Percheziții în Constanța! Polițiștii au deschis 13 dosare penale. Termen azi la Curtea de ApelCurtea de Apel Constanța decide azi libertarea celor doi tineri din oraș acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat!
 
Cei doi – arestați preventiv de Tribunalul Constanța -  sunt bănuiți că au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă!
 
Oficial de la Poliție  
 

Urmare a cercetărilor în 13 dosare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 18, respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Constanța, în perioada iunie-august 2022, cei în cauză au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.
 
La data de 21 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie.
„De asemenea, bărbații sunt cercetați și pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de accel ilegal la un sistem informatic. În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive. Ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fost profesor din Constanța acuzat că și-ar fi atins elevii în zonele intime! Decizie definitivă la tribunal
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DIICOT „lansează bomba“ după perchezițiile de la Constanța! Zeci de persoane duse la arestare (VIDEO)

24 Nov 2022 1219

Percheziții în județul Constanța într-un dosar de cerșetorie și trafic de minori. Victimele, exploatate în municipiul Mangalia și stațiunile Neptun, Jupiter și Venus

11 Nov 2022 683

Percheziții în Constanța! Judecătorii au emis patru mandate de arestare

06 Nov 2022 1056

Percheziții la Constanța la persoane suspectate de trafic cu substanțe interzise. Patru suspecți, reținuți (GALERIE FOTO)

03 Nov 2022 1595

Constanța Percheziții într-un dosar de fals informatic și fals în înscrisuri oficiale. Atenție dacă vă căutați locuri de muncă în străinătate! (VIDEO)

02 Nov 2022 664

Percheziții în mai multe județe, printre care și Constanța la persoane bănuite de contrafacere a bancnotelor (VIDEO)

01 Nov 2022 656

Percheziții la persoane suspectate că ar fi comercializat substanțe psihoactive consumatorilor din județul Constanța. Patru persoane, reținute (GALERIE FOTO)

21 Oct 2022 699

UPDATE. DIICOT 14 persoane, reținute în urma unor percheziții ce au avut loc în mai multe județe, printre care și Constanța

21 Oct 2022 1066

Percheziții în mai multe județe din țară, printre care și Constanța. Vizate, persoane suspectate de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave (VIDEO)

19 Oct 2022 760

Județul Constanța, zguduit de percheziții DIICOT! Mai multe persoane trimise în judecată!

19 Oct 2022 2387

42 de percheziții domiciliare în Constanța! 13 persoane trimise în judecată. Ce a decis azi Tribunalul

05 Oct 2022 1698

Percheziții în Medgidia, Cernavodă și Mircea Vodă! Mandate de arestare menținute de tribunal

23 Sep 2022 872

Zeci de percheziții în Constanța! 15 persoane din Piața Chiliei trimise în judecată. Procesul continuă

22 Sep 2022 4352

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut

19 Sep 2022 848

70 de percheziții în Constanța, Eforie, Techirghiol, Tuzla și MangaliaÎncepe procesul într-unul dintre cele mai „grele“ dosare instrumentate de polițiștii BCCO Constanța

05 Sep 2022 14108