Decizie BPN. Parlamentarii PNL Constanța nu vor participa la ședința plenurilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului

  • Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a fost convocat în ședință, joi, de la ora 16.00, pentru moțiunea USR-PLUS și AUR
  • Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că „există o decizie a BPN care stabilește că până la clarificarea situației generate de incertitudinea semnăturilor de susținere a moțiunii sau până la emiterea unei decizii a CCR, liberalii nu participă la orice activitate parlamentară în legătură cu această moțiune de cenzură"
  • PNL Constanța are cinci parlamentari în actualul mandat: senatorul Septimiu Bourceanu și deputații Bogdan Huțucă, Bogdan Bola, Marian Crușoveanu și Mircea Banias
 
 
 
Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a fost convocat în ședință, joi, de la ora 16.00, pentru moțiunea USR-PLUS și AUR.
Decizia este semnată de Ludovic Orban și Anca Dragu.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că „există o decizie a BPN care stabilește că până la clarificarea situației generate de incertitudinea semnăturilor de susținere a moțiunii sau până la emiterea unei decizii a CCR, liberalii nu participă la orice activitate parlamentară în legătură cu această moțiune de cenzură".

Prin urmare, Parlamentarii PNL Constanța nu vor participa la ședința plenurilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.
PNL Constanța are cinci parlamentari în actualul mandat: senatorul Septimiu Bourceanu și deputații Bogdan Huțucă, Bogdan Bola, Marian Crușoveanu și Mircea Banias.
 
Orban vine la Constanța să-și prezinte moțiunea „Forța Dreptei” 
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban va fi prezent, astăzi la Constanţa.
 
Acesta se va afla la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal.

 
În cadrul întâlnirii, Ludovic Orban va prezenta moţiunea „Forța Dreptei”  cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice, dar va aborda şi alte subiecte.
 

După finalizarea întâlnirii, începând cu ora 17.00, acesta va susţine declaraţii de presă.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Ludovic Orban vine mâine la Constanța. Își va prezenta moțiunea cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL

Bogdan Huțucă, deputat PNL Constanța - „Nu există doar România orașelor mari, există și România orașelor mici, a comunelor și a satelor"

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Nicolae Ciucă, desemnat candidat la funcția de prim-ministru. Decretul, semnat de președintele Klaus Iohannis

21 Oct 2021 584

Klaus Iohannis Consultări în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcția de Prim-ministru

20 Oct 2021 837

USR propune din nou alegeri locale pentru primari în două tururi de scrutin

19 Oct 2021 1390

Știați că? Se împlinesc 60 de ani de la decesul unui mare scriitor, povestitor și academician român

19 Oct 2021 429

Biroul Naţional al USR a agreat lista de miniştri şi programul de guvernare

17 Oct 2021 1958

De la 1 ianuarie 2022, fără dosar cu șină și copie de buletin!

16 Oct 2021 2140

Raport de respingere. Rămân în vigoare pensiile speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene

16 Oct 2021 2325

ZIUA-n amiaza mare Secretarul de stat din Ministerul Energiei, George Niculescu - „Gazele naturale și eolienele din Marea Neagră, uriașe surse de energie pentru România”

16 Oct 2021 1111

ZIUA-n amiaza mare Secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu. „Ca membru al PNL îmi doresc ca această criză politică să se termine cât mai repede“

15 Oct 2021 617

#DobrogeaDigitală „Steaua Constanței” - 120 de ani de la apariția primului număr

14 Oct 2021 1320

Palaz, reconfirmat în funcția de președinte al PMP Constanța

11 Oct 2021 2140

Legea care modifică funcționarea Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", adoptată tacit. Un deputat constănțean, printre inițiatori

11 Oct 2021 2351

ZIUA LIVE. Stelian Ion, fostul ministru al Justiției -„Nu am simțit mare susținere din partea președintelui Iohannis”

08 Oct 2021 867

Proiectele USR PLUS Constanța de bugetare participativă și amenajarea unor parcuri de fitness au picat. Motivul Aleșii formațiunii nu au votat majorarea gigacaloriei!

07 Oct 2021 986

ZIUA LIVE. Adâncirea crizei politice, refacerea USL sau refacerea coaliției PNL - USR PLUS?

06 Oct 2021 884