Visurile i-au devenit realitate! Vali Osman, un tânăr ambițios din Constanța, a făcut senzație în Cipru!

Sursă foto: Facebook/Vali Osman
  • Vali Osman, pe numele său real, Vârlan Osman, băiatul care a crescut de mic într-un centru de plasament din Constanța a făcut senzație în Cyprus!
 
Vali Osman, pe numele său real, Vârlan Osman, băiatul care a crescut de mic într-un centru de plasament din Constanța a făcut senzație în Cyprus!
 
Acesta a participat la Cypris Zorba Festival care a avut loc în Cyprus, mai exact în Larnaca și a reprezentant România cun un program artistic.
 
Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul care s-a desfășurat în Larnaca, Cipru, s-a adresat împătimiților dansurilor Zeibekiko, Hasapiko și Syrtaki.
 
Din toată Europa au participat 600 de persoane, dintre care și acest băiat care s-a mândrit cu faptul că este român și s-a ambiționat să demonstreze ce poate face el.
 

„Mă bucur că am reprezentat România la acest festival internațional. A fost o onoare pentru mine și o experiență extraordinară. Îi mulțumesc mult lui Christos Shakallis pentru invitație, el este unul dintre cei mai buni dansatori de Zeibekiko din Europa”, declară dansatorul.

 
Reamintim că, Vali Osman s-a aflat în sistemul de protecție a copilului de când era micuț.
 
În urmă cu patru ani, Vali Osman spunea că visul acesta de a deveni instructor de dans este departe pentru că are foarte mult de muncă și este extrem de greu să ai propria ta sală. Ei bine, visul lui a devenit realitate: începând cu data de 16 martie 2021, acesta a început să predea cursuri de dansuri grecești.
 
În prezent, tânărul este instructor de dansuri grecești la Ecanto Dance Academy unde predă la copii și adulți.


Citește și:
DGASPC Constanța: Osman Vârlan, copilul din centrul de plasament, va deveni instructor de dansuri grecești - „Visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în propriile tale forțe”

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC cheampă AJPIS Constanța în instanță! Este vizat anularea procesului verbal de la Centrul de Recupeare „Artemia” Techirghiol

25 Feb 2024 629

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 582

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 494

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Constanța AJPIS a făcut recurs în dosarul unde DGASPC cere suspendarea procesului verbal emis în legătură cu Centrul „Artemia”

12 Feb 2024 869

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 669

Aprobarea bugetului DGASPC Constanța, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC (DOCUMENT)

05 Feb 2024 1030

Ședință CJ Constanța DGASPC Constanța are nevoie de un teren la Băneasa pentru amplasarea unei butelii GPL pentru noile locuințe protejate ce se vor edifica

29 Jan 2024 548

Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)

26 Jan 2024 2158

DGASPC Constanța Lucrări de reparații la Centrul de Recuparare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia

24 Jan 2024 751

LIVE TEXT CJ Constanța prezintă activitatea directorilor din cadrul aparatului de specialitate

19 Dec 2023 865

Licitații Constanța Protecția Copilului cumpără GPL cu până la 1,22 de milioane de euro, pentru centralale din unitățile subordonate(DOCUMENT)

28 Nov 2023 799

Licitații Constanța Artalexia AMM Construct SRL, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

27 Nov 2023 907

Proiectul „Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Cristina", implementat de DGASPC Constanța

22 Nov 2023 752

DGASPC Constanța Proiect POR „Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont"

22 Nov 2023 1283

Licitații Constanța DGASPC a încheiat un contract de prestări servicii pentru formare profesională (DOCUMENT)

13 Nov 2023 961