Miss-ele şi politicienii, damele de companie ale românilor!

Teodora_DUMI.jpgAtenţie! Acest material conţine un limbaj licenţios şi este interzis persoanelor cu stomacul sensibil. Scandalul proaspăt care a încins spiritele politice constănţene este cel al miss-urilor recalificate în curve de lux, date spre uz politicienilor cu bani.

Exista odată ca niciodată o piaţă de desfacere, generoasă, pentru produsele de carne vie. Este adevărat că unele erau foarte proaspete, altele mai ofilite, însă cumpărătorii erau mulţumiţi cu orice li se oferea. Feţii-Frumoşi sau mai puţin frumoşi, dar bogaţi ca alţii în şapte vieţi se prezentau la tarabe cu tolba plină de galbeni, pentru a-şi alege o curvă pentru câteva momente de plăcere. Aceştia erau majoritar politicieni pesedişti, din împrejurimile pieţei, foarte avizi de a se simţi pentru câteva clipe regi, în preajma unor miss-uri care le satisfăceau poftele groteşti şi animalice, singurul lucru care le mai exalta celulele neuronale aflate, în general, în pauză. Nu era nicio problemă pentru ei că în palat îi aşteptau Desdemone, Ilene Cosânzene şi Juliete, care, cu siguranţă, ştiau despre pasiunea lor pentru prostituate mai tinere, care să le „gâdile" cu dibăcie orgoliul masculin. Aşadar, o primă lecţie pe care trebuie să o învăţăm este aceea că prostituţia este brăţară de aur şi că se pot câştiga bani din statul pe spate sau altfel, fără să trebuiască să înveţi ceva pe la şcoală. Atunci, de ce să se mai străduiască mamele să facă din fetele lor nişte domnişoare, când oricum este simplu să fii curvă şi să-ţi meargă bine? Din păcate însă, meseria asta nu merge prea multă vreme, iar la un moment dat, când vânzătoarele de sex îmbătrânesc şi nu le mai vrea nimeni, vor dori să se căsătorească cu unul cu bani, dar rebuturi şi zdrenţe folosite nu mai vrea nimeni, iar atunci este tragic. Da, ştiu, sunt invidioasă şi frustrată... dar fac parte dintre puţinele femei care au coloana vertebrală dreaptă, nu cocoşată de a atâtea... plecăciuni. Revenind la domnii care îşi caută tinereţea în braţele unei curve renovate, numai de bine, atâta vreme cât această meserie ar aduce ceva beneficii la stat. Are rost o altfel de descriere a naturii lor? Un psihiatru ne-ar putea spune mai multe, însă nu are rost să ne complicăm, pentru că, dacă încearcă să citească aşa ceva împricinaţii, i-am pierde de la primele explicaţii pe care oricum nu le-ar înţelege decât dacă ar purta o pereche de silicoane şi fustă scurtă. Nu va mai dura mult şi cei care acum tratează greşit toate femeile la fel se vor uita la obiectul de muncă şi niciun stimulent din lume, bani sau droguri nu-i vor mai ajuta să oprească râsul fetelor pe care le-au cumpărat. Trist! Oameni nefericiţi şi incapabili de a folosi mintea cu alt scop, dovada vie că ne tragem din maimuţe şi că unii încă dorm în copaci. Şi, în final, băieţii din politică şi fetele din prostituţie sunt cu toţii curve, la masculin sau feminin. Ar fi fost bine dacă ar fi rămas între ei şi nu ar mai fi infectat şi pe alţii... vreo 23 de milioane.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minore obligate să se prostitueze în județul Iași! Mai multe persoane reținute de DIICOT

17 Jan 2024 634

Un bărbat din Olt pentru care era instituită carantina la domiciliu, a fost prins la Arad din cauza unei prostituate (VIDEO)

21 Nov 2021 1736

Care erau tarifele! Proxenetism dovedit la periferia Constanței. Clienți interceptați de procurori

14 Oct 2021 4853

Percheziții în mai multe județe, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Tinere, exploatate în Europa

11 Nov 2020 1625

Revista presei locale

16 Nov 2019 2311

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“, Cornel Relu Costan cere să eliberat condiţionat

10 Feb 2018 2735

Constanţa. Tâlhării ca-n filme Clienţii unei tinere prostituate, jefuiţi în timpul actelor sexuale

11 Jan 2018 8329

Bancul zilei O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

16 Dec 2017 2456

Cristi-violatorul în serie cu scuterul negru. Spaima prostituatelor din Roma este din Constanţa

10 Oct 2017 3371

Grupare care ar fi plasat prostituate în parcările de pe Autostrada Soarelui, destructurată de procurorii DIICOT. Una dintre tinere implicată într-un accident rutier

13 Sep 2017 5206

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Ion Tămârjan, eliberat condiţionat

30 Jan 2017 2902

Banc O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

17 Dec 2016 2475

Revista presei locale

21 Nov 2016 2721

Sentinţe definitive în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“

19 Oct 2016 3857

10 românce obligate să se prostitueze la Ibiza au fost salvate de polițiști. Doi proxeneţi, arestaţi la Călăraşi

07 Sep 2016 3572