Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

  • Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an

  • Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână

  • Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni

  • Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste

 
Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an.
Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână.
„Nu dorim să mai fragmentăm votul constănțenilor. Cu cât vom fi mai uniți cu atât avem șanse mai mari și vom putea realiza acea majoritate. Avem deocamdată 500 de respondent, în cel mai recent sondaj și aș vrea să demontez niște mituri care au fost aruncate pe piață. Dacă am avea susținere PNL – USR – PMP, am câștiga detașat Primăria Constanța, alături și de celelalte partide care sunt alături de noi.
Și dacă ar exista o alianță între USR – PLUS și PMP, există șanse mari să câștigăm Primăria, aproape umăr la umăr cu Decebal Făgădău.
Într-o asemenea ipoteză, din analiza noastră, PNL s-ar clasa pe locul 3.  Din sondajul nostrum reise clar, că toți candidații cu șanse reale, subsemnatul, Vergil Chițac și Decebal Făgădău, suntem la distanță foarte mică unii de alții, în marja a 5%”, a anunțat Stelian Ion.
Acesta a precizat că a reluat discuțiile cu PNL Constanța și întâlnirile vor continua. USR va purta discuții cu președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz precum și cu reprezentanții minorităților, ai investitorilor, precum și  cu toate celelalte formațiuni de dreapta.
Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni și că trebuie luat în calcul un fapt care nu poate fi negat de nimeni, anume că el are potențialul de creștere cel mai mare și șanse reale să câștige alegerile.
 

Chesoi a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion, din postura de viceprimar

 
Tudorel Chesoi, președinte al Alianței Național Țărăniste a răspuns pozitiv invitației Alianței USR – PLUS și este dispus să negocieze pentru alegerile locale, nemulțumit fiind de modul în care arată orașul.
În interiorul polului de dreapta, Chesoi nu renunță însă la proiectele sale și a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion  primar, din postura de viceprimar.
Până în acest moment, nu s-au negociat însă funcții.
Și Tudorel Chesoi a făcut un apel pentru unitatea dreptei și a anunțat că nu va accepta nicio negociere sau mână întinsă din partea primarului Decebal Făgădău sau a PSD Constanța.
Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste.

Citește și:

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Menținerea în funcții a unor directori din primărie proveniți din PSD și numirea unui manager la CT BUS, pe ordinea de zi a ședinței Coaliției de la Constanța

06 May 2021 1913

Judecătorii vor avea la dispoziţie, în cazuri excepţionale, maximum 120 de zile pentru pronunţarea sentinţei şi motivarea hotărârii lor

29 Apr 2021 497

Solicitarea lui Gheorghe Ungureanu tratată cu dispreț, postmortem. Se interzice amplasarea de mijloace de publicitate pe clădirea Casei de Cultură din Constanța

27 Apr 2021 1298

ZIUA LIVE. Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă răspunde întrebărilor legate de actul de guvernare și de investiții la nivelul județului

22 Apr 2021 1468

Președintele României a semnat decretul de numire în funcție a Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătății

21 Apr 2021 413

Ioana Mihăilă este propunerea USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății

21 Apr 2021 393

ZIUA LIVE. Cristian Diaconescu, președinte PMP „Constanța este centru strategic în regiune. Pe aici se intră. Trebuia ridicată la cer. O bază militară și un steag american, nu ajung. Nu o poți lăsa așa”

20 Apr 2021 1107

USR PLUS recunoaște că a schimbat patru membri din CA ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA

19 Apr 2021 2600

LIVE Florin Cîțu face precizări despre noul ministru al Sănătății

18 Apr 2021 948

Consiliul de Administrație al CT BUS va aproba încetarea mandatului de director al lui Bogdan Niță?!

17 Apr 2021 858

Florin Cîţu a revocat Ordinul ce modifică indicatorii pentru stabilirea carantinei

15 Apr 2021 3574

Editorial Criza politică prin demiterea ministrului sănătății a fost dorită. De ce?

15 Apr 2021 2464

Proiect USR PLUS ATOP să-și desfășoare activitatea fără remunerarea membrilor. Printre inițiatori și un deputat de la Constanța

14 Apr 2021 2442

Hotărâri ale AGA a CT BUS Constanța, publicate în Monitorul Oficial

08 Apr 2021 689

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

08 Apr 2021 2659