Dorin Colidiuc și Corneliu Octavian Tănase Doi foști grei ai sistemului polițienesc din Constanța își caută dreptatea în instanță!

 
 
  • Conform portalului instanțelor de judecată, cei doi au acționat în instanță, în cauze separate, Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne, însă acțiunile le-au fost respinse în primă instanță.   
 
 
Doi foști grei ai sistemului polițienesc din Constanța își caută dreptatea în instanță! Este vorba despre Corneliu Octavian Tănase, fost șef al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, și Dorin Colidiuc, fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și IPJ Galați.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cei doi au acționat în instanță, în cauze separate, Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne, însă acțiunile le-au fost respinse în primă instanță.   
 
Dosarul 8906/118/2022 (cu părți Tănase Corneliu Octavian – reclamant și Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Afacerilor Interne – pârât) a fost soluționat în primă instanță de Tribunalul Constanța, prin Hotarârea nr. 1594/2023, din 17.05.2023, în sensul respingerii cererii.
 
Oficial
 

Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei la restituirea sumelor reţinute din pensie cu titlu de CASS, ca rămas fără obiect. Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei la plata diferenţelor rezultate din actualizarea cu indicele de inflaţie şi cu dobânda legală a sumelor restituite cu titlu de CASS reţinut din pensie, ca nefondat. Respinge cererea reclamantului de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată, ca nefondată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 17.05.2023. 

 
Decizia tribunalului a fost contestată de Tănase Corneliu Octavian la Curtea de Apel Constanța.  
 
Dosarul 8550/118/2022 (Colidiuc Dorin - reclamant și Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne - pârât) a fost soluționat de Tribunalul Constanța prin Hotărârea nr. 1592/2023, din 17.05.2023, tot prin respingerea cererii.
 
Oficial!

 

Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei la restituirea sumelor reţinute din pensie cu titlu de CASS, ca rămas fără obiect. Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei la plata diferenţelor rezultate din actualizarea cu indicele de inflaţie şi cu dobânda legală a sumelor restituite cu titlu de CASS reţinut din pensie, ca nefondat. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 17.05.2023.

 
Decizia tribunalului a fost contestată de Colidiuc Dorin la Curtea de Apel Constanța.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Din 1997 până în prezent!
Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)

 
Surse
Un an de închisoare cu amânare pentru fostul șef al Poliţiei Transporturi Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)

02 Aug 2022 6835

Dorin Colidiuc, fostul adjunct al IPJ Constanța și IPJ Galați, își caută dreptatea în instanță!

14 Jul 2021 2567

Comisarul-şef Dorin Colidiuc a câştigat procesul cu MAI

05 Jun 2014 4989