Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța infirmă că președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut să-l susțină pe Florin Cîțu
⦁ Organizația de la Constanța a decis în cadrul unui Comitet de Coordonare Județeană să susțină candidatura lui Florin Cîțu pentru Congres din 25 septembrie
⦁ În partid continuă lupta pentru putere iar în piață, apar tot felul de informații
⦁ Printre acestea și zvonul că șeful statului i-ar fi sunat direct pe unii președinți de organizații să le ceară să-l susţină pe Cîţu
⦁ În acest context a fost vehiculat și numele șefului filialei județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă
⦁ Contactat telefonic, Huțucă a infirmat vehement acest zvon


Florin Cîțu și Ludovic Orban au mers toată vară prin organizațiile județene pentru a-și convinge colegii să îi voteze la Congres.

Organizația de la Constanța a decis în cadrul unui Comitet de Coordonare Județeană să susțină candidatura lui Florin Cîțu pentru Congres din 25 septembrie.

Chiar dacă, decizia majoră este cumva luată, aceea ca organizațiile să susțină în bloc un candidat la funcția de președinte PNL, în partid continuă lupta pentru putere iar în piață, apar tot felul de informații.

Printre acestea și zvonul că șeful statului i-ar fi sunat direct pe unii președinți de organizații să le ceară să-l susţină pe Cîţu.
În acest context a fost vehiculat și numele șefului filialei județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.Contactat telefonic, Huțucă a infirmat vehement acest zvon.

„Nu este adevărat și nici nu cred că președintele face de la înălțimea funcției sale, astfel de gesturi. Mai mult, eu nu am fost nici măcar abordat de nicio persoană din zona prezidențială iar cu șeful statului, cu care nu am niciun fel de relație, am schimbat câteva cuvinte, în două ocazii: " cu prilejul campaniei pentru alegerile prezidențiale, când Iohannis a venit la Constanța pentru un miting electoral și în cadrul campaniei de vaccinare, când președintele a vizitat Spitalul Militar de Urgență Alexandu Gafencu de la Constanța", a declarat Huțucă pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Întrebat fiind dacă au existat alte tipuri de presiuni asupra sa, sau a organizației, în contextul Congresului PNL, Bogdan Huțucă a afirmat că : „Am discutat cu foarte multe persoane, toți au dorit să stăm de vorbă, cine mă cunoaște, știe că în cazul meu presiunea nu funcționează".Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie la Romexpo, cu 5.000 de delegați.

De la Constanța participă la Congres 144 de delegați.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

La Congresul PNL, deputatul Bogdan Huțucă vizează o funcție de membru în Biroul Politic Național

UPDATE. Liberalii constănțeni vor susține candidatura lui Florin Cîțu la Congresul PNL din 25 septembrie 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Nicolae Ciucă, desemnat candidat la funcția de prim-ministru. Decretul, semnat de președintele Klaus Iohannis

21 Oct 2021 584

Klaus Iohannis Consultări în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcția de Prim-ministru

20 Oct 2021 837

USR propune din nou alegeri locale pentru primari în două tururi de scrutin

19 Oct 2021 1388

Știați că? Se împlinesc 60 de ani de la decesul unui mare scriitor, povestitor și academician român

19 Oct 2021 429

Biroul Naţional al USR a agreat lista de miniştri şi programul de guvernare

17 Oct 2021 1956

De la 1 ianuarie 2022, fără dosar cu șină și copie de buletin!

16 Oct 2021 2140

Raport de respingere. Rămân în vigoare pensiile speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene

16 Oct 2021 2325

ZIUA-n amiaza mare Secretarul de stat din Ministerul Energiei, George Niculescu - „Gazele naturale și eolienele din Marea Neagră, uriașe surse de energie pentru România”

16 Oct 2021 1111

ZIUA-n amiaza mare Secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu. „Ca membru al PNL îmi doresc ca această criză politică să se termine cât mai repede“

15 Oct 2021 617

#DobrogeaDigitală „Steaua Constanței” - 120 de ani de la apariția primului număr

14 Oct 2021 1320

Palaz, reconfirmat în funcția de președinte al PMP Constanța

11 Oct 2021 2140

Legea care modifică funcționarea Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", adoptată tacit. Un deputat constănțean, printre inițiatori

11 Oct 2021 2351

ZIUA LIVE. Stelian Ion, fostul ministru al Justiției -„Nu am simțit mare susținere din partea președintelui Iohannis”

08 Oct 2021 867

Proiectele USR PLUS Constanța de bugetare participativă și amenajarea unor parcuri de fitness au picat. Motivul Aleșii formațiunii nu au votat majorarea gigacaloriei!

07 Oct 2021 986

ZIUA LIVE. Adâncirea crizei politice, refacerea USL sau refacerea coaliției PNL - USR PLUS?

06 Oct 2021 884