Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

 

O nouă săptămână plină pentru sportivii CSM Constanța!
 
Clubul de pe litoral susține meciuri importante în ligile de baschet, handbal, volei și rugby, la seniori, tineret și juniori.
 
Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale, vineri seară, la Constanța, unde atmosfera va fi încălzită de un show baschetbalistic, cu participarea americanilor de la Mihail Kogălniceanu!
 

Sportivii constănțeni luptă pentru medalii la Campionatele Naționale de canotaj și kempo, iar judoka și șahiștii iau parte la concursuri tari în țară. Piața transferurilor începe să fie activă în handbal, iar Constanța parafează unul dintre transferurile sezonului următor în handbalul românesc! Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța


== Baschet senioare ==
 
CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională de Baschet Feminin Getica ‘95! Echipa joacă pe teren propriu primul meci din semifinala play-off cu CSM Târgoviște, care se dispută după sistemul 3 din 5. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu vor să repete evoluția din urmă cu două săptămâni, din finala Cupei României, când le-au învins pe dâmbovițence și au cucerit trofeul.
 

Haideți să umplem Sala Sporturilor! Vineri, 29 Martie, de la ora 19.00! Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Baschet, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRB TV.
 
== Baschet seniori ==
 

Baschetbaliștii joacă pe terenul campionilor de la U-BT Cluj-Napoca, în antepenultima etapă din Grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica ’95. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian are o misiune dificilă în Polivalenta clujeană, unde se întoarce la o lună după duelul cu U-BT din semifinalele Cupei României. Vineri, 29 Martie, de la ora 18.00. Meciul va fi LIVE pe FRB TV.
 
== Baschet amical ==

 
Comunitatea baschetului din Constanța se va bucura de un nou meci eveniment, unul în care sportivii noștri vor întâlni MK All Stars într-un meci amical internațional la Sala Sporturilor! Echipa de Liga 1 CSM Constanța va întâlni MK All Stars, echipa militarilor americani de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu! Un meci-spectacol pentru comunitatea noastră, mare iubitoare de baschet. Intrarea va fi liberă și toți iubitorii de baschet sunt așteptați la Sala Sporturilor. Vineri, 29 Martie, de la ora 16.00!

== Baschet juniori ==
 
CSM Constanța U14 participă, între 28 și 30 Martie, la Sibiu, la turneul 6, primul din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Feminin, Grupa B2. Echipa susține cinci meciuri: cu CSȘ Premium Sibiu (Joi, 28 Martie, ora 13.00), ACS Ralph Brașov (Joi, 28 Martie, ora 18.00), CSO Voluntari (Vineri, 29 Martie, ora 9.00), CS Rapid București (Vineri, 29 Martie, ora 18.00) și CSȘ Unirea Iași (Sâmbătă, 30 Martie, ora 9.00).
 
CSM Constanța U14 evoluează, între 29 și 30 Martie, la București, la primul turneu din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Masculin, Grupa B1. Echipa antrenată de Ramona Pop joacă trei meciuri în ”The Cage”, cu ACS Champions Buc-Cra (Vineri, 29 martie, ora 12.00), CS Vâlcea 1924 (Vineri, 29 martie, ora 20.00) și ABC Leii București (Sâmbătă, 30 Martie, ora 10.00).
 
 == Baschet 3x3 ==
 
CSM Constanța organizează unul dintre Turneele Naționale de baschet 3x3 pentru juniori 2006/2007 din acest weekend. Participă echipe cu jucători legitimați la cluburi afiliate FRB. “Maratonul” 3x3 este găzduit de Sala Flămânda din Complexul Sportiv Tomis, și începe Sâmbătă, 30 Martie, de la orele dimineții.

== Volei Seniori ==
 
După un prim meci în playoff în care i-a pus reale probleme pretendentei la titlu, Rapid București, CSM Constanța susține al doilea meci din playoff-ul Diviziei A1 Masculin, în seria cu Rapid București, cu gândul de a prelungi disputa într-un meci decisiv. După 1-0 la București, acolo unde Constanța a smuls un prim set iar în următoarele trei a cedat la 21, 25 și 24, meciul doi se anunță unul interesant pentru băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală. Miercuri, 27 Martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CSM Constanța - Rapid București, în meciul doi din Playoff în confruntarea cu a doua clasată la finalul sezonului regulat. Intrarea la meci este liberă!
 
Meciul va fi LIVE pe pagina de facebook CSM Constanța Volei, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe FRV TV.

== Handbal seniori ==
 
CSM Constanța revine la Sala Sporturilor și joacă în etapa a XXI-a din Liga Zimbrilor, contra echipei de pe locul 8, CSM Bacău. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor să obțină cea de-a opta victorie consecutivă în campionat și să mai facă un pas spre cucerirea medaliilor de argint. CSM Constanța se află pe locul 2 în clasament, cu un avans de 5 puncte față de Minaur și un meci mai puțin, restanța cu Steaua. Băieții noștri mizează pe o sală plină! Sâmbătă, 30 Martie, de la ora 18.00!
 
Meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!
 
== Handbal tineret ==
 
Handbaliștii echipei de tineret CSM Constanța susțin ultimul meci din sezonul regulat al Campionatului Național de Tineret. Băieții antrenați de Enis Murtaza primesc vizita celor de la HC Buzău, liderii Seriei B, și au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la clasarea pe primele 4 locuri, care asigură calificarea în Final 8. Derby-ul etapei a XIII-a, CSM Constanța - HC Buzău, se joacă la Sala Sporturilor. Joi, 28 Martie, de la ora 13.30,
 
Meciul va fi LIVE pe pagina de youtube CSM Constanța, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.
  
== Handbal juniori ==
 
Juniorii 1 CSM Constanța joacă un nou meci în faza a doua a Campionatului Național de Handbal Masculin - Grupa Valoare 1. După victoria de acasă cu LPS Vaslui, echipa antrenată de Enis Murtaza se deplasează pe terenul ultimei clasate, LPS Iași, cu gândul la victorie. Meciul din etapa a III-a se joacă duminică, 31 Martie, de la ora 10.00.

Juniorii 4 CSM Constanța evoluează, în weekend, la Faza pe Euroregiune a Campionatului Național de Handbal Masculin J4 (născuți 2011-12 și mai tineri). Echipa noastră face parte din regiunea RO2, Grupa B, și va juca, la Medgidia, trei meciuri: cu HC Junior BB Buzău (ora 11.00), HC Omer Constanța (ora 13.00) – Sâmbătă, 30 Martie, în Sala “Dan Spătaru”, și cu LPS Brăila (ora 10.00) – Duminică, 31 Martie, în Sala “Ifitimie Ilisei”. Primele două clasate din Grupa B se întâlnesc cu primele două clasate din Grupa A (Viitorul Galați, CSȘ Medgidia, CSȘ Tecuci, CSO Murfatlar, LPS Buzău), în meciuri de clasament, duminică, de la orele 16.00 (locurile 2) și 17.00 (locurile 1). Cele 4 echipe se vor califica la Faza Semifinală a Campionatului Național. Hai, Constanța! Meciul va fi transmis pe pagina de youtube CSM Constanța.

== Șah ==
 
Șahiștii participă, între 29 și 31 Martie, la Festivalul Internațional de Șah Satori Art de la Slobozia. Ediția a XVI-a a turneului reunește sportivi juniori, de la U7 la U14, și organizează patru concursuri, Cupa U2200 (jucători cu ELO mai mic de 2200), Cupa U12, Cupa U10, Cupa U8, dar și un turneu pentru jucătorii începători nelegitimați. Sistemul este șah clasic, 60 min + 30 sec / mutare.
 
== Judo ==
 
Sportivii secției de judo CSM Constanța vor evolua la un concurs amical, sâmbătă, 30 Martie, la Râmnicu Vâlcea. Judoka antrenați de Florin Radu Luca și Gheorghe Lozovanu intră pe tatami la Cupa CS Vâlcea 1924, competiție care celebrează centenarul sportului vâlcean. Sportivii participă la categoria U23.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Un nou meci eveniment
CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 357

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 403

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 392

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 554

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 571

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 448

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 424

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 726

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 568

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 461

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 448

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 479