Ana-Maria Listarf, candidatul USR pentru Primăria Năvodari, județul Constanța

Cu unanimitate de voturi, Ana-Maria Listarf a fost desemnată candidatul propus de USR pentru Primăria Năvodari. Voturile au fost exprimate în cadrul Adunării Generale a filialei USR Năvodari, ce a avut loc duminică, 18 februarie, 2024.

Potrivit USR Constanța, așa cum a fost relatat și în cazul Adunării Generale de la Constanța, rezultatul votului de la Năvodari reprezintă o etapă statutară. În contextul alianței de dreapta din care USR face acum parte, vor urma discuții pentru stabilirea unui candidat unic la Năvodari.

„Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată! Împreună începem o luptă pentru un Năvodari mai bun – este aceeași motivație pe care am avut-o și când am decis să intru în politică în calitate de membru al USR. Alături de colegii mei, ne propunem să aducem proiecte și soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă năvodărenii. Cu toții știm care sunt acestea, pentru că ne confruntăm cu ele zi de zi.
În ultimii trei ani, ne-am luptat cu o majoritate a PSD ce controlează nu doar Primăria, ci fiecare instituție din orașul nostru. Potențialul Năvodariului este imens, însă atât fostele, cât și actuala administrație au reușit performanța de a-l menține la nivelul unui sat cu blocuri, un fief al afacerilor imobiliare dubioase. Năvodărenii, problemele și interesele lor n-au contat. S-a profitat prea mulți ani și cred că acum, în 2024, a venit vremea să construim schimbarea!“, a declarat Ana-Maria Listarf.

Președintele USR Constanța, Stelian Ion consideră că Ana-Maria Listarf a demonstrat, prin implicarea ei, că merită să reprezinte USR și alianța de dreapta în cursa electorală pentru Primăria Năvodari.

„Ana-Maria are toate calitățile necesare pentru a reprezenta interesele năvodărenilor. Din păcate, precum Constanța, Năvodariul este unul dintre orașele județului nostru ce a rămas mult în urmă din cauza lipsei de viziune și, mai ales, a monopolului politic deținut de PSD. Este nevoie de un suflu nou, de oameni care să transforme Năvodariul dintr-un fief al dezvoltatorilor imobiliari într-un oraș european în care administrația să fie dedicată comunității. Suntem o echipă, o asigur pe Ana-Maria Listarf de tot sprijinul meu și îi urez mult succes!“, a declarat Stelian Ion.

 Citește și: 

Conferință de presă USR Constanța. Stelian Ion și Președintele USR Mangalia abordează subiecte de interes public local
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 399

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 516

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 518

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 575

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 537

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

12 Apr 2024 438

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 737

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 498

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 652

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 800

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 651

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1106

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 753

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 654

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 875