Comisarul-şef Colidiuc a început munca la Galaţi

colidiuc_-_Dorin_Colidiuc.jpgComisarul-şef Dorin Colidiuc, repus în funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, însă împuternicit în fruntea Poliţiei Galaţi, pe postul de adjunct, a început munca.

Contactat telefonic, Dorin Colidiuc ne-a declarat că, la IPJ Galaţi, are aceleaşi atribuţii precum cele de la Constanţa şi că săptămâna viitoare urmează să ajungă şi cel de-al doilea adjunct. Amintim că Dorin Colidiuc a fost demis din funcţia de adjunct al IPJ Constanţa, în urma unui control efectuat în luna mai de reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, care au ajuns la concluzia că acesta ar fi refuzat îndeplinirea unui ordin venit de la superiorul său.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Grigore

09 Jan, 2012 11:24

Mult succes dlui Colidiuc! Apoi il asteptam cat mai repede acasa, la Constanta unde este recunoscut si apreciat de oamenii seriosi si care nu sunt bagati cu hotii. Ceilalti - oricum nu conteaza!!!

Articole asemanatoare

Dorin Colidiuc și Corneliu Octavian Tănase Doi foști grei ai sistemului polițienesc din Constanța își caută dreptatea în instanță!

26 Sep 2023 1466

Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)

02 Aug 2022 6833

Dorin Colidiuc, fostul adjunct al IPJ Constanța și IPJ Galați, își caută dreptatea în instanță!

14 Jul 2021 2564

Comisarul-şef Dorin Colidiuc a câştigat procesul cu MAI

05 Jun 2014 4988