Politic

Robert Turcescu, la Constanţa - „Am primit un răspuns năucitor de la ISU Dobrogea“. Ce solicitase deputatul (document)

Deputatul PMP Robert Turcescu a vorbit azi, în contextul unei conferințe de presă, susținută la sediul Partidului Mișcarea Populară, despre amendamentele depus la bugetul de stat de către opoziție şi despre faptul că niciunul dintre acestea nu a trecut. Deputatul a mai precizat că PSD și ALDE nu au depus niciun amendament. „Bugetul PSD-ALDE este unul chinuit. Sumele alocate sunt mici. Se va recurge la împrumuturi. Ceea ce va depăşi deficitul bugetar prognozat. Asistăm la o bătaie de joc“, a declarat deputatul.
 
Robert Turcescu
a precizat că a depus 58 de amendamente care vizează probleme de infrastructură, educație și sănătate, dar și legate de lăcașurile de cult. Majoritatea amendamentelor au fost formulate în urma discuției din teritoriu cu primarii din județul Constanța.
 
Despre avizele emise de ISU Dobrogea
 
Deputatul PMP Robert Turcescu a mai spus că a decis să se ocupe şi de alte chestiuni care ţin de Constanţa. „Având un vedere incendiul de la Bamboo am cerut de ISU Dobrogea o informare privind cluburile şi discotecile de pe litoral. Mai exact câte cluburi şi dicoteci sunt în evidenţa ISU Dobrogea. Am primit un răspuns năucitor de la ISU Dobrogea, care ne-a anunţat că are în evidenţă 15 cluburi şi o discotecă. Ne dorim ca pe litoral, atunci când începe sezonul estival, să nu se repete soarta Colectiv sau Bamboo“, a mai spus acesta.
Tot el a anunţat că în Parlament a fost iniţiat un proiect de lege, potrivit căruia fiecare club, discotecă, restaurant să afiseze la intrare dacă are sau nu aviz de funcţionare emis de ISU. „Oamenii vor decide daca intră sau nu în această locaţie. Vom mai cere de la ISU Dobrogea să ne prezinte ce cluburi au sau nu aviz de funcţionare. Ne dorim acest lucru pentru a aviza lumea, nu pentru a sancţiona patronii“, a punctat Turcescu.

In sectiunea Documente puteti vizualiza rapunsul ISU Dobrogea

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

09 Feb, 2017 16:47

Solutia nu este afisarea avizelor si autorizatiilor! Ganditi-va ca un restaurant ar trebui sa umple un perete numai cu astfel de hartii (avize, autorizatii, etc), ceea ce ar fi total inestetic. Daca din cati parlamentari avem nu se gaseste unul cu o minte mai sclipitoare care sa propuna o solutie viabila din toate punctele de vedere, atunci, de ce v-am ales?

Articole asemanatoare

Rovana Plumb, expresia puterii politice de la Bucureşti Robert Turcescu (PMP) - „A ajuns comisar european. Europo, te-ai scos!“

10 Sep 2019 740

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

29 Jul 2019 836

Deputatul PMP Robert Turcescu a obţinut datele oficiale de la MAI Revoltător! În România condusă de PSD - ALDE, 4.450 de condamnaţi sunt în libertate! (documente)

04 Jul 2019 1076

Turcescu (PMP) - „Voturile PRO România şi ale minorităţilor, esenţiale pentru succesul moţiunii de cenzură“

13 Jun 2019 2324

Deputatul PMP Robert Turcescu, despre condiţiile ce trebuie să vină la pachet cu moţiunea de cenzură care să răstoarne guvernul Dăncilă

06 Jun 2019 849

Robert Turcescu (PMP) - „Opoziţia are nevoie în această toamnă de un candidat unic la prezidenţiale!“

29 May 2019 1069

Până după alegerile generale de anul viitor Deputatul Robert Turcescu spune că cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România ar fi Traian Băsescu

28 May 2019 806

Robert Turcescu(PMP)Meleşcanu, Carmen Dan şi Dăncilă ar trebui să demisioneze. Şi-au bătut joc de votul românilor"!

26 May 2019 352

Robert Turcescu „La mulți ani, Europa!” De unde vine numele bătrânului continent?

09 May 2019 588

Deputatul PMP Robert Turcescu - „Dosarul Mineriadei din iunie 1990, cu Ion Iliescu inculpat, considerat NUL. Csf? Ncsf…“

09 May 2019 1275

Robert Turcescu (PMP) - „Isărescu va mai sta încă doi ani în fruntea BNR“

02 May 2019 1053

Robert Turcescu (PMP) - „Deși întrebările de la referendum nu sună foarte emoțional, miza este dincolo de aceste întrebări, este aceea de a pune încă o stavilă atacurilor PSD-ALDE asupra justiției și nu numai!“ (video)

26 Apr 2019 1968

La ROMEXPO are loc lansarea candidaților PMP pentru alegerile europarlamentare. Traian Băsescu deschide lista (galerie foto)

20 Apr 2019 804

Deputatul Robert Turcescu „Va dura mulți ani să reparăm tot ce s-a strâmbat în jurul nostru, dar altă șansă n-avem. E acum ori niciodată!”

18 Apr 2019 675

Un fost deţinut politic s-a suspendat din GDS Turcescu (PMP) - „Filipescu e un erou, e un OM de bun-simţ, o voce importantă a societăţii româneşti ante şi post '89!“

18 Apr 2019 975