Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii susțin primul meci oficial din 2024. Partide multe pe litoral

 
 
Săptămână plină pentru CSM Constanța, cu meciuri susținute la volei, handbal și baschet în ligile naționale și competițiile de juniori, dar și un Campionat European U21 de tenis de masă, unde fetele de pe litoral luptă pentru medalii.

Sâmbătă și duminică, constănțenii sunt invitați la Sala Sporturilor pentru un adevărat regal sportiv, și tot în weekend așteptăm vești de la atleți, care concurează la Cupa României. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
== Volei seniori ==
 
Voleibaliștii au o săptămână plină, cu două meciuri în patru zile! După partida de miercuri, din deplasare, cu SCM Zalău, săptămâna se încheie pentru sportivii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XV-a din Divizia A1. Echipa constănțeană este favorită în fața ultimei clasate, pe care a învins-o în tur, la Cluj-Napoca. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală cheamă constănțenii la meci. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
== Volei speranțe ==
 
Voleibalistele U15, antrenate de Vanesa Deșliu și Bianca Cojocaru, participă la cel de-al treilea turneu al Campionatului Național, în weekend, la sala Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda. CSM Constanța va juca, în ordine, cu ACS Flamingo Volleyball Club Constanța, CSȘ1 Constanța și CSȘ Tulcea. Echipa de pe litoral este lider neînvins în Seria B, după 6 meciuri, cu 17 puncte din 18 posibile, și vrea să continue șirul victoriilor sâmbătă și duminică.
 
== Handbal seniori ==
 
Handbaliștii CSM Constanța revin în arenă, pentru primul meci oficial din 2024! În formulă completă, cu cei cinci internaționali reveniți de la Campionatul European din Germania, CSM Constanța luptă pentru cea de-a 11-a victorie în Liga Zimbrilor. CSM Constanța joacă împotriva penultimei clasate, CSM Sighișoara, meciul-restanță din etapa a XIV-a. Gazdele vor să debuteze cu dreptul în returul campionatului. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Simona Amânar. Meciul va fi în direct la ProArena.
 
== Handbal juniori ==

 
Juniorii 1 CSM Constanța reiau meciurile din Campionatul Național de Handbal Masculin. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza debutează în 2024 cu un joc în deplasare, pe terenul celor de la CSȘ Galați, în cadrul etapei a 8-a din Seria B. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 12.00.
 

Juniorii 2 încep anul cu un meci pe teren propriu, în Campionatul Național de Handbal Masculin. Liderii neînvinși în Seria E, cu 7 victorii și un egal, băieții antrenați de Ionuț Pușcașu pornesc favoriți contra celor de la Arrubium Măcin, echipă aflată pe ultima poziție a clasamentului. Meciul din cadrul etapei a 10-a se joacă sâmbătă, de la ora 12.30, la Năvodari.
 
Victorioși în primul meci al anului, la Călărași, juniorii 3 CSM Constanța sunt gazde în weekend. Echipa antrenată de Denis Ali abordează cu un moral ridicat dificila confruntare din etapa a 10-a cu liderul Seriei C, HC Omer Constanța A. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 10.00. La Sala Sporturilor.
 
== Atletism ==
 
După debutul în noul sezon, la prima etapă a Campionatelor Naționale de sală, atleții CSM Constanța iau startul într-o nouă competiție indoor. În weekend, sportivii CSM Constanța participă la Cupa României de sală - Seniori. Competiția se desfășoară tot în sala de atletism “Ioan Soter” din Complexul Național “Lia Manoliu” București. Sâmbătă, 27 Ianuarie, și Duminică, 28 Ianuarie, de la orele 10.00.
 
== Baschet seniori ==
 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța încep faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica 95, cu un meci contra celor de la Dinamo București. Intrată în Grupa 1-10 cu două victorii, CSM Constanța luptă pentru fiecare punct care o poate aduce mai aproape de play-off. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și mizează pe tribune pline în duelul cu dinamoviștii. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor!
 
== Baschet senioare ==
 
Cu un parcurs perfect până acum în Liga Națională Getica 95, fetele antrenate de Alexandru Olteanu cheamă suporterii la un nou spectacol baschetbalistic în Sala Sporturilor! Vicecampioana României, CSM Constanța este favorită în meciul cu ultima clasată, CSM Târgu Mureș. Baschetbalistele noastre vor cea de-a 10-a victorie din acest sezon în campionat. Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 14.30. Meciul va fi LIVE pe FRB TV.
 
== Baschet juniori ==
 
CSM Constanța este gazda primului turneu al Campionatului Național U13 de Baschet Masculin, la Complexul Sportiv Tomis. Micii noștri baschetbaliști susțin două meciuri în Grupa a 11-a. Vineri, 26 Ianuarie, de la ora 19.00, cu ABC Blue Sharks Constanța și Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 17.00, cu ACS Deceneu Tulcea.
 
Baschetbaliștii continuă meciurile din Grupa Zonală a Campionatului Național U16. CSM Constanța joacă pe teren propriu cu ABC Rising Stars Popești Leordeni, în cadrul etapei a 4-a. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis.
 
CSM Constanța U18 luptă în weekend pentru cea de-a cincea victorie în Campionatul Național de Baschet Masculin. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor să continue seria invincibilă începută în decembrie și să bifeze, contra celor de la Știința București, al patrulea succes consecutiv în Grupa Națională! Duminică, 28 Ianuarie, de la ora 14.00, în sala Complexului Sportiv Tomis.
 
CSM Constanța U13 începe meciurile în Campionatul Național de Baschet Feminin. Fetele de la Constanța susțin primele jocuri în Grupa a 3-a din prima fază a competiției în sala Colegiului Național Iulia Hașdeu din București. Sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 11.00, cu LPS Galați, și de la ora 16.00 cu ACS Dan Dacian București.
 
Baschetbalistele continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului Național U16. CSM Constanța ocupă locul 2 în clasamentul Grupei I- Grupa Valorică A, cu 5 victorii în 8 partide. Fetele antrenate de Alina Șerban susțin două jocuri în Capitală. Vineri, 26 Ianuarie, de la ora 18.00, cu CS BBB Raptors Berceni, și sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 10.00, cu CS Olimpia București.
 
== Tenis de masă ==
 
CSM Constanța este reprezentat de trei sportive la Campionatul European U21 de Tenis de Masă de la Skopje (Macedonia de Nord), din 24-28 Ianuarie. Elena Zaharia, vicecampioana mondială de junioare U19, Bianca Mei-Roșu, campioană europeană la dublu fete, la ediția trecută a competiției continentale U21 de la Sarajevo, și Camelia Mitrofan luptă pentru medalii la simplu, dublu feminin și dublu mixt.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Tenis de masă
Victorii pentru sportivele din Constanța la Campionatul European Under-21

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 313

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 371

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 386

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 549

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 569

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 447

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 422

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 724

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 567

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 459

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 447

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 476