Cum au petrecut Barack Obama şi Donald Trump prima zi de Crăciun


Crăciunul este una dintre cele mai aşteptate perioade în întreaga lume. Nici în America această sărbătoare nu este ignorată. președintele în exercițiu și cel ales al Statelor Unite, respectiv Barack Obama şi Donald Trump,  și-au petrecut weekendul de Crăciun departe de vicisitudinile politicii, sau aproape departe de acestea în cazul miliardarului, relatează  Agerpres. 

Obama, în compania fiicelor sale Sasha și Malia, au luat masa sâmbătă la un restaurant, înainte de a merge să joace Waikiki Breakout. Conform site-ului jocului, obiectivul jucătorilor este de a scăpa dintr-o încăpere în care sunt prinși, rezolvând enigme în maxim 60 de minute. Familia prezidențială a rămas în clădire în total 90 de minute. Conform mass-media, au reușit să iasă din cameră cu 12 secunde înainte de expirarea timpului. 

Cortegiul prezidențial a făcut apoi o oprire pentru a se bucura de un cornet de înghețată, ocazie cu care Barack Obama, purtând o cămașă polo albă și ochelari negri, a făcut o baie de mulțime. Prima Doamna Michelle nu a participat la acest eveniment. 

Potrivit unui comunicat al Casei Albe, ea a răspuns copiilor care contactau linia telefonică ce le permitea să urmărească turneul mondial al lui Moș Crăciun grație comandamentului militar însărcinat cu securitatea aeriană din Statele Unite și Canada, Norad, scrie agerpres.ro 

La câteva mii de kilometri de ei și aproape în același timp, din cauza diferenței de fus orar de cinci ore, cuplul Donald și Melania Trump au asistat sâmbătă seara la o slujbă de Crăciun în Biserica episcopală Bethesda-by-the-Sea, în apropiere de Palm Beach, unde petrec sărbătorile de sfârșit de an, mai scrie agerpres.ro 

În această biserică viitorii locatari ai Casei Albe s-au căsătorit în 2005 — în prezența rivalei sale democrate la recentele alegeri prezidențiale, Hillary Clinton, și a soțului ei, Bill.  Serviciul religios a fost difuzat în direct. Președintele ales a fost întâmpinat cu aplauze de enoriași, cu care a dat mâna.


Sursă foto: AFP/ Getty Images

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpăna Elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, evoluții apreciate la ONSȘ, la tetratlon și pentatlon (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 623

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 940

Cumpărări directe Constanța Leader’s Jus SRL, contract de consultanță în domeniul achizițiilor cu Primăria Fântânele (DOCUMENT)

01 Apr 2024 526

Cumpărări directe Constanța O firmă din București oferă consultanță pentru implementarea unui proiect la Cobadin (DOCUMENT)

30 Mar 2024 651

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 1408

Firme Constanța Modificări în acționariatul Easy Credit 4 All IFN SA

23 Feb 2024 648

Firme Constanța Noi decizii, adoptate de Easy Credit 4 All IFN - S.A.

21 Feb 2024 703

Firme Constanța Mandate prelungite pentru administratorii Progress Consulting SA

12 Feb 2024 672

Firma administrează Cimitirul Municipal Progress Consulting SA câștigă definitiv un proces împotriva Primăriei Constanța!

06 Feb 2024 884

Firme Constanța Modificări în conducerea Easy Credit 4 All IFN SA

05 Feb 2024 870

În Suedia Brazii de Crăciun,oferiți peștilor pentru protejarea mediului

14 Jan 2024 807

Vladimir Putin nu mai ține cont de sărbători. În ajunului Crăciunului pe rit vechi a transmis un mesaj războinic

07 Jan 2024 808

Crăciunul pe rit vechi, sărbătorit astăzi

07 Jan 2024 877

Astăzi este Ajunul Crăciunului pentru mii de români care sărbătoresc Nașterea Domnului de rit vechi!

06 Jan 2024 866

Armenii sărbătoresc Crăciunul în aceeași zi cu Boboteaza

05 Jan 2024 899