Calendar săptămânal CSM Constanța Boxerul Alexandru Buleu, campion național

 
 
Noi meciuri și competiții pentru sportivii și echipele CSM Constanța.
 

Sportivii noștri au o nouă săptămână plină, cu turnee, meciuri de pregătire, participări la Campionate Naționale și Campionate Europene, la box, înot, volei, handbal și rugby! În timp ce echipele pregătesc sau abia încep competițiile oficiale, la box avem deja emoții pentru primele medalii naționale, iar tinerii noștri înotători se bat pentru podiumul european în Irlanda. Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Box
 
Alexandru Marian Buleu evoluează săptămâna aceasta, la Campionatele Naționale de Box Seniori U22, competiție care are loc la Târgu Mureș. Pugilistul CSM Constanța, component al lotului național de seniori al României, a urcat în ring la categoria 75 kg și s-a calificat în finală, după un succes în semifinală prin abandonul adversarului în prima repriză. Buleu este asistat de pe margine de antrenorul Mihai Constantin. În urmă cu o lună, Alex a câștigat Cupa României, la categoria 71 kg.
  
Rugby
 
Rugbiștii CSM Constanța debutează în faza a doua a Ligii Naționale de Rugby, pe terenul celor de la CSM Galați. Neînvinsă în acest sezon, cu 6 victorii în tot atâtea meciuri jucate în prima parte a campionatului, echipa antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir începe cursa pentru calificarea în semifinalele campionatului, într-o grupă cu CSU ELBI Cluj, CSM Bucovina Suceava, CSM Galați și CSA Steaua. Vor fi 10 meciuri, tur-retur, iar prima etapă este programată Sâmbătă, 12 August.
 
Handbal
 
Handbaliștii CSM Constanța susțin ultimul meci-test înainte de participarea la Supercupa României, din 19-20 August, care prefațează noul sezon competițional. După victoriile obținute în amicalele cu Steaua, “U” Cluj și HC Buzău, băieții noștri se vor verifica, în Capitală, în compania celor de la CSM București. Încă un prilej pentru antrenorul George Buricea de a-i integra mai bine în echipă pe noii veniți, Căbuț, Aliokhin și Mourino. Vineri, 11 August, de la ora 17.30, la Sala Apollo din Capitală.
 

Natație
 
Înotătorii CSM Constanța participă, în perioada 11-13 August, la Campionatele Europene U23 de la Dublin. Mihai Gergely (antrenor Claudiu Radu) ia startul în probele de 50m liber, 200m liber și 200m mixt, iar Alexandru Stoica (antrenor Eduard Câșlaru) la 50m liber și 100m liber. Seriile de calificări și finalele probelor în care înoată sportivii noștri au loc sâmbătă și duminică, la National Aquatic Center din capitala Irlandei. Competiția reunește la start 500 de sportivi din 38 de țări europene.

 
Beach Volley
 
Trei echipe vor reprezenta CSM Constanța la Oradea Beach Volley Tournament, în perioada 10-13 August, Denisa Dumitru / Marilena Puică, Eduard Popa / Andrei Grigore și Cosmin Ghimeș / Andrei Druță. Timp de 4 zile, pe arena amenajată în centrul orașului Oradea, în Piața Unirii, 16 echipe, pe tabloul feminin, și 20 de echipe pe cel masculin, vor lupta pentru premiile puse în joc, în valoare totală de 4000 euro. Turneul este organizat sub egida Federației Române de Volei și acreditat de CEV și Federația Internațională de Volei.

UPDATE:
 
Alexandru Marian Buleu a câștigat meciul din finală și a devenit campion național.


Alexandru Marian Buleu a avut o evoluție excelentă la Campionatele Naționale de Box Seniori U22, competiție, care s-a încheiat la Târgu Mureș.

Pugilistul de la CSM Constanța, component al lotului național de seniori al României a reușit în finala turneului, la categoria 75 de kilograme, o victorie fără dubii, la puncte (5-0) în fața boxerului Sebastian Nițu de la CSM Reșița.

În semifinale, boxerul nostru, nu i-a dat nicio șansă lui Viorel Ghiță de la ALRO Slatina pe care l-a învins prin abandon, în prima repriză.

Alexandru Marian Buleu a câștigat Cupa României în urmă cu o lună, iar la Târgu Mureș, joi seară și-a adjudecat, încă un titlu național la seniori U22, este mesajul CSM Constanța.


După finală, antrenorul Mihai Constantin a declarat:

“Vreau să-l felicit pe Alexandru, și-a demonstrat superioritatea în aceste meciuri pe care le-a câștigat fără emoții. Campionatul a fost și criteriu de selecție în echipa națională pentru viitoarele competiții internaționale, unde sportivul pe care îl antrenez la club și la lot este titular incontestabil la categoria 75 de kilograme. Între 21 și 26 august o să participăm la un puternic turneu internațional în Republica Moldova“.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța va înfrunta în grupele EuroCup Women și Galatasaray, finalistă în ediția trecută!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 614

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 570

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 460

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 484

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 521

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 411

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 585

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 587

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 465

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 454

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 333

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 443

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 742

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 577

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 471