Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri de volei și baschet de primă ligă în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.„Haideți să umplem tribunele!“

 

O săptămână cu provocări la cel mai înalt nivel pentru CSM Constanța!

După ce echipa feminină de tenis de masă a luptat cu succes pentru calificarea în semifinalele ETTU Europe Cup Women, la prima sa participare într-o competiție europeană de senioare, handbaliștii merg să câștige la Turda derby-ul etapei din Liga Zimbrilor, iar baschetbaliștii anunță spectacol în Sala Sporturilor contra Rapidului, în Grupa 1-10 a Ligii Naționale.
 

Echipele noastre de volei, baschet și handbal sunt agrenate în campionatele naționale de seniori, tineret și juniori. Ziua și meciul! Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Volei senioare
 
Voleibalistele joacă două meciuri în patru zile la Sala Sporturilor din Constanța! După duelul de miercuri cu CSM București, din etapa a XV-a a Diviziei A1, în care a cedat cu 1-3, CSM Constanța primește vizita ultimei clasate, Știința Bacău. Jucătoarele antrenate de Florin Voinea și Radu Began nu iau în calcul decât victoria contra moldovencelor, pe care le-au învins în tur cu un categoric 3-0. Fetele de la malul mării speră să aibă de partea lor un public cât mai numeros la meciul din etapa a XVI-a. Sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“!
 
Volei seniori
 
Voleibaliștii CSM Constanța au o misiune dificilă pe terenul campionilor de la CSM Arcada Galați, în etapa a XVI-a din Divizia A1. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală joacă pentru a doua oară în decurs de o lună cu deținătorii titlului, în fața cărora au cedat pe teren propriu, la început de an, într-un meci-restanță din etapa a V-a. Aflată pe locul 7 în clasament, poziție care îi asigură intrarea în play-off, echipa constănțană merge să-și joace șansa în Sala Polivalentă Dunărea din Galați. Sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 16.00.
 
Volei cadete
 

Cadetele CSM Constanța joacă două meciuri în două zile în Seria C a Campionatului Național Under-17 – Elită! Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu au debutat în acest an pe terenul celor de la CSȘ Lugoj, urmând să joace atât meciul din tur, cât și pe cel din retur, de pe teren propriu. Voleibalistele noastre vor să scoată maximum din dubla cu bănățencele! Vineri, 2 februarie, CSM Constanța a câștigat, iar sâmbătă, 3 februarie, se joacă al doilea meci.
 
Handbal seniori

 
Derby de etapă pentru handbaliștii noștri în Liga Zimbrilor! După “galopul de sănătate” din meciul de acasă cu sighișorenii, jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu merg să se bată pentru victorie la Turda, în prima deplsare din 2024. Băieții noștri vor să-și consolideze locul 2 în clasament, în timp ce gazdele, aflate pe locul 5, luptă încă pentru o poziție de play-off. Cel mai tare meci al etapei a XV-a, AHC Potaissa Turda – CSM Constanța, se joacă duminică, 4 februarie 2024, de la ora 17.30.
 
Handbal juniori
 
Juniorii 2 CSM Constanța au ținut să continue seria pozitivă în Campionatul Național. După debutul cu dreptul din acest an, 48-33 contra celor de la Arrubium Măcin, handbaliștii antrenați de Ionuț Pușcașu au rămas liderii neînvinși din Seria E, cu 8 victorii și un egal. A urmat, vineri, 2 februarie, în Sala Iftimie Ilisei din Medgidia, derby-ul etapei a XI-a, cu cea de-a doua clasată, CSȘ Medgidia, de care o despărțeau doar două puncte. Partida s-a încheiat la egalitate, 33-33 (16-15 la pauză pentru CSM Constanța), cele două echipe continuând să fie neînvinse.  
 
Juniorii 3 CSM Constanța joacă și ei în weekend la Medgidia, în cadrul etapei a XI-a a Campionatul Național. După ce a cedat, previzibil, în fața liderului neînvins al Seriei C, HC Omer A, echipa antrenată de Denis Ali are o misiune dificilă și pe terenul celei de-a doua clasate, CSȘ Medgidia B, dar merge să-și joace șansa. Duminică, 4 februarie, de la ora 18.00.
 
Baschet seniori
 
Baschetbaliștii noștri revin în Sala Sporturilor pentru un nou meci important din faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica ’95. După victoria obținută împotriva lui Dinamo, CSM Constanța primește vizita Rapidului și speră să reediteze jocul foarte bun din etapa trecută. Ambele echipe au câte trei succese în cont și cine câștigă face un pas mai sus în Grupa 1-10, către play-off.
 

Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și au nevoie de susținere în duelul cu giuleștenii! Haideți să umplem tribunele! Sâmbătă, 3 Februarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Baschet Liga 1
 
Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă săptămâna aceasta două meciuri în Liga I. După ce a cedat miercuri, 52-86 cu CSU ASE București, CSM 2 Constanța revine la Sala Sporturilor pentru a înfrunta una dintre cele mai bune echipe bune ale Grupei B, CSȘ VSK Gheorghieni. Băieții noștri au 7 victorii în 14 meciuri și luptă pentru cea de-a 8-a victorie stagională. Duminică, 4 februarie, de la ora 10.00.
 
Baschet juniori
 
CSM Constanța U-14 Feminin debutează în faza a III-a a Campionatului Național de Baschet Feminin. Fetele de pe litoral participă, în weekend, la primul turneu al Grupei a 7-a, organizat în sala Complexului Sportiv Tomis. CSM Constanța a jucat vineri, 2 februarie, cu CSȘ Craiova, iar sâmbătă, 3 februarie, de la ora 14.00, va întâlni CSM Târgoviște.
 
Formația de băieți CSM Constanța U-14 începe meciurile din faza a III-a a Campionatului Național. Constănțenii susțin primele trei partide în Grupa a 3-a, în turneul organizat la Tulcea. Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11.30, cu CS Axiopolis Cernavodă, și de la ora 17.00 cu ACS Iris Iași, iar duminică, 4 februarie, de la ora 12.00, cu CSȘ Tulcea.
 
Natație
 
Patrick Dinu, de la CSM Constanța, va evolua la Campionatele Mondiale de nataţie! Înotătorul constănțean va concura în proba de 100 metri liber, fiind prima sa participare la un Campionat Mondial de seniori în bazin olimpic. Patrick Dinu este antrenat la CSM Constanța de medaliatul olimpic Răzvan Florea. România va fi reprezentată de opt sportivi, cinci înotători şi trei săritori în apă, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha (2-18 februarie), marele absent fiind David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber. Probele de sărituri sunt programate primele între 2 și 15 februarie, iar cele de înot vor fi în perioada 11-18 februarie.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Tenis de masă. „Senzațional!“
CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 357

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 403

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 392

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 554

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 571

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 448

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 424

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 726

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 568

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 461

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 448

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 478