UPDATE. Canotaj Sportivii români, în concurs la Campionatul Mondial de juniori de la Paris (GALERIE FOTO)O nouă competiție de prim rang a canotajului, Campionatul Mondial de Juniori (Under19), se dispută în această perioadă, în Franța, la Paris, din întrecere nelipsind reprezentanții României.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, startul întrecerii a fost amânat cu o zi, primele curse de calificare (JW1x, JW2-, JW4-, JM4-, JM4x, JW2x, JW8+, JM8+) desfășurându-se joi, 3 august 2023.

La competiție sunt prezenți și sportivi ce reprezintă Constanța.

Astfel, Sergiu Anfimov este prezent în echipajul de 4 rame fără cârmaci, Denis Silviu Totolici la 4 vâsle, în echipajul de 8+1 Constantin Filip și Darius Simion la proba masculină și Irina Despa - în echipajul 8+1 în proba feminină. Sergiu Anfimov, Denis Silviu Totolici și Constantin Filip sunt de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și au dublă legitimare, cu CSM Constanța. Irina Despa și Darius Simion reprezintă CSU Simona Halep - CSM Constanța. 

UPDATE:
 
Primele rezultatele obținute azi de sportivii români:

  • Bianca Camelia Ifteni s-a clasat pe locul 1 în proba de simplu vâsle feminin (JW1x) și va concura în sferturile de finală.
  • La dublu rame feminin (JW2-), Ionela Elena Scutaru și Gabriela Tivodariu au încheiat cursa pe locul 1 și s-au calificat în semifinala A/B.
  • În cursa de calificare a probei de patru rame feminin (JW4-), Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc și Andreea Nicoleta Dinu s-au clasat pe locul 2. În continuare, vor evolua în recalificări.
  • Echipajul de patru rame masculin (JM4-), compus din Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea și Sergiu Anfimov, s-a clasat pe locul 2 și concurează în semifinala A/B.
  • Barca de patru vâsle masculin (JM4x) este compusă din Iulian-Ferdinand Ielinec, Gabi Sicean, Marian Gabriel Guia și Silviu Denis Totolici. Sportivii s-au clasat azi pe locul 3 și intră la recalificări.
  • La dublu vâsle feminin (JW2x), Iulica Maria Ursu și Denisa Ancuța Nicolaie s-au clasat pe locul 3 și concurează la recalificări.
  • Sportivele din echipajul 8+1 feminin (JW8+), Narcisa Florentina Negură, Adina Alexandra Florea, Rebeca Andreea Andriesei, Bianca Elena Drăghici, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu, Andreea Bianca Marin, Denisa Cristina Ailincăi și Irina Lucia Andreea Despa, vor concura în Finală după ce au încheiat pe locul 1 cursa de azi.
  • Echipajul de 8+1 masculin (JM8+), compus din Antonel Avăcăriței, Silviu-George Elenes, Ștefan Cobzaru, Silviu-Marian Dumitriu, Darius Simion, Sebastian Alexandru Tasca, Constantin Filip, Ștefan Bogdan Moaleș și Alexandru Nedelcu, intră la recalificări după ce s-a clasat azi pe locul 2.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Canotaj)


Citește și:


Constanța
Canotorii și-au încheiat evoluțiile la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă!

26 Feb 2024 309

CSM Constanța Volei Echipa feminină Under-17, dublă victorie cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă vreun set (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 337

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 357

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 403

Meci important la Sala Sporturilor din Constanța! Sunt anunțate restricții

26 Feb 2024 344

Micii voleibaliști de la CSM Constanța, două victorii din trei meciuri la turneul de la Tulcea (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Feb 2024 765

Victorie și calificare în play-off pentru voleibaliștii de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 426

Baschet feminin Succes clar a CSM Constanța împotriva Rapidului. Victoria cu numărul 13 în acest sezon (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 429

Baschet feminin CSM Constanța vizează a 13-a victorie stagională în fața Rapidului

23 Feb 2024 499

CSM Constanța Meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby

23 Feb 2024 519

CSM Constanța vrea să cumpere servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive. Suma pusă la bătaie (DOCUMENT)

22 Feb 2024 398

Volei Cadetele de la CSM Constanța vor înfrunta Champions Sibiu de două ori în două zile

22 Feb 2024 488

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 563

Handbal CSM Constanța a pierdut la zece goluri diferență meciul cu Dinamo din EHF European League (GALERIE FOTO)

21 Feb 2024 557

Meciul de la începutul lunii martie din Liga Națională de Baschet Feminin dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Constanța a fost amânat (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 557