Cel mai tânăr inculpat trimis în judecată de DIICOT Constanța are 16 ani! Începe procesul

  • În cauză, polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, un minor, de 16 ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, ce conținea 2 sticle de culoare maro, etichetate „Oxycodone”.
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
     

Curtea de Apel Constanța, undă verde pentru începerea procesului în dosarul celui mai tânăr inculpat trimis în judecată de DIICOT Constanța!
 
Curtea a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul procurorilor, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc.
 
Decizia este definitivă!
 
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța.
 
Amintim că în cauză, polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, un minor, de 16 ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, ce conținea 2 sticle de culoare maro, etichetate „Oxycodone”.
  
Ulterior, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuința celui în cauză, în urma celor 2 acțiuni fiind ridicate droguri de risc și mare risc: 505,3 ml de lichid incolor de conține ca substanță activă oxicodonă, 24 de comprimate ce conțin ca substanță activă clonazepam, 19 comprimate în care s-au pus în evidență clonazepam, cocaină și ketamină, precum și un fragment de comprimat ce conține ca substanțe active clonazepam și cocaină.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus trimiterea în judecată a minoriului.
 

 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Povestea unui italian orb ce ar fi fost păcălit la Constanța să cumpere un apartament, în baza unui contract aparent fals!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Cercetați pentru grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism (FOTO)

26 Sep 2023 664

Constanța. Cinci cetățeni străini, trimiși în judecată de DIICOT

24 Sep 2023 482

Update. Surse - fiul unui fost procuror DIICOT. Știri Constanța Conflict între un copil și un tânăr, în Constanța. Oficial de la Poliție

23 Sep 2023 823

Percheziții DIICOT Arestare la Tribunalul Constanța!

21 Sep 2023 956

DIICOT lansează „bomba“! Este vizată și Constanța (VIDEO)

19 Sep 2023 2455

Camelia Mădălina Hira va fi numită șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară

15 Sep 2023 842

Serviciilor sexuale contra cost DIICOT, percheziții în Constanța și Cluj! Mai multe persoane, trimise în judecată

08 Sep 2023 592

Ei sunt magistrații care vor să ocupe funcția de procuror general al Dobrogei (FOTO+DOCUMENT)

05 Sep 2023 1503

Droguri la festival Șase cetăţeni străini menținuți în arest la Constanța! Oficial de la instanță

04 Sep 2023 563

Constanța. Surpriză la percheziții. Avea în toaletă o cultură indoor de canabis

03 Sep 2023 1092

Flagrant la Constanța! Zeci de grame de cocaină. S-a emis mandat de arestare

03 Sep 2023 771

DIICOT Un copil, de 15 ani, ar fi autorul alertelor cu bombă din țară

29 Aug 2023 812

Șase mandate de arestare emise de Tribunalul Constanța!

25 Aug 2023 1058

Șoferul implicat în accidentul mortal de la 2 Mai, audiat de procurorii DIICOT Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Aug 2023 1215

Șoferul implicat în tragedia rutieră de la 2 Mai ar fi fost cercetat în trecut de DIICOT. S-a cerut renunțarea la urmărirea penală

21 Aug 2023 886