Ministrul Cadariu vizitează plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria. „Trist! Nu îmi place cum arată“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

După susținterea conferinței de presă, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, însoțit de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, senatorul Septimiu Bourceanu, deputatul Marian Cruşoveanu și directorul general al Administrației Bazinale Apele Române Dobrogea Litoral Hristu Uzun, vizitează plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria.


Ministrul Cadariu spune că prin întâlnirea de astăzi cu operatorii economici a marcat practic deschiderea sezonului estival.

La plaja din fața hotelului Tomis se vopseau niște podețe de lemn care urmau să facă legătura între beach bar și linia de șezlonguri, astfel încât comenzile să decurgă cât mai repede , iar accesul părinților cu copii în cărucior să fie mai ușor .,  a spus prefectul Coșa. Între timp au fost soluționate și problema plajelor din stațiunea Mamaia, una dintre problemele ridicate de operatorii din turism.

Prefectul Coșa cheamă turiștii la Mamaia.

Veniți la Mamaia! E mare, e soare, e foarte frumos! Hotelierii vă așteaptă ca în fiecare an, însă anul acesta, cu condiții mult mai bune și cu servicii mai bune. 

 

Ajuns la Palatul Regal, Cadariu a fost foarte concis, spunând: Trist! Nu îmi place cum arată.


 Ne vom implica în sprijinul societății Mamaia SA și cu Direcția Juridică de la minister pentru a scurta pe cât posibil termenele, astfel încât, dacă este posibil să rezolvăm problema în cursul acestui an, cu atât mai mult, cei de la Ministerul Culturii ne-au informat că ar avea sume disponibile pe care să le aloce pentru o restaurare. Suma este de aproximativ 2 milioane de euro.


Noi încercâm să găsim soluții din momentul acesta, pe viitor. Ministerul Culturii va decide ce funcțiune va avea monumentul istoric. Eu sper să intre în circuitul public, fie ca obiectiv cultural, fie ca obiectiv turistic.”, a spus Cadariu.  
Ulterior, ministrul va fi prezent la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța, unde va discuta împreună cu inspectorul școlar general Sorin Mihai și directorul școlii Semra Curtomer despre oferta educațională și importanța învățământului dual în formarea profesioniștilor din turism.
În cea de-a doua parte a programului, demnitarul se va deplasa spre Mangalia, unde, alături de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, primarul municipiului Mangalia Cristian Radu și viceprimarul municipiului Mangalia Dragoș Angelescu, va vizita portul turistic.În continuare, va fi prezent la o nouă ședință de lucru cu autoritățile locale și operatorii economici care își desfășoară activitatea în partea de sud a litoralului românesc.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Turismului Turismul românesc are nevoie de onestitate, nu de bârfe sau de ştiri false

14 Apr 2023 1102

Dezastru la Costinești Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu a vizitat stațiunile de pe litoral

11 Apr 2023 1076

Primarul Vergil Chițac „Așteptăm să se finalizeze PUZ-ul după care preluăm plajele cu tot cu reglementările necesare“ (VIDEO)

18 Oct 2022 2513

LIVE VIDEO+TEXT Miniștrii Turismului și Mediului, în vizită oficială la Constanța. Exploatarea turistică a plajelor, pe ordinea de zi (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Oct 2022 1613

LIVE VIDEO. Constanța Dezbateri pe tema exploatării turistice a plajelor extinse. Participă ministrul Mediului și ministrul Turismului (VIDEO)

18 Oct 2022 1522

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, și Tánczos Barna, ministrul mediului, vin la Constanța!

14 Oct 2022 1251

Ministerul Antreprenoriatului Începe a treia ediție a programului Start-Up Nation România

12 Jul 2022 1165

Cadariu, anunț despre domeniul schiabil al României. „Acum suntem într-o achiziţie publică, scoatem la licitaţie întocmirea studiului“

16 Jun 2022 989

Pe plajele noi nu se pot amenaja beach-baruri. Din mașina ministrului Turismului, Daniel Cadariu - litoralul românesc se vede schimbat, curat, în regulă!

04 Jun 2022 1856

Cadariu a făcut anunțul la Constanța Au început demersurile pentru predarea Castelului Regal din Mamaia în patrimoiul statului

03 Jun 2022 1429

LIVE Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu în vizită oficială la Constanța. Cum i se pare stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 Jun 2022 1892

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului vine la Constanța. Programul lui Constantin Daniel Cadariu

31 May 2022 1423

Este scump pe litoralul românesc? Ministrul turismului ne răspunde (VIDEO)

01 May 2022 1615

Ministrul Turismului Pentru mini-vacanţa de 1 Mai pe litoral vor fi deschise peste 100 de hoteluri. Gradul de rezervare este de peste 80%

28 Apr 2022 1377

Ministrul Cadariu „Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă care rezolvă problematica apărută în cursul anului trecut pe plajele de pe litoral“ (VIDEO)

28 Apr 2022 1474