Închisoare cu executare pentru un tânăr care a furat trei conserve cu ton și a amenințat un alt băiat


Un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Ovidiu, județul Constanța, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Constanța la închisoare cu executare! Cel în cauză a fost găsit vinovat de furt și amenințare, în forma continuată. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.


Confrom actului de sesizare a instanței, procurorii susțin că tânărul, Alexandru G., a sustras dintr-un supermarket trei pachete conserve ton, în valoare totală de aproape 80 de lei, pachete cu care a trecut de casa de marcat fără să declanșeze sistemul de alarmă, la ieșire fiind însă reținut de agentul de pază .


Mai mult decât atât, inculpatul este acuzat că, în repetate rânduri, i-a adus unui alt tânăr amenințări cu moartea și alte acte de violență care, prin frecvență și conținut, au fost de natură a-i crea o stare de temere. Cel amenințat era, de fapt, iubitul fostei sale prietene.


În primă instanță, Judecătoria Constanța, a decis, prin decizia 491/2020 din 24 aprilie, condamnarea inculpatului la șase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, în forma continuată și la alte șase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Instanța a contopit pedepsele stabilite şi a aplicat inculpatului pedeapsa de șase luni închisoare, la care a adaugat un spor de două luni de închisoare, reprezentând 1/3 din durata celeilalte pedepse. În final, inculpatul va executa opt luni de închisoare cu executare.


Citește și

„Te omor pentru că mi-ai luat permisul de conducere!“ Închisoare cu executare pentru amenințarea unui polițist


Amenințare cu bombă la sediul unei televiziuni din România. Redacția a fost evacuată

Județul Tulcea Bărbat care ar fi distribuit fotografii ale sale pe o rețea de socializare, în ipostaze indecente, către cinci minore, reținut de polițiști
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro Cannelloni cu ton si mozzarella

27 Nov 2018 928

lauraadamache.ro Paste cu ton si rucola, reteta de paste italiene

12 Feb 2018 1199

Tarta cu ton si rosii cherry

30 Oct 2016 2512

Elevii din Tuzla au donat o tonă de legume și fructe

19 Nov 2015 2406

Preparate culinare by Poliana Salata de ton

28 Nov 2014 2106

Salata de ton

13 Mar 2013 1764

Sandwich cu ton

03 Feb 2012 1798