Calendar competițional CSM Constanța „Maraton“ de volei și baschet în Sala Sporturilor „Simona Amânar“

 
Se apropie finalul anului, dar echipele și sportivii CSM Constanța nu au tras cortina încă pentru 2023, continuând să evolueze în meciuri și competiții oficiale.  
 

Voleiul, baschetul și boxul țin capul de afiș săptămâna aceasta! Sâmbătă avem parte de un veritabil maraton sportiv la Sala Sporturilor din Constanța, cu trei meciuri de primă ligă! Echipele CSM Constanța se bat pentru victorii în campionatele naționale de seniori și juniori, hotărîte să încheie anul cât mai sus în clasamente. Am stat cu ochii ațintiți și spre Brăila, unde pugilistul nostru Alexandru Buleu a luptat în ring pentru un nou titlu. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
== Volei senioare ==
 
Voleibalistele CSM Constanța deschid ziua de sâmbătă la Sala Sporturilor, cu un meci împotriva vicecampioanelor României! Duelul cu CSM Târgoviște, din etapa a 11-a a Diviziei A1, se anunță un test dificil pentru fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began, care luptă pentru cea de-a patra victorie din acest sezon. Sâmbătă, 16 Decembrie, de la ora 13.30, în Sala Sporturilor “Simona Amânar”.
 
== Volei seniori ==
 
Voleibaliștii noștri joacă un nou meci în fața propriilor suporteri, în etapa a 10-a a Diviziei A1. CSM Constanța primește vizita Rapidului, echipă de care o separă doar două puncte în clasament, bucureștenii având un meci mai mult. Cu o victorie, echipa antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală poate avansa în prima jumătate a clasamentului. Moralul băieților noștri este unul foarte bun, după succesul în trei seturi de la Dej, din etapa trecută. CSM Constanța – CS Rapid București se joacă sâmbătă, 16 Decembrie, de la ora 16.00. 
 
== Baschet seniori ==

Baschetbaliștii încheie “maratonul” de la Sala Sporturilor cu un meci contra celor de la CS Vâlcea 1924, în etapa a 13-a din Liga Națională Getica ‘95. Învingători în etapa trecută, la Focșani, jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu au un moral foarte bun și vor revanșa pentru meciul cedat în tur, la Râmnicu Vâlcea. CSM Constanța are și ascendentul victoriei din turneul preliminar al Cupei României, obținută în septembrie, la Sala Sporturilor. Constănțenii sunt invitați să urmărească episodul 3 al confruntării cu Vâlcea! Sâmbătă, 16 Decembrie, de la ora 19.00.
 
== Baschet Liga 1==


Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă, în etapa a 9-a din Liga I, cu ultima clasată din Grupa B, ACS Total Sport București. CSM 2 Constanța vizează cea de-a cincea victorie din acest sezon. Reprogramat din 10 Decembrie, meciul se va juca sâmbătă, 16 Decembrie, de la ora 12.30, în sala Complexului Sportiv Tomis, din strada Flămânda.
 

== Baschet juniori ==

Juniorii U18 CSM Constanța au început într-un ritm alert noul sezon al Campionatului Național. Conduși de pe bancă de Bogdan Ivanovici, băieții noștri au câștigat acasă cu Târgu Jiu și au cedat duminică, la Voluntari, iar săptămâna aceasta continuă să joace un meci la 3 zile. Testul dificil în deplasare cu o echipă neînvinsă în primele trei etape, CSȘ CSM Ploiești, este urmat, duminică, 17 Decembrie, de un meci cu ultima clasată din Grupa Națională, CN Aurel Vlaicu, în sala Complexului Sportiv Tomis.
 
Juniorii U16 continuă meciurile din faza a doua a Campionatului Național, cu o deplasare… locală, contra celor de la Fly OC Constanța, în etapa a 3-a din Grupa I – GVA. Victorioși în 7 dintre cele 8 meciuri disputate în acest sezon, băieții antrenați de Norbert Kovasch vor să încheie anul cu un nou succes. Sâmbătă, 16 Decembrie, în sala Complexului Sportiv Tomis.
 
==Box==

În perioada 10-14 Decembrie, la Brăila s-au desfășurat meciurile din cadrul Campionatului Național de box pentru seniori. Alexandru Buleu de la CSM Constanța și-a dovedit superioritatea și a devenit campion național după ce și-a învins clar toți adversarii. În finala categoriei 75 de kilograme, Alexandru Buleu nu i-a lăsat nicio șansă lui Gabriel Pufu de la CS Mioveni, de care a dispus la puncte, prin decizie în unanimitate. Acesta a fost numărat în două reprize distincte și nu a putut face față ritmului alert impus de boxerul de la CSM Constanța. Alex Buleu a câștigat în sferturi prin neprezentarea adversarului, Lucian Dragomir de la Rapid București, iar în semifinale prin inferioritatea adversarului în repriza a doua, oponentul său fiind Alexandru Niculae de la CS Târgoviște. Sportivul este pregătit de antrenorul Mihai Constantin. Pugilistul constănțean încheie în forță un an foarte bun, primul la seniori, în care printre alte turnee importante a câștigat și “Mănușa Litoralului” organizat de CSM Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


CSM Constanța atletism
Alexia Dospin și Ioana Manoliu, pe podium la Winter Run Athletics Cup

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 428

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 439

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 385

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 465

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 497

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 408

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 576

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 584

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 454

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 447

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 328

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 437

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 734

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 575

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 468