Șocant! Copil de 11 ani dus cu forța pe câmp și agresat de un adolescent. Suspectul a ajuns după gratii

Sursa foto: FacebookUn caz șocant a avut loc în localitatea Bragadiru din județul Ilfov. Un copil de aproximativ 11 ani a fost dus pe un teren viran de un adolescent care l-a agresat. Totul a fost filmat de un martor la agresiune iar imaginile au apărut în mediul online.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare cu privire la fapte de agresiune asupra unui minor pe un teren viran din Ilfov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice faptul că la data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov. 


De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective, aceasta fiind depistată și cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„În urma probatorului administrat, polițiștii orașului Bragadiru au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate.

În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

„Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză.

Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun“ - mai menționează reprezentanții IPJ Ilfov.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Minorii acuzați că ar fi agresat sexual o copilă în curtea unui liceu, internați într-un centru educativ

26 Mar 2024 750

Abuz sexual asupra unui elev, la o școală din București. Minorul ar fi fost agresat a doua oară

04 Mar 2024 663

Un bărbat și o femeie reținuți după ce și-ar fi agresat copiii de 5 și 3 ani

27 Oct 2023 929

Conflict într-o familie din Pitești! Implicat și un copil

24 Sep 2023 781

Update. Surse - fiul unui fost procuror DIICOT. Știri Constanța Conflict între un copil și un tânăr, în Constanța. Oficial de la Poliție

23 Sep 2023 1752

Copil agresat într-un parc din orașul Măgurele. Polițiștii au deschis o anchetă

25 Aug 2023 741

UPDATE Caz șocant în Ilfov! Copil de cinci ani ținut ostatic în casă de propriul tată. Suspectul amenință că va ucide fetița și se va sinucide

05 May 2023 1396

Caz șocant într-un liceu! Profesoară atacată cu un cuțit, de un elev, în timpul orei

05 Apr 2023 1527

La incident a fost prezent și un copil Scandal în Lumina! Motivul pentru care o femeie a avut nevoie de ajutorul Poliției

05 Jan 2023 3875

Final de proces în cazul mămicii din Constanța care s-a filmat în timp ce își agresa fiica de doi ani!

30 Oct 2022 1220

Constanța Dosar penal pe numele unei femei surprinse cu copilul înfășurat în prosop pe stradă. Ce au stabilit anchetatorii (VIDEO)

05 Oct 2022 2115

Scandal la un Spitalul de Pediatrie! Un agent de pază, agresat de tatăl unui copil. De ce a recurs la acest gest

04 Sep 2022 1314

Judecătorii s-au pronunțat în dosarul mămicii din Constanța care s-a filmat când își agresa fiica de doi ani!

20 Apr 2022 1119

Caz șocant la Iași Un copil de doi ani și jumătate, în stare gravă după ce ar fi fost agresat de părinți

02 Feb 2022 1414

Tatăl fetiței agresate de mamă își ia copiii acasă. Ce au declarat reprezentanții DGASPC Constanța (VIDEO)

10 Jan 2022 2241