Alexandru Cătălin Siclitaru, premiul I la Concursul Naţional „Olimpiadele cunoaşterii" (Documente)

elev-alexsiclitaru.jpgAlexandru Cătălin Siclitaru a absolvit clasa a IV-a a Şcolii Bogdan Petriceicu Hasdeu. Este pasionat de literatură, pictură, baschet şi tir cu arcul. Îndrumătorul său de nădejde este învăţătoarea Elena Costin.

elev-alexcuprietenii.jpgÎn palmaresul său, Alexandru a adunat deja câteva premii importante, de care este foarte mândru. Astfel, în clasa a III-a, Alexandru şi-a adjudecat premiul I la cea de-a IV-a ediţie a Concursului Internaţional „Copiii şi marea", secţiunea „Creaţii literare". În acest an, la Concursul Naţional „Olimpiadele cunoaşterii", Alexandru a câştigat premiul I (100 de puncte) la faza judeţeană şi premiul III (106 puncte) la faza naţională. De asemenea, la cea de-a V-a ediţie a concursului naţional dedicat Zilei Internaţionale a Mării Negre „Vapoare pe Marea Neagră", Alexandru a primit o menţiune, la secţiunea Pictură. Tema ediţiei a fost „Comoara din adâncuri" şi a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea Maritimă din Constanţa şi Şcoala „Ferdinand".

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Drulă este noul președinte al USR. „Este un mandat ca USR să dea premierul și președintele acestei țări“ (VIDEO)

10 Jul 2022 1396

Proiect PMP privind siguranţa rutieră. Suprailuminarea trecerilor de pietoni din Constanţa

10 Jan 2019 2248

PMP propune ca Elena Buhaiev să primească postmortem titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța

09 Jan 2019 2523

Au depus un proiect de hotărâre de CLM Constanţa PMP vrea ca parcul de la Casa de Cultură să se numească „Trianon“

21 Nov 2018 1739

Proiect de hotărâre al consilierilor PMP pentru conservarea şi punerea în valoare a criptei paleocreştine din incinta Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ (documente)

22 Jul 2017 2590

Proiect de HCLM iniţiat de PMP Compensarea chiriei datorate de Primăria Constanţa către Eden, urmare a deteriorării monumentului „Casa Ion Bănescu“ (document)

26 Apr 2017 6107