Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută relansarea Institutului de Studii Populare
Într-o Românie în care populismul barbar și extremist încearcă să distragă atenția de la ceea ce înseamnă cu adevărat tradiția, creștinismul și democrația, PNL are obligația de a aduce în prim-plan idei valoroase, prin care a reușit să fie speranța românilor mai bine de 145 ani.

„Un partid care a câștigat independență, a unit românii, dar a și modernizat instituțiile democratice ale statului, a dezvoltat infrastructura publică, are obligația de continua misiunea națională, dar și creștină, sub blazonul liberalismului.

Institutul de Studii Populare este un instrument necesar în interiorul partidului, care ar putea fi o punte de legătură, o platformă de dezbateri, de dialog, unde vor putea fi generate idei pentru a întări cele mai importante curente din PNL: liberalismul clasic, conservatorismul și creștin-democrația.
 
Acest cadru instituțional, instrument de lucru, este binevenit, mai ales că astăzi, unii încearcă să confiște tradiția prin care PNL s-a afirmat de-a lungul istoriei. Cataloghez evenimentul de relansare a institutului drept unul în care voci critice din spațiul public- Sever Voinescu, Baconschi, Papahagi- au pledat într-o manieră deschisă, critică, dar în același timp, combatantă, în favoarea dreptei autentice românești", a transmis deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 759

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1300

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța - „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol", în linie dreaptă“

08 Feb 2024 856

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

06 Feb 2024 777

Deputatul Bogdan Huțucă Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

25 Jan 2024 1016

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

24 Jan 2024 456

Deputatul Bogdan Huțucă „În 2024, PNL Constanța rămâne echilibrat. Continuăm accesarea de noi fonduri și implementarea proiectelor asumate"!

09 Jan 2024 672

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Primarii PNL acordă un interes aparte investițiilor în infrastructura publică, prin accesarea de fonduri guvernamentale și europene, dar și prin atragerea de investiții private”!

31 Dec 2023 875

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă despre aderarea maritimă şi aeriană a României la Schengen

28 Dec 2023 693

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca și Alternativa Techirghiol, avizate la nivel instituțional"

22 Dec 2023 841

Președintele Comisiei de Buget- Finanțe din Camera Deputaților, Bogdan Huțucă (PNL) „Avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții!"

20 Dec 2023 661

Bogdan Huțucă, președintele Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Camerei Deputaților Legea Bugetului pentru 2024, intră în dezbatere săptămâna aceasta în Parlamentul României

18 Dec 2023 788

Deputatul PNL Bogdan Huțucă „Strategia pentru Marea Neagră de către Congresul SUA, consolidează susținerea pe scară largă a regiunii noastre"

17 Dec 2023 771

Bogdan Huțucă Îi urez sărbători fericite lui Mihai Lupu, alături de familia PSD

15 Dec 2023 1024

Tinerii liberali constănțeni i-au avut invitați la ,,Cafeneaua Liberală" pe deputații Bogdan Huțucă și Marian Crușoveanu

05 Dec 2023 715