Canotorii de la CSM Constanța au câștigat patru medalii de aur din cele opt obținute de România la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld, Germania (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook CSM Constanța

Canotorii de la CSM Constanța au câștigat patru medalii de aur la Europenele U23!
 
România a cucerit opt medalii de aur şi una de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld (Germania).
O contribuție importantă la clasarea pe primul loc în clasamentul pe națiuni a României și-au adus tinerii canotori de la CSM Constanța, care au câștigat patru medalii de aur.
 
Eduard Moldovan de la CSM Constanța a luat aurul cu echipajul masculin de patru rame cu cârmaci, alături de Gheorghe Morar, Cristian-Vasile Nicoară, Andrei Hemen şi Maria-Antonia Iancu.
 
O altă medalie de aur a fost cucerită de echipajul de patru rame masculin din care au făcut parte Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu de la CSM Constanța alături de Sebastian Timiş și Alexandru Gherasim.
 
„Aceeași canotori de la clubul nostru, Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu au obținut aurul cu echipajul masculin de opt plus unu, alături de Constantin Emanuele Sterea, Gheorghe Scripcaru, Cristian-Vasile Nicoară, Alexandru Gherasim, Claudiu Neamţu, Andrei Mândrilă, Maria-Antonia Iancu”, se arată în comunicatul celor de la CSM Constanța.
 
Elena Mocanu de la CSM Constanța și-a adjudecat medalia de aur cu echipajul feminin de opt plus unu, împreună cu Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, Andreea Petraş, Georgelia Stoica, Ana-Maria Mătran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Luta, Rucsandra-Ioana Bucşa.
În finala probei de patru vâsle masculin, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Ionuţ Pavel, Dragoș Peia și Cristian Badea (ultimii doi de la CSM Constanța) au ocupat locul şase.
 
Echipajul de dublu vâsle masculin, compus din Costi-Daniel Neagoe şi Marian Dunca (CSM Constanța), a încheiat cursa pe locul 4 în Finala B, ocupând poziţia a 10-a în clasamentul general.
 
„Hai România! Hai Constanța!”, a transmis CSM Constanța pe pagina de Facebook.
 

Citește și:
Canotaj Rezultate excelente reușite de sportivii români în calificările pentru finală la Campionatele Europene de Canotaj la Tineret din Germania (GALERIE FOTO)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă!

26 Feb 2024 492

CSM Constanța Volei Echipa feminină Under-17, dublă victorie cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă vreun set (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 376

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 408

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 471

Meci important la Sala Sporturilor din Constanța! Sunt anunțate restricții

26 Feb 2024 360

Micii voleibaliști de la CSM Constanța, două victorii din trei meciuri la turneul de la Tulcea (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Feb 2024 778

Victorie și calificare în play-off pentru voleibaliștii de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 429

Baschet feminin Succes clar a CSM Constanța împotriva Rapidului. Victoria cu numărul 13 în acest sezon (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 430

Baschet feminin CSM Constanța vizează a 13-a victorie stagională în fața Rapidului

23 Feb 2024 500

CSM Constanța Meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby

23 Feb 2024 522

CSM Constanța vrea să cumpere servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive. Suma pusă la bătaie (DOCUMENT)

22 Feb 2024 399

Volei Cadetele de la CSM Constanța vor înfrunta Champions Sibiu de două ori în două zile

22 Feb 2024 489

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 563

Handbal CSM Constanța a pierdut la zece goluri diferență meciul cu Dinamo din EHF European League (GALERIE FOTO)

21 Feb 2024 561

Meciul de la începutul lunii martie din Liga Națională de Baschet Feminin dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Constanța a fost amânat (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 557