Concurs! Patru judecători se „luptă“ pentru şefia Curţii de Apel Constanţa

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 11 octombrie - 18 decembrie, a concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea a 164 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a 126 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, judecătorul Răzvan Anghel, din Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Claudia Ionela Bojin, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Dumitru Radu Comşa, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Cristina Ramona Duţă, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Marius Cristian Epure, din Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gheorghe Teodor Viorel, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, candidează pentru menţinerea funcţiei. Mihaela Cristina Grădinaru, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte ori preşedinte al Tribunalului Constanţa. Alina Gabriela Jurubiţă, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gebriel Lefter, actualul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, candidează tot pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Isabela Alina Stănescu, delegată la Judecătoria Hârşova, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Hârşova.
 
Mauna Ana-Maria Casian, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim procuror adjunct al aceleiaşi unităţii de parchet. Marina Coca Creţu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al unităţii de parchet. Dan Stepanencu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror din cadrul unităţii de parchet.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorul care analizează cazul Cazinoului vrea să plece la Curtea Supremă

06 Dec 2019 1586

Judecătorii Epure și Marcu rămân în cursa pentru Curtea Supremă

28 Oct 2019 984

Se caută judecători şi procurori pentru Constanţa şi Tulcea

10 Jul 2017 2496

Un singur magistrat din Constanţa, judecător al Curţii Supreme

04 Feb 2014 1755

Magistraţii continuă „lupta” pentru funcţiile de conducere

28 May 2013 1718