PSD ofera functii de conducere reprezentantilor PSM

In sedinta Delegatiei Permanente a Organizatiei judetene a PSD s-a decis ca, in conformitate cu protocolul de fuziune incheiat intre cele doua formatiuni, membrilor PSM sa le fie acordat un numar de 15 locuri in Consiliul Judetean, dintre care patru in Biroul Executiv, un post de vicepresedinte si unul de secretar * Fostul lider al filialei constantene a PSM, Ilie Ciobanel, este noul vicepresedinte al Organizatiei judetene a partidului de guvernamant * In cazul in care reprezentantii PSM care vor trece in structurile social-democrate nu vor face dovada ca sunt membri cotizanti ai acestui partid, Organizatia judeteana a PSD va avea dreptul de a ajusta numarul posturilor solicitate

Sediul Organizatiei judetene a Partidului Social Democrat a gazduit, la sfarsitul saptamanii trecute, prima sedinta a Delegatiei Permanente de la numirea in functie a noului presedinte al filialei. Pe ordinea de zi a sedintei s-au aflat mai multe puncte importante, printre care prezentarea graficului desfasurarii alegerilor in organizatiile teritoriale, comunale, orasenesti si municipale ale partidului de guvernamant, precum si stabilirea programului de audiente al parlamentarilor formatiunii. Totodata, un subiect aparte al sedintei a fost reprezentat de informarea privind stadiul negocierilor privind comasarea prin absorbtie a Partidului Social al Muncii de catre PSD. Potrivit declaratiilor presedintelui interimar al Organizatiei judetene a PSD, Marin Uta Chintoan, comisiile de negociere ale celor doua partide au convenit ca reprezentantilor PSM sa le fie acordat un numar de 15 locuri in Consiliul Judetean al partidului de guvernamant, dintre care patru in Biroul Executiv, un post de vicepresedinte si unul de secretar. In ceea ce priveste functia de vicepresedinte, aceasta a fost alocata fostului presedinte al filialei constantene a PSM, Ilie Ciobanel. Decizia de acordare de functii in partid pentru reprezentantii PSM a fost luata in conditiile in care Organizatia judeteana a PSD va primi in randurile ei aproximativ Odata cu acordarea functiei de vicepresedinte fostului lider constantean al PSM, Biroul judetean al Organizatiei judetene a PSD a fost extins. Astfel, acesta va avea un presedinte judetean, un altul executiv, 15 vicepresedinti, 10 secretari, un secretar executiv si un trezorier. Reamintim ca, in urma cu aproximativ doua luni, Consiliul National al PSM a decis cu majoritate de voturi semnarea protocolului de fuziune prin absorbtie cu PSD. Protocolul de comasare prin absorbtie incheiat intre cele doua formatiuni stipuleaza "atasamentul" partii semnatare "pentru valorile social-democrate contemporane si principiile Internationalei Socialiste" si conditiile in care se va realiza unificarea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 469

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 677

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 531

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 753

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 632

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 561

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 850

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 582

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 690

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 726

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 558

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 600

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 560

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 801

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3415