Constanța. Scandal monstru într-o mașină de Poliție! Șofer condamnat cu executare

 
 
  • Pe parcursul intervenției, spun procurorii, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal la adresa lucrătorilor de poliție, în sensul că a lovit cu capul în zona nasului un agent de poliție, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de două degete ale mâinii drepte pe celălalt polițist, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
 
Prima condamnare în cazul șoferului din Constanța acuzat că ar fi mușcat un polițist de la Rutieră, iar pe un altul l-a lovit cu capul în zona nasului! Magistrații de la Judecătoria Constanța au decis condamnarea inculpatului la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar, pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă!
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 24.04.2023, în jurul orei 09:10, inculpatul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Volkswagen, pe drumul public, str. Liliacului, din Constanța.
 
La solicitarea organelor de poliție de a se supune testării cu aparatul alcooltest și prelevării de mostre biologice, inculpatul a refuzat.
 
Pe parcursul intervenției, spun procurorii, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal la adresa lucrătorilor de poliție, în sensul că a lovit cu capul în zona nasului un agent de poliție, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de două degete ale mâinii drepte pe celălalt polițist, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
 
Detaliat
 
La intersecţia străzilor Liliacului şi Progresului, folosind semnalele acustice si luminoase, lucrătorii de poliție au procedat la oprirea autoturismului în cauză, solicitându-i conducătorului auto să prezinte actul de identitate si permisul de conducere, dar fără rezultat, conducătorul auto declarând că nu le are asupra sa.
 

Pe scaunul din dreapta, un topor
 
În aceeași împrejurare, agenții de poliție au observat în autoturism pe scaunul din dreapta față un topor iar în compartimentul destinat suportului pentru pahare, între scaunele din față ale autoturismului, se afla o halbă care conținea un lichid de culoare galbenă, posibil bere și o doză de bere deschisă.

 
Fără permis
 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea conducătorului autoturismului marca Volkswagen în persoana inculpatului, care nu  posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât inculpatul emana halenă alcoolică și a început să devină recalcitrant și agresiv verbal la adresa agenților de poliție, s-a procedat la imobilizarea acestuia prin folosirea cătușelor din dotare și conducerea la sediul Serviciului Rutier Constanța, în vederea testării cu aparatul alcooltest.
 
Cât timp s-a aflat în autospeciala de poliție, desi avea mâinile imobilizate cu cătușe, acesta a continuat să se manifeste violent, lovindu-se în mod repetat cu capul în geamul portierei dreapta spate și lovind cu picioarele scaunul şoferului, plafoniera şi geamul portierei dreapta spate.
 
Polițist lovit în zona nasului
 
Pentru a-l împiedica să se mai lovească și să distrugă componentele autoturismului, agentul de poliție care se afla alături de inculpat pe bancheta din spate a autospecialei de poliție, l-a imobilizat prin partea din spate de brațe, încercând să-l așeze într-o poziție normală pe banchetă, în poziția șezut, moment în care inculpatul, constatând că nu-i dă drumul, a împins capul în spate, lovindu-l puternic în zona feței pe agent, provocându-i o hemoragie la nivelul nasului.
 
În continuare, inculpatul a manifestat un comportament recalcitrant, refuzând orice colaborare cu organele de poliție, inclusiv testarea cu aparatul alcooltest. Având în vedere acest refuz, s-a decis conducerea la S.J.M.L. Constanța pentru prelevarea de mostre biologice.
 
Polițist muşcat de degete
 
Pe perioada deplasării inculpatul, încătușat fiind, a continuat să fie agresiv fizic și verbal față de cei doi agenți de poliție, lovind cu picioarele componentele autoturismului, împingându-se și urcându-se peste agentul de poliție, fapt ce l-a determinat pe celălalt agent să oprească autoturismul și să intervină, procedând la așezarea acestuia în poziția șezut pe locul dreapta spate, moment în care a fost muşcat în zona degetelor de la mâna dreaptă de inculpat. 
 
După acest incident, inculpatul s-a liniștit, astfel că s-a continuat deplasarea spre Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul S.C.J.U Constanţa, unde a refuzat să se supună recoltării de mostre biologice.
 
Așa cum arătam și mai sus, magistrații de la Judecătoria Constanța au decis condamnarea inculpatului la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar, pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă!
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
Sursa: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Caz incredibil la Constanța!
Un bărbat ar fi încercat să-și omoare fratele pentru a rămâne cu cumnata!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arestare la Judecătoria Constanța Un polițist și un jandarm, amenințați cu acte de violență la Techirghiol

27 Dec 2023 1223

Sentință definitivă în dosarul în care doi procurori din DNA Constanța ar fi fost amenințați! Judecătorii au decis achitarea (MINUTA)

18 Dec 2023 1207

Județul Constanța Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a atacat o persoană cu o macetă. Iată ce s-a întâmplat

06 Oct 2023 709

Procurorii acuză - ultraj în Arestul IPJ Constanța! S-a lăsat cu o trimitere în judecată

14 Sep 2023 4758

„Vă dezbrac de uniforma de polițiști“ „Comandant de navă“, condamnat definitiv la Constanța, pentru ultraj!

05 Aug 2023 17104

Tulcea. „Uite aşa vă tai capurile!” Polițist amenințat cu moartea! Judecători – „Scopul pedepsei se poate realiza şi fără privare de libertate“

08 Jul 2023 1151

Amenințări cu moartea în Primăria Saraiu Șofer împușcat după o urmărire în trafic, în 2017. Iată decizia finală!

21 Jun 2023 1529

Jandarm mușcat în timpul unor percheziții DIICOT

14 Jun 2023 1125

Constanța. Un șofer a mușcat de deget un polițist de la Rutieră! Anunțul procurorilor

17 May 2023 2242

Constanța. Polițiști amenințați cu un cuțit de 21,5 cm. Judecătorii au încetat procesul penal

15 May 2023 1997

Scene șocante pe un drum din Constanța! Șofer împușcat după o urmărire în trafic, în 2017. Pronunțare amânată

13 May 2023 2175

„Valentino“ a fost plasat în arest la domiciliu! Bărbatul i-ar fi înjurat și amenințat pe polițiștii de la Acţiuni Speciale VIDEO

04 May 2023 2410

Arestare de ultim moment la Constanța!

26 Apr 2023 12787

Constanța. Șofer dus la arestare! Un polițist a fost mușcat de deget. Altul a fost lovit cu capul în zona nasului

25 Apr 2023 3557

Polițist lovit cu parul pe spinare, în misiune, la Medgidia! Condamnări cu executare

21 Apr 2023 2067