„Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește!“ Ofertă irezistibilă la Solid House, în luna IUNIE, pentru cei ce își găsesc apartamentul de vis în Solid Residence zona Intim

  • În luna iunie, Solid House le oferă clienților care optează pentru un apartament în Solid Residence Zona Intim un sprijin însemnat. 
  •   Ansamblul Solid Residence Zona Intim este situat în apropierea creșelor de stat.

Vești bune pentru cei ce sunt în căutarea propriului apartament de vis! Dezvoltatorul imobiliar Solid House, nume deja cunoscut în Constanța, datorită seriozității sale, a calității produselor oferite, dar și a implicării active în proiecte destinate comunității, vine în întâmpinarea tuturor celor ce doresc să își cumpere o casă a lor și să o transforme rapid în „acasă“.

În luna iunie, Solid House le oferă clienților care optează pentru un apartament în Solid Residence Zona Intim un sprijin însemnat pentru a se putea muta cât mai curând în casa lor de vis.

Concret, societatea oferă cadou, la achiziționarea oricărui apartament din Solid Residence Zona Intim, fie un set pentru living, format dintr-o canapea cu trei locuri și fotoliu, fie mobilierul de bucătărie, fie un set de electrocasnice, care include plită cuptor și hotă.

 „Alege să fii parte din comunitatea Solid Residence Intim și noi îți vom oferi  locul pe care să-l numești acasă. Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește“, este îndemnul dezvoltatorului imobiliar Solid House pentru toți cei ce se află încă în căutarea unei case proprii.
Cei interesați nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri, căci oferta este limitată. De asemenea, aceasta este supusă unui regulament cu termene și condiții.

Un aspect foarte important este că facilitățile disponibile celor ce devin parte din comunitatea Solid Residence Zona Intim includ curte interioară, grădiniță, școală, centre comerciale, parcare subterană, pază și monitorizare video, recepție/lobby, precum și promenadă. Totodată, există acces la mijloacele de transport în comun, dar și ascensoare.

Printre finisajele incluse se numără centrală termică, obiecte sanitare, mobilier baie, calorifere, izolație termică exterioară, tâmplărie P.V.C., uși interioare, gresia, faianța și parchetul la alegere și ușa metalică exterioară.

Cei aflați în căutarea casei de vis pot opta pentru garsonieră, apartament cu două camere sau apartament cu trei camere.

Nu în ultimul rând, un aspect foarte important pentru toate tinerele familii cu copii mici, ansamblul Solid Residence Zona Intim este situat în apropierea creșelor de stat.

Reprezentanții Solid House pot fi contactați la numerele de telefon 0736.37.37.37, 0736.888.999 și 0799.47.47.47. De asemenea, detalii despre promoția lunii iunie, dar și despre proiectele Solid House pot fi regăiste pe site-ul www.solidhouse.ro.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)

05 Jan 2021 3194

Parcul Tomis 2 din Constanța, împodobit ca în povești de către Solid House

19 Dec 2020 1882

„Confortul clienților, mai presus de orice“ Solid House are o ofertă imbatabilă în luna noiembrie, concepută special pentru clienții săi

02 Nov 2020 2867

Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)

01 Nov 2019 3129

Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa, reabilitată de Solid House (galerie foto)

10 Sep 2019 1975

Birou de vânzări deschis de Solid House în staţiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

12 Aug 2019 1323

Promoţia lunii iulie Solid House oferă un voucher de cumpărături, de 1.500 de euro, la achiziţia unui apartament în zona Intim din Constanţa

17 Jul 2019 1225

De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

03 Jun 2019 830

Baloane colorate, desene pe asfalt şi zeci de surprize De 1 Iunie, Solid House invită copiii din Constanţa la o mega-petrecere

30 May 2019 1662

Bucuria unei fapte bune Acţiune socială, orgranizată de dezvoltatorul imobiliar Solid House

27 Apr 2019 1633

CCINA Constanţa şi OSIM Bucureşti premiază inovaţia „Trofeul Creativităţii“ a ajuns, în acest an, la Sterk Plast SRL (galerie foto)

28 Nov 2018 1682

Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

03 Nov 2018 1937

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

12 Oct 2018 3553

Revista presei locale

09 Nov 2017 1212

Revista presei locale

08 Nov 2017 1238