Politic

PNL Constanţa are un reprezentant la nivel naţional. Bogdan Bola, numit secretar regional pe regiunea Sud-Est


Prin decizia nr. 7 din data de 12 martie 2018, consilierul judeţean PNL Constanţa, Bogdan Bola, a fost numit secretar regional, cu atribuții în regiunea de Sud-Est a României, respectiv județele Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța. 
Bola afirmă că este o numire care il onorează atât pe el cât și organizația liberală din care face parte și care il responsabilizează și mai mult pe viitor.
"Și chiar dacă poate reprezenta o încălcare a cutumei prin care mulțumești în primul rând conducerii, eu aș dori să le mulțumesc pentru tot sprijinul mai ales tinerilor senzaționali din filiala Constanța și celor din organizația națională, care au dus mereu greul tuturor campaniilor, alături de care am muncit mult și care mi-au fost alături în victorii, dar și la înfrângeri. De asemenea, mulțumesc conducerii naționale pentru aprecierea pe care o aduce activității depuse de mine până în acest moment prin această nominalizare și președintelui filialei Constanța,  Bogdan Huțucă, îi mulțumesc pentru încrederea acordată", spune Bogdan Bola.
 În cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal din weekendul trecut, a fost votat proiectul de hotărâre privind evaluarea activității filialelor județene din țară. 
În acest context, principalele atribuțiile ca și secretar regional pe regiunea de Sud-Est ale lui Bola, vor avea legaătură cu evaluarea implementării planului de acțiune și a îndeplinirii obiectivelor asumate se face trimestrial de către secretarii regionali, sub coordonarea vicepreședinților regionali. 
"Perioada următoare va fi una cu adevărat interesantă și sper foarte benefică pentru reorganizarea noastră internă dar și pentru bătăliile politice pe care suntem obligaţi să le purtăm cu cei din PSD", a mai precizat ssecretarul regional pe regiunea de Sud-Est, Bogdan Bola. 
Precizăm că şi deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele filialei Constanţa a PNL este membru în Biroul Executiv al partidului, în urma alegerilor de anul trecut.Huţucă spunea la vremea respectivă că nu îşi doreşte o funcţie politică deoarece activitatea parlamentară îi consumă tot timpul.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sala de sport de la Ciobanu, club privat de fitness pentru apropiaţii primarului! Inspectorii Curţii de Conturi, sfidaţi de primarul PSD

05 Mar 2019 734

Consilierul judeţean Bogdan Bola trage un semnal de alarmă „Copiii cu boli rare mor, iar Spitalul Judeţean Constanţa nu are un compartiment de neurologie infantilă!“ (document)

15 Feb 2019 1530

UPDATE. Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară. Ce proiect se discută (galerie foto+video)

07 Feb 2019 1125

Ce răspuns a primit consilierul județean Bogdan Bola de la CJAS. De ce nu pot fi tratați bolnavii cu boli rare în județul Constanța? (document)

28 Dec 2018 778

Consilierul Bogdan Bola, interpelare la CJAS. De ce nu este implementat la Constanța Programul Național de Tratament pentru Boli Rare? (document)

17 Nov 2018 1128

„Nu intră în competenţa lor!“ Actul de promisiune civică, asumat de CJ Constanţa şi CJ Tulcea, desfiinţat de un consilier judeţean din opoziţie

31 Oct 2018 1063

Consilierul județean Bogdan Bola atrage atenția cu privire la posibila fraudare la scară largă a Referendumului pentru familia tradițională

22 Sep 2018 674

Proiectul „Dobrogea Nord - Pământul Sălbatic între Dunăre și Mare”, o șansă pentru dezvoltarea sectorului pescăresc în județul Constanța

20 Sep 2018 724

Adevăr şi dezinformări Un consilier a luat judeţul la pas şi povesteşte ce se întâmplă în localităţile unde au fost confirmate focare de pestă porcină africană

24 Aug 2018 2548

​Facilităţi la transport pentru elevii şi studenţii din judeţ, un proiect al consilierilor PNL care intră la vot în şedinţa de Consiliu Judeţean (document)

21 Aug 2018 1363

Tensiuni în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa! Bogdan Bola şi Horia Ţuţuianu, dezacord pe tema unui proiect privind transportul elevilor

28 Jul 2018 685

Gunoaiele sufocă localitatea Gârliciu din judeţul Constanţa. Primăria a avut termen să salubrizeze zona, dar nu s-a conformat

18 Jul 2018 333

Doi consilieri judeţeni PNL readuc în atenţia Consiliului Judeţean Constanţa necesitatea construirii unui teatru pentru copii şi cer introducerea proiectului în comisii şi pe ordinea de zi! (documente)

06 Jul 2018 736

Consilierul Bogdan Bola a ieşit din zona de confort a aleşilor ce ridică mâna din reflex. Din păcate, propunerile sale sunt ignorate de executivul Consiliului Judeţean Constanţa (document)

04 Jul 2018 2408

Faptele care au condus la situaţia actuală a Cazinoului din Constanţa Bola - „Mazăre a vrut să-l mărite israelienilor, iar Făgădău ne cere bani pentru reabilitare!“

28 Jun 2018 2260