Interviu inedit, pe trotuarul din faţa inspectoratului Totul despre comisarul-şef Bogdan Despescu, noul comandant al Poliţiei Constanţa

Cotidianul ZIUA de Constanţa a realizat primul interviu cu Bogdan Dumitru Despescu în calitatea de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. Comisarul-şef Despescu a fost împuternicit la comanda inspectoratului prin dispoziţia şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române din data de 7 aprilie. Mandatul lui Despescu este valabil pentru şase luni şi a început cu data de ieri. Pe comisarul-şef Bogdan Dumitru Despescu l-am întâlnit, ieri, pe trotuarul din faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe picior de plecare către o întrevedere. Deşi întâlnirea nu a fost programată, noul inspector-şef a dat dovadă de bunăvoinţă şi a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.
 
Cine este Bogdan Despescu?
„Sunt absolvent al Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», promoţia 1995. Lucrez în Poliţie de la absolvire. Am lucrat atât la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău, cât şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova, unde am fost inspector-şef. Am plecat de jos. Prima mea funcţie de conducere a fost cea de şef de birou. Ulterior, am fost şef de serviciu în domeniul investigării fraudelor. Am fost adjunct al şefului Poliţiei municipiului Buzău pentru o perioadă de patru ani, dar şi adjunct al şefului Poliţiei judeţului Buzău. Am ocupat şi funcţia de şef Serviciu Cabinet”.
 
Cum aţi fost împuternicit la comanda IPJ Constanţa?
„La momentul solicitării Inspectoratului General al Poliţiei Române am dat curs acestei provocări, acestei încercări”.
 
Ce ştiţi despre IPJ Constanţa?
„La acest moment, sunt într-o documentare generală, într-o activitate de evaluare, de cunoaştere a personalului. Vreau să precizez încă de la început că în acest judeţ sunt poliţişti bine pregătiţi, cu o vastă experienţă. Împreună cu aceştia îmi doresc să facem o echipă. Mă bazez pe dumnealor. Cred că împreună vom gestiona situaţia într-un mod corespunzător”.
 
Aveţi prieteni în IPJ Constanţa ?
„Nu am relaţii de prietenie cu poliţişti din judeţul Constanţa”.
 
„Am venit cu gânduri bune! Am venit pentru a creşte serviciul poliţienesc. Nu spun că nu era la un nivel ridicat, dat întotdeauna ne dorim să fie performant”, a conchis noul inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 842

Exercițiu de pregătire în caz de cutremur cu participarea elevilor de la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu” Constanța (Galerie FOTO)

23 Apr 2024 365

Noi membri în plenul consiliului concurenței

23 Apr 2024 313

În Portul Mangalia Două drone de tip avion au intrat în dotarea Poliției de Frontieră (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 594

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 aprilie 2024

17 Apr 2024 487

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 842

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionica - scoate la vânzare prin licitație bunuri mobile

17 Apr 2024 520

Rapid București s-a despărțit de antrenorul Cristiano Bergodi. Cine va asigura interimatul

16 Apr 2024 580

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat, şi șeful Poliţiei de Frontieră din România vin mâine la Mangalia!

16 Apr 2024 567

Publicație de vânzare BEJ Bogdan Ionică, imobil situat în sat Negureni

15 Apr 2024 290

Au fost emise autorizațiile de construire Două locuri noi de joacă, amenajate în Constanța. Iată unde vor fi situate

14 Apr 2024 712

Tenis România, calificare la turneul final al Billie Jean King Cup, după o victorie memorabilă cu Ucraina. Căpitan nejucător, Horia Tecău, din Constanța (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 697

„L’heure d’or de Paris”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

13 Apr 2024 430

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1289

Cumpărări directe Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, achiziție de echipament sportiv de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)

11 Apr 2024 531