Radu Comanici "Chiar daca voi iesi parlamentar, voi demisiona"

1224793189.jpg

Candidat in Colegiul 1 la Senat, noul revenit in breasla peremistilor, Radu Comanici, nu pare a reprezenta un pericol pentru contracandidatii sai, aspiranti la un mandat de parlamentar. Cu un aer de vacanta si detasat de agitatia creata de cursa electorala, in mod paradoxal, Comanici a afirmat ca nu este interesat sa ajunga parlamentar, chiar daca a intrat in cursa electorala din 30 noiembrie.

Dupa ce liderul interimar al organizatiei judetene, Niculae Gheorghe, a prezentat 12 din cei 14 candidati intrati in cursa pentru parlamentare, a venit randul celui care s-a retras din planul politicii locale dupa scandalul provocat inaintea alegerilor din 1 iunie, fostul lider al organizatiei PRM Constanta, Radu Comanici, sa fie adus in fata reprezentantilor mass-media. Dupa o perioada in care a avut cu totul alte activitati, ocupandu-se de ferma pomicola pe care o detine - "Bujorul Galben", la insistentele prietenului sau, Niculae Gheorghe, a decis sa se implice, din nou, in viata politica, avand un scop bine definit: atingerea pragului minim pe tara, de 5%, la scrutinul parlamentar. Rememorand aspectele care l-au eliminat din viata politica, disculpandu-se pentru ceea ce s-a intamplat in aprilie a.c (modificarea listelor electorale), Comanici a declarat ca cei care l-au tras pe sfoara i-au facut un serviciu, nu l-au transformat in victima. "Sunt un om loial, imi respect principiile. Ar fi fost bine ca anumite principii sa se fi aplicat atunci", a mai adaugat candidatul.

"Sansa cea mai mare o are Hasotti"

Chestionat in legatura cu campania pe care o va derula, strategia abordata astfel incat sa-si mareasca sansele in fata contracandidatilor sai, Comanici n-a parut deloc interesat, apreciind ca "vrea doar sa ajute echipa". "In colegiul in care candidez, tine de notorietatea pe care o ai. Sansa cea mai mare o are Hasotti. Nu e sfarsit de lume daca nu ies parlamentar. Eu, oricum, daca am sa castig acest mandat, voi demisiona, asa cum am facut-o si in 2000. Par un personaj ciudat, dar oricum asta am sa fac. Viata de parlamentar nu e de mine", a precizat Comanici, cu sinceritate. Totusi, "candidatul surpriza" al PRM-istilor a mentionat ca va investi ceva bani in campanie, in jur de 100 de milioane lei vechi. "Nu pe pomeni electorale, bineinteles", a tinut sa completeze.

"Nu ne permitem luxul sa pierdem o resursa cum e Comanici"

Incercand sa salveze situatia creata de Comanici prin sinceritatea sa, Niculae Gheorghe a facut cateva precizari in legatura cu motivele pentru care a intreprins demersuri constante la centru, in vederea primirii in partid a prietenului sau. "Nu ne permitem luxul sa pierdem resurse umane eficiente, iar Radu Comanici este una dintre ele. De aceea am trimis si memoriul la centru", a conchis Gheorghe.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încep înscrierile pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior militar! Câte locuri sunt la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța?

24 Feb 2024 887

CNMB Asociația Europeană a Profesorilor a emis o moțiune de solidaritate cu profesorii și elevii din Ucraina, expuși agresiunii militare

29 Mar 2022 1412

#DobrogeaDigitală „Regele și regina Mării Negre“, de Marian Moșneagu. Cariera distrugătoarelor tip R în Marina Română

29 Sep 2021 2853

„Automutilare“ sau „act decizional neinspirat“? De ce i-a dat dreptate Curtea de Apel Constanța tinerei aflate la un pas să piardă cariera în Poliție. Motivarea judecătorilor

23 Apr 2020 1637

Un fost candidat pentru funcţia de procuror general al Constanţei, în atenţia CSM

30 Sep 2019 2445

Centrul de Scafandri își cinstește eroii pierduți în tragicul accident produs la Tuzla

03 Jul 2019 2028

Un aspirant liberal la statutul de candidat la Primăria Constanţa Ce principii trebuie să respecte PUZ-ul peninsulei?

15 Jan 2019 3693

Schimbare de nume sau de destin? Ultima dorinţă (galerie foto)

26 Oct 2018 3837

Gala absolvenţilor Tresa de aspirant (galerie foto)

03 Aug 2018 3664

Cătălin Anghel - „Ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi“ Aspirantă la locul trei, FC Viitorul joacă astăzi cu Poli Iaşi în play-off

06 Apr 2018 2359

Regele marinarilor Demnităţi militare şi privilegii regale (galerie foto)

15 Dec 2017 7075

Colegiul Tehnic „Pontica“, aspirant la titlul de şcoală-ambasador a Parlamentului European

16 May 2017 2599

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Prima sesizare la BEJ Constanţa

11 Dec 2016 3299

Averi de aspirant în Parlamentul României Ce avuţii au candidaţii PER Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 3201

Averi de aspirant în Parlamentul României Cât de bogaţi sunt candidaţii UDMR Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 3350