Politic

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

  • Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an

  • Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână

  • Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni

  • Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste

 
Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an.
Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână.
„Nu dorim să mai fragmentăm votul constănțenilor. Cu cât vom fi mai uniți cu atât avem șanse mai mari și vom putea realiza acea majoritate. Avem deocamdată 500 de respondent, în cel mai recent sondaj și aș vrea să demontez niște mituri care au fost aruncate pe piață. Dacă am avea susținere PNL – USR – PMP, am câștiga detașat Primăria Constanța, alături și de celelalte partide care sunt alături de noi.
Și dacă ar exista o alianță între USR – PLUS și PMP, există șanse mari să câștigăm Primăria, aproape umăr la umăr cu Decebal Făgădău.
Într-o asemenea ipoteză, din analiza noastră, PNL s-ar clasa pe locul 3.  Din sondajul nostrum reise clar, că toți candidații cu șanse reale, subsemnatul, Vergil Chițac și Decebal Făgădău, suntem la distanță foarte mică unii de alții, în marja a 5%”, a anunțat Stelian Ion.
Acesta a precizat că a reluat discuțiile cu PNL Constanța și întâlnirile vor continua. USR va purta discuții cu președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz precum și cu reprezentanții minorităților, ai investitorilor, precum și  cu toate celelalte formațiuni de dreapta.
Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni și că trebuie luat în calcul un fapt care nu poate fi negat de nimeni, anume că el are potențialul de creștere cel mai mare și șanse reale să câștige alegerile.
 

Chesoi a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion, din postura de viceprimar

 
Tudorel Chesoi, președinte al Alianței Național Țărăniste a răspuns pozitiv invitației Alianței USR – PLUS și este dispus să negocieze pentru alegerile locale, nemulțumit fiind de modul în care arată orașul.
În interiorul polului de dreapta, Chesoi nu renunță însă la proiectele sale și a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion  primar, din postura de viceprimar.
Până în acest moment, nu s-au negociat însă funcții.
Și Tudorel Chesoi a făcut un apel pentru unitatea dreptei și a anunțat că nu va accepta nicio negociere sau mână întinsă din partea primarului Decebal Făgădău sau a PSD Constanța.
Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste.

Citește și:

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stradă cu stradă, schimbăm Constanța Stelian Ion, candidat USR-PLUS

03 Aug 2020 1854

Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

30 Jul 2020 1900

LIVE TEXT. Candidatul USR - Plus Stelian Ion, precizări pe tema ședinței de Consiliu Local Municipal

29 Jul 2020 1827

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 2063

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 2267

USR Alianța USR PLUS, decisă să smulgă Constanța din ghearele PSD chiar și în lipsa unei alianțe cu PNL

24 Jul 2020 1717

Candidații dreptei, de la Constanța, au propria versiune despre cum ar trebui folosiți banii negociați la Bruxelles de președintele Klaus Iohannis

24 Jul 2020 1746

Filiala va avea o nouă conducere interimară Biroul Județean al PLUS Constanța, demis prin moțiune de neîncredere

23 Jul 2020 1902

Parteneriat post-electoral Separat în războiul electoral. Liderii PNL și USR Constanța au convenit să renunțe la atacurile la baionetă

23 Jul 2020 2728

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”

22 Jul 2020 2089

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 2038

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

21 Jul 2020 1950

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2169

Stelian Ion (USR) dezminte vehement că ar fi avut o întâlnire cu viceprimarul Constanței (PSD)

19 Jul 2020 2075

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 2177