Imobiliare

Îşi extinde afacerile Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep „creşte“ cu două etaje

Familia Simonei Halep, care deţine o cafenea pe strada Mircea cel Bătrân, a decis să adauge imobilului două etaje.
 
Pe data de 23 februarie, Primăria Municipiului Constanţa a emis Certificatul de urbanism nr. 599. Actul constă în „Supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant, rezultând imobil S+P+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter“. Este vorba despre imobilul situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105.
 

Cubit SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a luat fiinţă în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 105. Capitalul social subscris, de 399.200 de lei, integral vărsat, este compus din 39.920 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Halep Stere, născut pe în 1962, în Eschibaba, Tulcea, este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de restaurante.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; fabricarea de mâncăruri preparate; fabricarea altor produse alimentare; fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă; fabricarea articolelor de papetărie; lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de tâmplărie şi dulgherie; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; comerţ cu ridicata al mobilei, al covoarelor şi al articolelor de iluminat; comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare; comerţ cu amănuntul al pâinii, al produselor de patiserie şi al produselor zaharoase, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al produselor din tutun, în magazine specializate; servicii de mutare; depozitări; manipulări; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; alte activităţi de editare; alte activităţi de creditare; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare; activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă; activităţi ale agenţiilor turistice; activităţi ale tur-operatorilor; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică; activităţi de servicii privind sistemele de securizare; alte activităţi recreative şi distractive; repararea aparatelor electronice de uz casnic; repararea dispozitivelor de uz gospodăresc şi a echipamentelor pentru casă şi grădină şi altele.
 
În anul fiscal 2014, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 526.558 de lei şi un profit de 264.953 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 357.744 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: un salariat, o cifră de afaceri de 383.470 de lei şi un profit de156.230 de lei.
 
Halep Stere mai este asociat în Lacto Mony SRL, dar şi în alte două societăţi radiate: Hefaistos SRL şi H. Nicolas SRL.
 
Citeşte şi:
 
Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep pe strada Mircea cel Bătrân se extinde
 
Cât veţi scoate din buzunar dacă beţi o cafea sau o apă la cafeneaua deţinută de tatăl Simonei Halep? (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

SH

26 Feb, 2018 14:38

Este f. modern mobilata cafeneaua si se vede ca toate inauntru sunt de cea mai buna calitate. Din pacate servirea nu este f.grozava, lumina poate putin prea tare lipsind o anumita intimitate, unele produse lipsesc si cand am fost eu nu era absolut nimeni. Habar nu aveam ca este a lui Simona Halep, unii ziceau ca sh vine de la "second hand", probabil de aceea o evita. Si inca o chestie, au facut ca afara, au micsorat (cel putin cand am fost eu) portia de alcool de la 50ml la 40ml ceea ce nu prea este pe gustul Romanilor si mi se pare o zgarcire paguboasa.

Articole asemanatoare

Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart

23 Apr 2019 401

Florin Segărceanu „Este o generaţie de aur a tenisului românesc, sunt nişte fete de aur şi au un lider de nota 10, Simona Halep ”

22 Apr 2019 443

Horia Tecău, despre meciurile de Fed Cup „Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis”

22 Apr 2019 418

Revista presei locale

22 Apr 2019 437

Echipa de Fed Cup a României s-a oprit în semifinale, învinsă de Franța. Simona Halep a jucat trei meciuri!

21 Apr 2019 447

Simona Halep, după victoria din Fed Cup - „Mă bucur că am fost mai puternică”

21 Apr 2019 373

Fed Cup 2019 Simona Halep, victorie împotriva Carolinei Garcia!

21 Apr 2019 477

România și Franța sunt la egalitate după prima zi în semifinala de Fed Cup

20 Apr 2019 530

Laude în presa franceză la adresa Simonei Halep după victoria de la Fed Cup „A fost pur şi simplu prea puternică”

20 Apr 2019 549

UPDATE. Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic în primul meci al zilei de la Fed Cup în două seturi

20 Apr 2019 620

Cafeneaua SH Cafe, deţinută de familia Simonei Halep, va fi modificată. Detalii din proiect

20 Apr 2019 1654

Simona Halep joacă prima pentru România în semifinala de Fed Cup cu Franţa

19 Apr 2019 463

Simona Halep, în continuare numărul doi în clasamentul WTA. Ce jucătoare din România mai sunt în top 100

15 Apr 2019 347

Simona Halep a revenit în țară după semifinala disputată la turneul de la Miami. Ce a declarat sportiva din Constanța

31 Mar 2019 528

În urma turneului de la Miami, Simona Halep revine pe locul doi mondial

31 Mar 2019 508