Trimis în judecată după ce a vrut să mituiască şeful Poliţiei Deleni

Titi Mihai, individul prins ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa în timp ce-i oferea o mită de 500 de lei lui Ovidiu Vasile Velican, şeful Poliţiei din Deleni, a fost trimis în judecată.

În urmă cu două zile, Titi Mihai a fost eliberat din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa, însă procurorii au declarat recurs. Judecătorii Tribunalului Constanţa au stabilit ca primul termen în acest dosar să aibă loc la data de 11 aprilie. Amintim că pe data de 15 martie, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie l-au prins în flagrant pe Titi Mihai în timp ce îi oferea 500 de lei şefului Poliţiei din Deleni. Individul dorea în schimbul sumei de bani să-şi recupereze deşeurile feroase şi neferoase reţinute de poliţistul Ovidiu Vasile Velican. Pe data de 14 martie, ofiţerii DGA Constanţa au fost sesizaţi de către şeful Postului de Politie din Deleni cu privire la intenţia lui Cornel Mihai, iar în urma denunţului formulat de către agentul de politie, ofiţerii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Pe data de 15 martie, Titi Mihai a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea agentului şef de politie suma de 500 de lei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2665

Termen nou în dosarul privind reabilitarea unor monumente istorice din Constanţa! S-a cerut audierea fostei conduceri a Direcției Județene pentru Cultură

09 Oct 2023 1340

Eveniment aniversar dedicat celor 150 de ani de existență ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța

18 Nov 2022 1366

Mihai Lupu, după decesul lui Constantin Chera, fostul director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța „Mi-aș fi dorit să vă vorbesc despre el la prezent, nu la trecut“

08 Mar 2022 1410

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 1 august 2017

01 Aug 2017 2501

Suspecţi prinşi cu focuri de armă Trei persoane depistate în flagrant de poliţiştii de la Transporturi Constanţa

28 Mar 2015 2010