Lupta pentru conducerea Curții de Apel Constanța! Când susțin judecătorii proiectul managerial

  • Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
  • Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
Cei patru judecători înscriși la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța vor susține la finele acestei săptămâni proiectul managerial.
 
Este vorba despre proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.
 
Judecătorii vor susține proiectele sâmbătă, 23 iulie 2022, de la ora 13.30.
 
Anterior, sunt programați la susținerea proiectelor magistrații care candidează pentru conducerea Tribunalului Constanța și, respectiv, a Judecătoriei Tulcea.
 
Amintim, pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța și-au depus candidatura patru judecători, toate candidaturile fiindu-le acceptate.
 
Candidații
 
Aceștia sunt  magistrații Răzvan Anghel, Alina Gabriela Jurubiță, Gabriel Sandu Lefter și Claudiu Iulian Răpeanu.
 
Judecătorul Răzvan Anghel, din cadrul Secției I Civile a instanței, este membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel Constanța.

 
Magistratul Alina Gabriela Jurubiță este, în prezent, președintele delegat al Curții de Apel Constanța, desfășurându-și, totodată, activitatea, în cadrul Secției I Civile a instanței.
 

Magistratul Gabriel Sandu Lefter, la rândul său, a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție pe data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioadă de trei ani. După o detașare la Ministerul Justiției în cursul anului 2021, în prezent, judecătorul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Nu în ultimul rând, judecătorul Claudiu Iulian Răpeanu este, în prezent, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, desfășurându-și activitatea în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții.
 
Totodată, începând cu data de 8 martie 2022, judecătorului i-au fost delegate și atribuțiile de președinte al Secției Penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții.
 
În ce privește Tribunalul Constanța, este scoasă la concurs funcția de vicepreședinte al instanței, pentru post urmând să susțină proiectul managerial magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Nu în ultimul rând, pentru postul de președinte al Judecătoriei Tulcea și-a depus candidatura magistratul Camelia Daniela Stan, actual președinte al instanței, în baza delegării de la CSM.
 
Conform calendarului desfășurării examenului, pe 31 iulie 2022 va avea loc susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat pe data de 10 august 2022.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la președinția Curții de Apel Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 47

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 31

Condamnare definitivă pentru un fost angajat al ISU Dobrogea! 12 ani şi 6 luni de închisoare

26 Apr 2024 462

Știri justiție Constanța Doi procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța, delegați la PJ Hârșova

26 Apr 2024 333

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 919

Tribunalul Constanța dispune intrarea în insolvență a LTA Mondial SRL, din Constanța! Decizia, contestată

25 Apr 2024 577

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 762

UPDATE. Termen nou, 21 mai 2024 Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen azi la Curtea de Apel Constanța

24 Apr 2024 1138

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 803

Constanța. Daune morale definitive pentru un sandvici cu piept de pui și sârmă, la un peco din oraș (MINUTA)

23 Apr 2024 582

Dosar DNA Constanța Vasile Iliuță, șeful Consiliului Județean Călărași, termen azi la Curtea de Apel București! (RECHIZITORIU)

23 Apr 2024 518

Patru judecători de la Curtea de Apel Constanța ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă! Începe judecata (RECHIZITORIU+MINUTĂ)

22 Apr 2024 513

Curtea de Apel Constanța respinge acțiunea preotului Petrică Leașcu! (MINUTĂ)

20 Apr 2024 739

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 460

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 768