Pol Popular Crestin Democrat s-a infiintat doar pe termen limitat

In eventualitatea unor alegeri anticipate

# PNTCD, UCD si PC s-au unit pentru a forma o alianta crestin-democrata * Polul a fost infiintat in acord cu recomandarile si rezolutiile Partidului Popular European si ale Internationalei Democrat Crestine * Aceasta "miscare" ar putea fi interpretata ca o masura de siguranta pe care si-au luat-o cele trei formatiuni in eventualitatea unor alegeri anticipate

Conducerea filialei Constanta a PPCD a anuntat ieri formarea Polului Popular Crestin Democrat. Acesta a rezultat din fuziunea Partidului National Taranesc Crestin Democrat cu Uniunea Crestin Democrata si Partidul Crestin. Astfel, Gheorghe Ciuhandu, Florin Bejan si Viorel Lis, in calitate de presedinti ai celor trei formatiuni, au convenit sa realizeze Alianta Polul Popular Crestin Democrat care va functiona pe o perioada de cel mult un an de la data semnarii protocolului. Scopul infiintarii acestei aliante este compatibilizarea formatiunilor politice componente in vederea comasarii prin absorbtie in cadrul PNTCD. De asemenea, PNTCD, UCD si PC au hotarat sa respecte valorile crestin-democrate din care fac parte libertatea si solidaritatea. Obiectivele comune cuprinse in programele celor trei formatiuni sunt printre altele crearea unei noi clase politice, responsabilizarea in viata publica si directionarea politicii in slujba infaptuirii binelui comun. De altfel, Polul Popular Crestin Democrat si-a propus sa reprezinte o alternativa la guvernarile de pana acum. Alianta a fost constituita in acord cu recomandarile si rezolutiile Partidului Popular European si ale Internationalei Democrat Crestine.Pe de alta parte insa, formarea acestei aliante poate fi privita ca pe o masura de siguranta in cazul in care vor fi declansate alegerile anticipate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pamfil Șeicaru „Armindenul, acea zi de 1 Mai ale cărei origini se prelungeau în timpuri imemoriale”

03 May 2024 398

Organizația Femeilor Social Democrate Constanța a oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de îngrijire din județul Constanța (GALERIE FOTO)

02 May 2024 608

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 843

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 937

LIVE Text Femeile social-democrate, în frunte cu Mariana Gâju, prezente la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 931

Femeile social-democrate, în vizită la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa

06 Mar 2024 677

Felix Stroe- "Vrem ca jumătate dintre aleșii locali din acest an să fie doamne"! (VIDEO)

03 Mar 2024 948

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1455

LIVE VIDEO+TEXT Conferința Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa. Ce declară președintele Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Jan 2024 1148

În prag de Crăciun, femeile social-democrate din Constanţa au vizitat persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județ

18 Dec 2023 840

Eveniment la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța Femeile social-democrate din Constanţa aduc un strop de bucurie pentru vârstnici (FOTO+VIDEO)

18 Dec 2023 1166

Campanie umanitară Mariana Gâju - „Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”

17 Dec 2023 790

Primăria Constanța a emis o decizie de impunere pentru încasarea taxei folosire pentru Metropolitan SRL

08 Dec 2023 969

Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională

08 Dec 2023 753

MAEPrimirea de către secretarul de stat Traian Hristea a ambasadorului agreat al Republicii Populare Democrate Laos în România

04 Dec 2023 496