Suspecţii şi detectorul de minciuni Cine minte şi cine spune adevărul în cazul Larei Şaban

Lara_Lara_Saban_.jpgBanii Larei Şaban ar fi provenit din conturile politicianului turc Hüseyin Avni Sipahi

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a admis solicitările celor doi suspecţi în dosarul morţii Larei Şaban. Mai precis, Ghiunal Gilberto Şaban, fratele Larei, şi George Davidescu, arestaţi pentru uciderea femeii, vor fi supuşi testului poligraf, procedura urmând a avea loc, cel mai probabil, în capitală. Surse apropiate organelor de anchetă arată că, momentan, nu s-a identificat obiectul cu care a fost lovită Lara Şaban şi că, în perioada imediat următoare, vor avea loc expertizele psihiatrice.

Peste câteva zile, Judecătoria Constanţa va avea în atenţie dosarul cu numărul unic 13993/212/2012, cu obiect „ordonanţă preşedinţială înapoiere minor", unde părţi sunt Eray Ekrem Arda, nepotul şi colegul de partid al lui Hüseyin Avni Sipahi, reclamant, şi Elvie Ghilbidan, mama Larei Şaban, în calitate de pârâtă. După cum arătam şi în ediţia trecută, cauza va fi judecată de magistratul Claudia Ionela Bojin, fosta şefă a Biroului Electoral Judeţean. Potrivit legilor, ordonanţa preşedinţială reprezintă o acţiune civilă des folosită pentru rezolvarea de urgenţă a unei situaţii legate de păstrarea unui drept anume, care, prin întârziere, s-ar putea pierde sau s-ar putea crea o pagubă. Tot legea mai arată că persoana care solicită ordonanţă preşedinţială trebuie să facă o cerere de chemare în judecată în care să arată şi să motiveze următoarele: datele personale, cu ce drept solicită reclamantul să fie recunoscut de către pârât, urgenţa, aparenţa dreptului, măsurile concrete pe care le solicită, prezentarea pe scurt a faptelor şi dovezi pe care se sprijină cererea. Un alt aspect care nu este de omis, potrivit unor voci, Eray Ekrem Arda, nepotul şi colegul de partid al lui Hüseyin Avni Sipahi, acesta din urmă fiind presupusul iubit al Larei, nu ar fi trimis niciodată bani tinerei ucise la Constanţa. Aceleaşi surse mai arată că banii Larei Şaban ar fi provenit din conturile politicianului turc Hüseyin Avni Sipahi. Nu este de trecut cu vederea faptul că, pentru procesele de la Constanţa, Eray Ekrem Arda, cel care ar fi recunoscut copilul Larei, va beneficia de serviciile unui avocat din Tucia.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Electrocentrale Constanța SA, proces cu municipalitatea pentru anularea unei HCL din 2001, prin care mai multe trenuri au fost preluate de primărie. Decizia Tribunalului (MINUTA)

25 Apr 2024 408

Colonelul Dima, fostul comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, pierde procesul pentru anularea ordinului de trecere în rezervă (MINUTA)

19 Apr 2024 555

Fotoreportaj Călătorie printre culorile naturii. Descoperă frumusețea Portului turistic Jurilovca în aprilie (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 659

Debit de peste 61 de milioane de lei! Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel dosarul în care contestă dobânzile (MINUTA)

12 Apr 2024 593

Arhiepiscopia Tomisului câștigă definitiv procesul pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Consiliul Local pierde la Curtea de Apel (MINUTA)

11 Apr 2024 2951

Prefectul Județului Constanța pierde în instanță în fața Primarului comunei Dobromir

03 Apr 2024 609

Persoanele fără adăpost din Tulcea își pot găsi un acoperiș la Centrul Social de Urgență Phoenix

29 Mar 2024 602

Justiție Constanța Primăria Năvodari pierde un nou proces deschis Inspectoratului de Stat în Construcții

29 Mar 2024 811

Primarul Constanței pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități (MINUTA)

28 Mar 2024 6969

Decizie definitivă Cambela Prod SRL pierde procesul cu Primăria Constanța. Trebuie să desființeze lucrările efectuate la un imobil

25 Mar 2024 5557

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 549

Pe aripile muzicii latino, spectacolul „Amor caliente”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

22 Mar 2024 576

Justiție Constanța Primăria Năvodari pierde un nou proces în fața Inspectoratului de Stat în Construcții

20 Mar 2024 705

Decizie de ultimă oră Viorela Mirabela Călin pierde procesul în fața primarului Vergil Chițac!

19 Mar 2024 672

Istoria Dobrogei Un primar rămas în patrimoniul spiritual al orașului Constanța - Mihail Coiciu (Koiciu)

15 Mar 2024 5574