Calendar săptămânal CSM Constanța Cicliștii iau startul la Campionatul Național de Șosea

 

Noi meciuri și participări în competiții oficiale pentru sportivii și echipele CSM Constanța.
 

Avem o nouă săptămână plină, în care sportivii noștri sunt angrenați în competiții naționale și internaționale. Luptăm pentru medalii pe iarbă, asfalt, tartan și nisip, la toate categoriile de vârstă, de la cadeți la seniori! Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Volei pe plajă
 
Voleibaliștii CSM Constanța evoluează, în perioada 22-25 Iunie, la “Râmnicu Sărat Beach Volley Open”, unul dintre cele mai puternice turnee incluse în calendarul competițiilor naționale de volei pe plajă. Pe nisipul arenei amenajate lângă Primăria Râmnicu Sărat se vor bate și echipele clubului nostru: Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină, Andrei Druță / Dragoș Pavel și Andrei Grigore / Eduard Popa. Participă, în total, 20 de echipe de fete și de băieți, din toată țara, iar startul turneului este programat Joi, 22 Iunie, de la ora 15.00.
 
Șah
 
Săptămâna aceasta, șahiștii CSM Constanța participă la cele două turnee Open de pe litoral. Proaspătul Maestru FIDE Tudor Henry Edward și Andrei Cristian Jitea evoluează la Festivalul Internațional de Șah FISCA 2023, în stațiunea Jupiter, în perioada 16-25 Iunie. Alți cinci sportivi de la CSM Constanța luptă la Trofeul Litoralului – ediția a 32-a, competiție desfășurată la Eforie Nord, în perioada 19-29 Iunie. Antrenorii secției de șah sunt Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.
 
Rugby
 
Rugbiștii CSM Constanța joacă un nou meci în Grupa a 3-a a Ligii Naționale de Seniori. După victoriile de la Gura Humorului, Bârlad și Suceava și o alta prin neprezentarea adversarului, băieții antrenați de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir vor să continue șirul succeselor. Sâmbătă, 24 iunie, contra celor de la Rugby Club Bârlad. În tur, băieții noștri s-au impus la limită, scor 16-15, în fief-ul vasluienilor. Meciul se va juca de la ora 11.00, pe stadionul Flacăra din Năvodari.
 

Atletism
 
Atleții CSM Constanța fac parte din lotul României la Campionatul European pe echipe seniori, competiție inclusă în cadrul Jocurilor Europene „Cracovia Malopolska 2023”. Marian Valentin Tănase și Elena Adelina Panaet (CSM Constanța - CS Știința Bacău) vor evolua, în perioada 20-25 Iunie, pentru România, care participă în cea de-a doua divizie valorică a Europei. Pe stadionul Silesia din Chorzow (Polonia), Marian va lua startul la 200m și 4x100m, iar Adelina la 3000m obstacole. Competiția este transmisă în direct de TVR.

 
Paralimpic
 
Luminița Smău și Erchin Ali participă, în 24-25 Iunie, la Campionatul Național Paralimpic de Atletism Seniori, de la Cluj-Napoca. Cei doi sportivi, care au adus anul trecut primele medalii paralimpice din istoria clubului nostru, la tenis de masă, vor concura acum în probele de aruncarea greutății și aruncarea suliței (Luminița Smău și Erchin Ali), precum și în cele de 100m, 200m, 400m și 800m (Erchin Ali).
 
Lupte
 
Luptătorii CSM Constanța participă, în perioada 21-25 iunie, la Campionatul Național Individual de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice de la Costinești. Clubul de pe litoral este reprezentat de șase sportivi, Patrick Cerguță, Mădălin Cnej, Mihail Dănilă, Alexandru Dănilă, David Macinoi și Cristian Cojocaru, antrenați de Gheorghe Grigore. Miercuri, 22 Iunie, intră în competiție juniorii 4 (11-13 ani) și juniori mici (7-10 ani), la Aptitudini Specifice (Traseu Aplicativ), iar de Vineri, 23 Iunie, juniorii 4 și sportivii U15 (13-15 ani) încep lupta pentru medalii în Finala Campionatului Național de Lupte pe Plajă.
 
Ciclism
 
Cicliștii CSM Constanța iau startul la Campionatul Național de Șosea, în perioada 23-25 iunie, la Agnita (Sibiu), competiție pentru Cadeți, Juniori, U23 și Elite. Mihnea Harasim vine direct de la Baku, după participarea la Turul Azerbaidjanului, unde a obținut un loc 2 de etapă, primul său podium la nivel de seniori într-o competiție internațională! Mihnea Harasim va concura la categoria U23, iar Alexandru Ulier la juniori și Matei Paris la cadeți, la puțin timp după susținerea examenelor de Evaluare Națională! Antrenori sunt Victor Bănescu și Filip Grigorescu. Vineri, 23 iunie, se va desfășura Contratimpul Individual, iar sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 iunie, proba de Fond.
 
Sursa foto: facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Rugby
Echipele Under-20 și Under-18 ale CSM Constanța, sezon plin de succese. La U-18, și-au luat revanșa!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 461

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 459

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 799

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 668

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 532

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 555

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 563

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 447

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 632

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 634

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 497

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 478

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 348

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 477

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 756