Calendar competițional săptămânal CSM Constanța. „Emoțiile sunt la cote maxime în aceste zile!“

 
 
Sportivii CSM Constanța ne țin cu sufletul la gură și în această săptămână! Canotorii luptă pentru medalii la Campionatele Mondiale U23, fetele de la tenis de masă vor să-și completeze salba de medalii la Europene, triatloniștii iau startul în competiția continentală de juniori, iar atleții la Balcaniadă.
 

Emoțiile sunt la cote maxime în aceste zile și pe nisipul fierbinte al arenelor de beach-volley, dar și în fața tablei de șah! Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Volei
 
Voleibaliștii CSM Constanța participă la Therme International Beach Volley Cup, în perioada 19-22 Iulie, un turneu care aduce la fileu cei mai în formă jucători din țară. Pe nisipul arenei Sands of Therme, amenajată în complexul Therme București, evoluează trei echipe de la malul mării: Denisa Dumitru / Marilena Puică, pe tabloul feminin, Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină și Andrei Grigore / Eduard Popa, pe tabloul masculin. Turneul se desfășoară sub egida Federației Române de Volei, cu recunoașterea Federației Europene de Volei, CEV și a celei internaționale, FIVB.
 
Șah
 
Zece șahiști de la CSM Constanța evoluează la Brașov Grand Prix Clasic, competiție Open, ce se desfășoară în perioada 16-22 Iulie, în orașul de la poalele Tâmpei. Clubul nostru va fi reprezentat de Henry Eduard Tudor, Maria Criveanu, Ana Maria Caraghete, Darius Mihai Tuzlaru, Turan Can Sonuvar, Rareș Ștefan Satmarii, Maria Toma, Christian Toma, Silviu Cristian Radu și Mircea Andrei Cazan.
 
Atletism
 
Atleții CSM Constanța iau startul la Campionatul Balcanic de Seniori! Marian Valentin Tănase, în proba de 100m, și Alexandru Toader, la 110mg, vor evolua, în perioada 21-23 Iulie, la competiția găzduită de orașul Kralijevo, din Serbia. Și juniorii vor fi pe pistă în acest weekend. Finala Campionatului Național U16 are loc, în 22-23 Iulie, pe stadionul Iolanda Balaș Soter din București.
 

Canotaj
 
Canotorii legitimați la CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Mondial U23 de la Plovdiv. Leontin Nuțescu, Andrei Axintoi, Dragoș Peia, Elena Mocanu, Despa Irina și Eduard Moldovan evoluează la competiția din Bulgaria, în perioada 19-23 Iulie. Sportivii noștri sunt pregătiți de antrenorii Marian Grijuc și Gabriel Vodă. Evenimentul reunește peste 750 de atleți din 51 de țări, care concurează la 22 de categorii diferite.

 
Triatlon
 
Triatloniștii CSM Constanța Carol Popa și Raul Petre participă la Campionatul European U17 de la Banyoles, Spania, în perioada 20-22 Iulie. În competiția masculină, vor lua startul 90 de sportivi, împărțiți în 3 serii semifinale, iar cei mai buni în calificările de Joi, 20 Iulie, vor obține biletele pentru Finala U17, programată Vineri, 21 Iulie. Sportivii antrenați de Cristi Doicescu vor concura și la Ștafetă Mixtă, alături de Amalia Singuran și Alexandra Iofciu (ambele de la Trident Constanța), Sâmbătă, 22 Iulie.
 
Tenis de masă

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu luptă pentru aur la Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Cadeți și Juniori de la Gliwice și în probele individuale, după ce au cucerit titlul continental cu echipa U19 a României! Sportivele legitimate LPS „Nicolae Rotaru“ - CSM Constanța au reușit, împreună cu Ioana Sîngeorzan, un parcurs perfect, încununat cu o victorie contra Germaniei, 3-2 în Finală pentru echipa antrenată de constănțeanca Elena Sebe! La competiția din Polonia, care se desfășoară în perioada 14-23 Iulie, Elena și Bianca vor evolua și în probele de simplu, dublu feminin și dublu mixt. Constanța mai este reprezentată de antrenorii Anamaria Sebe (antrenor principal lot cadete), Viorel Filimon (antrenor federal) și Mioara Șincan (psiholog sportiv).
 

Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


Tenis de masă
România, campioană europeană Under-19 2023! Constanța, contribuție importantă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă!

26 Feb 2024 475

CSM Constanța Volei Echipa feminină Under-17, dublă victorie cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă vreun set (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 360

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 400

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 445

Meci important la Sala Sporturilor din Constanța! Sunt anunțate restricții

26 Feb 2024 357

Micii voleibaliști de la CSM Constanța, două victorii din trei meciuri la turneul de la Tulcea (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Feb 2024 774

Victorie și calificare în play-off pentru voleibaliștii de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 428

Baschet feminin Succes clar a CSM Constanța împotriva Rapidului. Victoria cu numărul 13 în acest sezon (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 429

Baschet feminin CSM Constanța vizează a 13-a victorie stagională în fața Rapidului

23 Feb 2024 500

CSM Constanța Meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby

23 Feb 2024 521

CSM Constanța vrea să cumpere servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive. Suma pusă la bătaie (DOCUMENT)

22 Feb 2024 399

Volei Cadetele de la CSM Constanța vor înfrunta Champions Sibiu de două ori în două zile

22 Feb 2024 489

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 563

Handbal CSM Constanța a pierdut la zece goluri diferență meciul cu Dinamo din EHF European League (GALERIE FOTO)

21 Feb 2024 561

Meciul de la începutul lunii martie din Liga Națională de Baschet Feminin dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Constanța a fost amânat (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 557