PNL va avea liste complete pentru alegerile din 2004

Sondaje de opinie

Seminar pentru politica minoritatilor * Hasotti nu a primit telefonul mobil de la Guvern

"Partidul National Liberal va da liste complete pentru fiecare localitate, inclusiv primari, pentru alegerile locale din 2004", a declarat deputatul liberal Puiu Hasotti, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. De asemenea, liderul PNL Constanta a mai declarat ca, incepand cu luna martie, se va incepe efectuarea sondajelor de opinie printre cetatenii localitatilor din judet care au mai putin de 20-25 de mii de locuitori. In unele localitati, aceste sondaje se vor efectua chiar si de doua ori, o data in primavara acestui an, urmand a mai fi efectuat unul aproape de finalul anului in curs. Puiu Hasotti a precizat ca, sambata viitoare, va fi organizat la Constanta un seminar referitor la politica si rezistenta minoritatilor, precum si pe teme de integrare UE. Seminarul este sustinut de Fundatia Nauman, iar prima minoritate invitata la dezbateri este minoritatea turca. In alta ordine de idei, Hasotti a tinut sa sublinieze faptul ca "pachetul de legi anticoruptie pare a fi un pachet de legi destul de bine structurate si asezate", insa a adaugat ca nu crede ca PSD isi va asuma aceste legi. "Nu cred ca PSD isi va face harakiri cu acest pachet de legi", a mentionat presedintele PNL Constanta. Mai degraba, Hasotti considera ca acest pachet de legi reprezinta "un instrument de rafuiala politica". In ceea ce priveste povestea telefonului mobil pe care fiecare membru al Camerei Deputatilor l-a primit, Hasotti a declarat ca el, personal, l-a refuzat. "Nu am vrut sa iau telefonul mobil din mai multe motive. Unul dintre ele este acela ca membrii Biroului Permanent aveau deja telefoane foarte performante si nu cred ca mai era necesara inca o cheltuiala de sapte sau noua sute de dolari per telefon pentru innoirea acestora. Mi s-a parut totusi exagerat...", a declarat liderul liberal. Un alt lucru care se pare ca l-a deranjat pe reprezentantul PNL a fost acela ca, atunci cand s-a intors de la Bruxelles, si-a gasit biroul mobilat. "Cand am intrat, am crezut ca am gresit biroul. Toata mobila fusese schimbata cu alta noua, care trebuie sa fi costat cel putin 50 de milioane de lei. Nu consider ca aceasta schimbare era absolut necesara", a mai spus Hasotti. El a precizat ca hotararea innoirii telefoanelor, ca si cea a schimbarii mobilierului din birourile membrilor Biroului Permanent au fost luate intr-o sedinta care s-a tinut in absenta sa. "Nu vreau sa insinuez ca a fost ceva premeditat, a fost doar o coincidenta ca eu sa fiu plecat la Bruxelles", a conchis liderul PNL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 624

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 684

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 758

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 637

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 565

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 856

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 583

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 692

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 726

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 559

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 601

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 562

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 803

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3415