Știri Mangalia azi Draft Construct SRL duce la Curtea de Apel contractul pentru Grădina de Vară din Mangalia, de peste 1,9 milioane de euro (DOCUMENTE)

  • Draft Construct SRL, reprezentată de Dumitru Țigănescu, a contestat la Curtea de Apel procedura pentru atribuirea contractului de reabilitare a Grădinii de Vară din Mangalia.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate decizia CNSC contestată în instanță, dar și anunțul privind organizarea procedurii pentru atribuirea contractului, publicat în SEAP.
Draft Construct SRL a contestat la Curtea de Apel Constanța rezultatul procedurii pentru atribuirea contractului de lucrări de reabilitare la Grădina de Vară din Mangalia, organizată de Primăria Mangalia, contract estimat la peste 1,9 milioane de euro.
 
Dosarul ajunge pe masa judecătorilor după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins inițial contestația Draft Construct SRL.
 
Societatea privată solicitase anularea raportului procedurii și reluarea procesului de evaluare a ofertelor.
 
Prin Decizia CNSC nr. 1579 din 10 iulie 2023, contestația a fost respinsă, dar societatea s-a adresat acum și Curții de Apel Constanța, dosarul având numărul unic 456/36/2023.
 
Părți sunt Draft Construct SRL, în calitate de reclamant, și Municipiul Mangalia prin Primar Radu Cristian, în calitate de pârât.
 
Cazul va fi analizat de Curtea de Apel la data de 21 august 2023.
 
Despre contract
 
La mijloc se află contractul „Reabilitare Grădina de Vară în municipiul Mangalia“, cu o valoare totală estimată de 9.367.428,71 de lei fără TVA, adică peste 1,9 milioane de euro, la cursul actual.
 

„Obiectul contractului de achiziție publică îl reprezintă execuția obiectivului privind «Reabilitare Gradina de Vară în municipiul Mangalia». Aceste lucrări presupun: 1.Corp C1 – Casierie –propunere demolare și înființare acces cu scară exterioară nouă; 2. Corp C2 – Clădire proiector – reabilitare; 3. Corp C3 – Grup sanitar – reabilitare, extindere și dotare 4. Corp C4 -Vestiar – se va demola, se va realiza un nou corp de clădire din structură ușoară S-33mp“, se arată în datele oficiale publicate în SEAP.
 
Contractul este atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.

 
Pentru acest contract au depus oferte Draft Construct SRL, reprezentată de Dumitru Țigănescu, Eurotechnic Ind SRL (Cristian Drăgan reprezentant) – Ramali Construct SRL (Paul Haralmbie reprezentant) și Regio Impex SRL, reprezentată de Constantin Grecea.
 
Despre Draft Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 27 iulie 2023, Draft Construct SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Constanța, pe strada Constantin Bobescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Dumitru Țigănescu, al cărui nume se regăsește și în Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL, toate din Constanța.
 
În 2022, Draft Construct SRL a declarat 25 de angajați, profit peste 2,95 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 48,35 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Draft Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.277.431,46 de lei, iar printre autoritățile contractante se află:  C.N. Loteria Română SA, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița și Ministerul Apărării.
 
Despre Eurotechnic Ind SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 27 iulie 2023, Eurotechnic Ind SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Drăgan, al cărui nume figurează și în Armalis Ship SRL, Ciel Jardin SRL, Crandaz Nav SRL, toate din Mangalia, dar și în Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL și Spiga D & R SRL, ambele din Hagieni.
 
În 2022, Eurotechnic Ind SRL a declarat un angajat, profit peste 1,92 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,49 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eurotechnic Ind SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.518.824,90 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Colegiul Economic Mangalia, Direcția de Cultură și Sport Mangalia, Liceul Teoretic Callatis Mangalia, Municipiul Mangalia, dar și altele.
 
Despre Ramali Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 iulie 2023, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea.
 
Paul Haralambie este asociatul unic și administratorul firmei.
 
În 2022, Ramali Construct SRL a declarat 160 de angajați, profit peste 3,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 57,21 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ramali Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 159.456.681,98 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Colegiul Tehnic Henri Coandă Tulcea, Comuna Beștepe, Comuna Jurilovca, Comuna Murighiol, Comuna Mihai Bravu, dar și altele.
 
Despre Regio Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 27 iulie 2023, Regio Impex SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în București, pe strada Grădiștea Floreștilor și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are puncte de lucru în Oradea și Buftea.
 
Asociații firmei sunt Ion Stan, Dan Cador și Constantin Grecea, iar administratorul este Florin Dorel Lazăr.
 
Numele lui Ion Stan figurează și în Colbax SRL, Conarg AG SRL, Agistad SRL, DVD Residential Imobiliare SRL, Stadial Invest SRL, SM Development SRL, Conarg Construct SRL, iar Dan Cador figurează și în MCD Biz Enterprise SRL.
 
În 2022, Regio Impex SRL a declarat 47 de angajați, profit peste 200.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 22,77 de milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Regio Impex SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.488.158 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Biroul Român de Metrologie Legală, Complexul Sportiv Național Izvoru Mureșului, Municipiul Sibiu, Societatea de Transport STB SA, dar și altele.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate decizia CNSC contestată în instanță, dar și anunțul privind organizarea procedurii pentru atribuirea contractului, publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații județul Constanța
Corady Star SRL preluată de George Morogan primește un mega-contract de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Draft Construct SRL, contract de circa 200.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru Clubul de Vară (DOCUMENT)

22 Mar 2024 760

Una dintre companiile controlate de afaceristul Dumitru Țigănescu a câștigat un contract profitabil de la Drumuri Județene SA ! (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1207

Clădirea primăriei din Techirghiol va fi reabilitată. Ce firmă a adjudecat contractul? (DOCUMENT)

13 Nov 2023 1195

Dosar la Judecătoria Constanța cu obiect validarea ofertei reale de plată. Cine sunt părțile implicate?

10 Oct 2023 2792

Draft Construct a bifat un contract nou cu Primăria Medgidia, județul Constanța (DOCUMENT)

19 Jul 2023 1497

Cine este constructorul! Procurorii din Mangalia se mută în „casă“ nouă! Va costa aproape un milion de euro (DOCUMENT)

25 Apr 2023 2430

Lucrările de construcții în cadrul proiectului de creștere a eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal din Constanța vor fi executate de Draft Dinamic Construct SRL (DOCUMENT)

01 Mar 2023 1835

O firmă din Constanța va reabilita Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ din Tulcea (DOCUMENT)

08 Feb 2023 2150

DGASPC Constanța bate palma cu Dumitru Țigănescu de la Draft Construct (DOCUMENT)

18 Jan 2023 2455

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)

05 Oct 2022 2501

Sistem integrat de climatizare pentru sediul DRDP Constanța. Cine se ocupă de proiectare și execuție (DOCUMENT)

19 Sep 2022 1349

Dumitru Țigănescu, de la Draft Construct, bifează primul contract public cu Draft Dinamic Construct SRL (DOCUMENT)

13 Jul 2022 2105

Licitație importantă la Garda de Coastă! (DOCUMENT)

03 May 2022 3231

Contract de peste 300.000 de euro pentru reabilitarea unui imobil din Medgidia, adjudecat de o firmă din Constanța (DOCUMENT)

25 Mar 2022 2906

Consiliul Județean Constanța a atribuit contractele pentru lucrări de reparații la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și la Ambulatoriul din Eforie Sud

23 Feb 2022 2781