Pervez Musharraf sustine ca Benazir Bhutto este responsabila pentru moartea sa

Presedintele pakistanez Pervez Musharraf a admis ca este posibil ca Benazir Bhutto sa fi fost impuscata, dar a apreciat ca aceasta s-a expus pericolului si este responsabila pentru propria sa moarte, relateaza CBS News, citat de Reuters. Musharraf a mai declarat, intr-o emisiune care va fi difuzata duminica de CBS, ca guvernul sau a facut totul pentru a-i oferi protectie lui Bhutto, ucisa saptamana trecuta intr-un atentat produs la finalul unui miting electoral. "Pentru ca s-a ridicat din masina, cred ca numai ea este de vina. Nimeni altcineva. Responsabilitatea este a ei", a precizat Musharraf in interviul inregistrat sambata dimineata. Guvernul pakistanez a precizat ca Bhutto ar fi murit dupa ce s-a lovit cu capul de acoperisul autovehiculului sau, ipoteza respinsa de pakistanezi, dintre care multi suspecteaza implicarea lui Musharraf. Guvernul a acuzat de asemenea al-Qaida pentru atac. Intrebat de CBS daca moartea lui Bhutto ar fi putut fi provocata de o rana prin impuscare, el a raspuns "Da, sigur ca da". Cu putin timp inainte de a fi asasinata, Bhutto se plansese ca guvernul pakistanez nu ii indeplineste cererile legate de securitate. Musharraf a fost intrebat de CBS daca este de parere ca guvernul a facut tot posibilul pentru a-i asigura protectia fostului lider al opozitiei. "Cu siguranta", a raspuns presedintele pakistanez. "I-a fost oferita mai multa protectie decat oricarei altei persoane", a adaugat el.

Scris de: {autor}MFX{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 647

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 686

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 760

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 639

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 566

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 861

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 583

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 694

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 727

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 559

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 603

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 563

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 804

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3416