Razie de amploare în stațiunile Mamaia și Vama Veche! Patru șoferi drogați, depistați în trafic (VIDEO)

Sursa foto+video: IPJ ConstanțaÎn noaptea de 25 spre 26 august a.c., Poliția Română a desfășurat, în județul Constanța, stațiunile Vama Veche și Mamaia-Năvodari, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au efectuat 542 de testări pentru alcool și 155 pentru droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.240 de lei.

„Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influența alcoolului, peste limita pentr infracțiune, 4 pentru conducere sub influența drogurilor și 6 permise pentru conducere sub influența alcoolului, sub limita pentru infracțiune, totodată, fiind retrase și 20 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și una pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


La activități au participat polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și polițiști de la alte structuri rutiere.

 Exemple: 

1. Un bărbat, de 19 de ani, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism, în localitatea 23 August, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, ulterior acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.


2. Polițiștii au depistat un bărbat, de  20  de ani,  din municipiul Constanta, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

De  asemenea, s-a  constatat faptul că autoturismul nu era  asigurat printr-o poliță  de asigurare  valabilă. i-au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

3. Un bărbat, de 21 de ani, a fost depistat în localitatea Eforie Nord, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

4. Polițiștii au identificat un bărbat, de 19 ani, în localitatea Constanța, în timp ce conducea fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

5. Un bărbat,  de 37 de ani, a fost depistat în localitatea Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu a oprit autovehiculul la semnalele acustice și luminoase efectuate din autospeciala de poliție, procedându-se astfel la oprirea forțată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței alcoolului în sânge.

Citește și: 

Altar de lumânări și flori în memoria Robertei și a lui Sebastian, tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

02 Dec 2023 620

Razie a polițiștilor din municipiul Constanța! Au fost aplicate amenzi

30 Nov 2023 508

Poliția Română În ultimele 24 de ore au fost reținute 359 de permise de conducere, dintre care 68 pentru viteză

29 Nov 2023 361

Acțiune de amploare a Poliției Române în cooperare cu DIICOT! Vizați, suspecți de trafic de persoane și de minori și pornografie infantilă

23 Nov 2023 539

Razie a polițiștilor Secției 2 Constanța în zona unităților de învățământ. Au fost aplicate amenzi

22 Nov 2023 636

Razie de amploare a polițiștilor Secției 2 Constanța. Au fost aplicate amenzi

20 Nov 2023 539

IPJ Constanța Razie a polițiștilor, în Năvodari! Ce au constatat oamenii legii

19 Nov 2023 835

IPJ Constanța Razie în Năvodari! Ce au constatat polițiștii

12 Nov 2023 734

IPJ Constanța Opt infracțiuni constatate în cadrul acțiunii „Blocada” (FOTO)

12 Nov 2023 692

Acțiune cu efective mărite ale polițiștilor rutieri din județul Olt. Ce au constatat aceștia

12 Nov 2023 465

IPJ IalomițaS-a organizat, pe raza municipiului Urziceni și a comunelor Coșereni, Borănești, Bărcănești, Movilița și Bărcănești,o acțiune preventiv-reactivă

10 Nov 2023 561

IPJ Alba Razie la Sebeș

08 Nov 2023 319

Știri Constanța Razie în Cumpăna și Agigea! Valoarea amenzilor (FOTO)

05 Nov 2023 1076

IPJ ClujRazie pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona străzilor Platanilor – Calea Dezmirului

03 Nov 2023 455

Peste 100 de persoane verificate în urma raziilor din județul Constanța! Ce au constatat polițiștii (FOTO)

30 Oct 2023 660