Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri multe în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ și în Sala „Tomis“

 
Echipele și sportivii CSM Constanța continuă evoluțiile din competiții, neavând odihnă nici în perioada următoare, în care, pe 1 decembrie, România marchează Ziua Națională.
 

Sărbătorim Ziua Națională și prin sport! Echipele noastre de seniori, juniori și cadeți joacă, în weekend, partide importante în campionatele de volei, handbal, rugby și baschet. După o calificare istorică în Main Round-ul EHF European League, handbaliștii CSM Constanța cheamă din nou fanii la Sala Sporturilor! Judoka CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatele Naționale de Tineret. Suntem alături de sportivii și antrenorii noștri! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Volei senioare
 
Voleibalistele CSM Constanța joacă, pe teren propriu, în etapa a 9-a din Divizia A1, cu CSO Voluntari, una dintre echipele angrenate în cupele europene, în acest sezon. Misiunea fetelor noastre se anunță dificilă în fața ilfovencelor, care vin la Constanța după victoria din Serbia, 3-1 cu ZOK Ub, în optimile de finală ale Cupei Challenge. Jucătoarele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au nevoie de susținere la Sala Sporturilor! Sâmbătă, 2 Decembrie, de la ora 13.30!
 
Volei seniori
 
Voleibaliștii CSM Constanța primesc vizita unei alte echipe de top a Diviziei A1, SCMU Craiova, la o săptămână după meciul cu vicecampioana Steaua. Echipa din Bănie vine după o calificare spectaculoasă în optimile de finală ale Cupei CEV, în urma dublei cu sârbii de la Kragujevac! Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au tot 4 victorii în sezonul intern, ca și craiovenii, pe care i-ar putea depăși în clasament. Meciul din etapa a 8-a se joacă luni, 4 Decembrie, de la ora 15.30, în Sala Sporturilor.
 
Volei cadeți
 
Cadeții CSM Constanța susțin un nou meci pe teren propriu în Campionatul Național U17. Voleibaliștii noștri îi întâlnesc pe cei de la Rapid București, în sala Complexului Sportiv Tomis, în prima etapă din Seria A – Perspectiva. Joi, 30 Noiembrie, de la ora 17.00.
 
Handbal seniori

 
CSM Constanța a reușit o calificarea istorică în Main Round-ul EHF European League, de pe primul loc al Grupei H, după ce a învins marți seară echipa maghiară MOL Tatabanya cu 28-25. Susținuți frenetic de suporteri, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut cea de-a treia victorie pe teren propriu și cea de-a cincea din actualul sezon european!
 

Handbaliștii le dau din nou întâlnire fanilor la Sala Sporturilor, în acest weekend, pentru un meci din Liga Zimbrilor. CSM Constanța primește vizita uneia dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, HC Buzău 2012, de care o despart doar 6 puncte în clasament. Vasile, Nistor & comp vor cea de-a 10-a victorie în Liga Zimbrilor și mizează pe tribune la fel de pline ca la meciul cu Tatabanya! Sâmbătă, 2 Decembrie, de la ora 17.00!
 
Handbal juniori
 
Juniorii 2 CSM Constanța au deschis seria meciurilor din această săptămână cu victoria categorică reușită în deplasare, 54-32 cu LPS Brăila, în etapa a 9-a a Campionatului Național J2. Lideri neînvinși ai Seriei E, cu 6 victorii și un egal, handbaliștii antrenați de Ionuț Pușcașu intră în vacanță până pe 27 ianuarie, când vor juca acasă cu Arrubium 2008 Măcin.
 
Juniorii 3 CSM Constanța joacă pe teren propriu, cu CSȘ Galați, în etapa a 7-a a Campionatului Național J3 – Seria C. Echipa noastră are șansa unei victorii în fața ultimei clasate, pe care băieții antrenați de Denis Ali sunt hotârîți să o fructifice. Duminică, 3 Decembrie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor.
 
Baschet senioare
 
Baschetbalistele CSM Constanța au încheiat campania în FIBA EuroCup, cu un meci jucat miercuri seară pe terenul echipei franceze Union Femine Angers, scor 61-95. Vicecampioanele României s-au bătut cu echipe puternice ale continentului, la prima participare într-o competiție europeană și au jucat un baschet curajos în multe momente, atât împotriva câștigătoarei Grupei C, Galatasaray Istanbul, cât și contra echipei lituaniene Kibirkstis Vilnius. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu se vor concentra de acum pe meciurile din Liga Națională Getica ‘95. Primul este restanța cu FCC Baschet UAV Arad, din etapa a 3-a. Luni, 4 Decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor.
 
Baschet seniori
 
Baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu revin în Sala Sporturilor, în weekend, pentru un nou meci din Liga Națională Getica ’95. CSM Constanța mizează pe cât mai mulți suporteri în tribune la partida cu CSM Petrolul Ploiești, de care o desparte un singur punct în clasament, având însă și un joc mai puțin. Băieții noștri vor cea de-a patra victorie din acest sezon. Sâmbătă, 2 Decembrie, de la ora 20.00!
 
Baschet juniori
 
Juniorii U18 CSM Constanța joacă, în etapa a 3-a a Grupei Naționale, pe teren propriu, cu CSȘ Târgu Jiu. Baschetbaliștii noștri vor evolua în sala Complexului Sportiv Tomis. Duminică, 3 Decembrie, de la ora 14.00.
 
Junioarele U17 CSM Constanța evoluează în weekend, la București, în cel de-al doilea turneu al Grupei B a Campionatului Național. Fetele noastre au meciuri cu CSȘ Sibiu (Joi, 30 Noiembrie, ora 20.00), CS Olimpia București (Vineri, 1 Decembrie, ora 12.30) și ABC Leii București (Sâmbătă, 2 Decembrie, ora 13.00).
 
Juniorii U15 CSM Constanța participă la cel de-al doilea turneu al Campionatului Național – Faza a II-a. Băieții antrenați de Norbert Kovasch sunt lideri în Grupa a 9-a, cu punctaj maxim după primele patru meciuri jucate și vor să continue șirul victoriilor în turneul de la Târgoviște: cu ACS Toyin Constanța (Vineri, 1 Decembrie, ora 17.00), ACS Pro Basketball Group București (Sâmbătă, 2 Decembrie, ora 16.00), CSȘ Târgoviște (Duminică, 3 Decembrie, ora 9.00) și ABC Play București (Duminică, 3 Decembrie, ora 15.00).
 
Judo
 
Două competiții importante sunt programate în weekend la Izvorani, iar cei 11 judoka de la CSM Constanța își doresc să revină acasă cu cât mai multe medalii. Pe 1 și 2 Decembrie se va desfășura Campionatul Național U23 pe echipe la care formația masculină CSM Constanța are ca obiectiv clasarea pe podium, iar pe 2 și 3 Decembrie se va disputa Campionatul Național U23 Ne Waza Individual. Antrenorii sportivilor noștri sunt Radu Luca și Gheorghe Lozovanu.
 
Rugby
 
După o prestație foarte bună în Grupa B din Liga Națională de Rugby (în care a înregistrat și un egal, 29-29 la București cu Steaua), echipa CSM Constanța va întâlni pe Grivița București, duminică, 3 Decembrie, de la ora 14, la Mangalia într-un meci contând pentru grupa locurilor 9-12. Formația antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Daniel Boldor pornește cu prima șansă și își dorește o victorie cât mai concludentă.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
Handbal. CSM Constanța
George Buricea - „Așteptăm două echipe de Liga Campionilor, cu bugete astronomice, să le facem viața amară“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 468

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 477

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 411

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 470

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 500

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 409

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 579

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 585

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 455

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 450

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 332

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 441

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 739

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 576

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 469