Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!


Simona Halep a fost suspendată patru ani de Agenția Internațională de Integritate în Tenis, în urma scandalului de dopaj, dar decizia nu e definitivă, urmând a fi contestată de sportivă la Tribunalul de Arbitarj Sportiv de la Lausanne.

Aflată la Constanța, jucătoarea de tenis s-a declarat șocată și dezamăgită de decizia care s-a luat și a menționat că va lupta până la capăt pentru a-și dovedi nevinovăția.

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj de solidaritate cu Simona: „#SimonaHalep este campioana României. Prin meciurile ei, a cucerit #România  și a unit inimile  românilor. Cu performanțele sale excepționale, a reușit să promoveze țara noastră în lumea întreagă și să ne facă mândri prin victoriile sale. Cu atitudinea ei admirabilă pe terenul de tenis, a dovedit că este o luptătoare. Indiferent unde va o duce drumul ei, pentru mine ea rămâne o campioană.
Mulțumesc pentru îndrăzneala și curajul de a promova România pe scena largă! Ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis", a scris deputatul pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


Citește și:


Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța „Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)

Suspendare de patru ani pentru Simona Halep Stere Halep - „E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată...“


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută relansarea Institutului de Studii Populare

05 Dec 2023 526

Tinerii liberali constănțeni i-au avut invitați la ,,Cafeneaua Liberală" pe deputații Bogdan Huțucă și Marian Crușoveanu

05 Dec 2023 515

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța mesaj de Ziua României „Sărbătorim unitatea, libertatea și determinarea românilor, valori care definesc națiunea noastră"

01 Dec 2023 576

Deputatul Bogdan Huţucă „Cazinoul Constanța va străluci din nou și va fi simbolul de care să fim cu toții mândri!“

20 Nov 2023 752

#Dobrogea145 Deputat Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

15 Nov 2023 1199

Deputatul Bogdan Huțucă „Se împlinesc 145 de ani de la Revenirea Dobrogei la România, vis împlinit al unei generații ambițioase“

14 Nov 2023 546

Parlamentari dobrogeni, discursuri festive în Camera Deputaților cu prilejul Zilei Dobrogei (VIDEO)

14 Nov 2023 678

Președintele PNL Constanța, deputat Bogdan Huțucă „Subiectul plafonării plăților în numerar este închis"!

08 Nov 2023 541

Toate actele de stare civilă emise în ultima sută de ani vor fi disponibile online

05 Nov 2023 1436

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Prețul gigacaloriei va scădea și mai mult atunci când se va termina tot procesul de înlocuire a conductelor termice“

31 Oct 2023 681

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, de Ziua Armatei

25 Oct 2023 577

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Reușită pentru minoritatea română din Ucraina, limba română redevine limba oficială"!

19 Oct 2023 557

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă „Partidul Național Liberal condamnă atacurile teroriste împotriva populației civile a Statului Israel“

11 Oct 2023 849

Proiect liberal pentru creșterea rețelei de cabinete de medicină primară în mediul rural

05 Oct 2023 704

Proiect al parlamentarilor PNL pentru acordarea de bonificații contribuabililor care achită impozitul/plată anticipată până la termenele scadente!

03 Oct 2023 825