Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „Mai mulți edili de la alte partide au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea PSD“

Foto: Facebook/Felix StroePreședintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a anunțat pe pagina sa de Facebook că în ultimele zile, mai mulți edili de la alte partide - inclusiv din județul Constanța- au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea Partidului Social Democrat.

„În toate aceste cazuri, inițiativa a aparținut aleșilor locali de la PNL sau de la alte partide. Aceștia si-au exprimat singuri intenția de a se alătura PSD - nu s-a dus PSD să-i convingă să schimbe partidul.

Sunt două motive pentru care probabil aceștia au preferat să se înscrie în PSD:
1) problemele și modul în care erau tratați în propriile organizații;
2) colaborarea bună cu PSD în plan administrativ, care i-a convins că alături de PSD pot face mai mult pentru comunitățile lor.

Este o mare diferență față de guvernele Orban și Cîțu, când primarii altor partide erau fie amenințați cu dosare, fie chemați la Guvern pentru a fi mituiți cu fonduri publice, fie erau trecuți pe o anexă specială a bugetului, celebra anexă 7.03.

Deci PNL nu ar trebui să se supere pe PSD pentru aceste plecări. În loc să dea vina pe PSD, ar trebui să vadă de ce au fost atâtea nemulțumiri în acele organizații județene...“ - a precizat senatorul Felix Stroe. 

Amintim că, primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța. 

De asemenea, primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța!

Hristu spune ca are nevoie de susținerea unui partid puternic la nivel național  pentru a putea dezvolta comuna Cogealac. 

Citește și: 

Primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța! 


Primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legături cu fostul cuplu Petcu-Dospinescu Modificări în acționariatul Sterani Lounge SRL, firmă expropriată de municipalitate pentru amenajarea spațiului verde de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 626

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 452

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 687

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 444

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 752

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 598

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 429

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 586

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 708

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 959

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 722

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 528

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1129

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 502

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 602