Ciclism Mihnea Harasim de la CSM Constanța, clasare pe podium la Campionatele Balcanice de Ciclism pe Șosea din Grecia (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook CSM Constanța Ciclism

Mihnea Harasim a avut o evoluție de top la Campionatele Balcanice de Ciclism pe Șosea – Tour of Thessaly 2023 Exalco, competiție care se desfășoară în orașul Larissa din Grecia!
 
Sportivul legitimat la CSM Constanța a obținut cel mai bun rezultat la Contratimp Individual, categoria U23. Mai mult decât atât, Mihnea reușește să încheie cu al treilea timp în clasamentul seniorilor – categoria Elite – și să urce astfel pe podiumul celei mai importante competiții, la care au participat cei mai valoroși rutieri din Balcani.
 
Constănțeanul a fost devansat doar de sârbul Ivica Ognen și de un alt ciclist român, Emil Dima. CSM Constanța a mai avut un reprezentant, pe Matei George Paris, în concursul cadeților.
 
Citește și:
CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, câștigător în Turul Municipiului Deva, la contratimp. Clasare bună și pentru Matei Paris (GALERIE FOTO)
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Tânărul Matei Paris, o medalie de aur și patru de bronz la Campionatul Național de Ciclism de Șosea de la Plovdiv

04 Oct 2023 986

Ciclism CSM Constanța Matei Paris, campion național la întrecerea pe pistă din Bulgaria (GALERIE FOTO)

30 Sep 2023 874

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbaliștii, debut, acasă, în noul sezon de campionat

22 Sep 2023 754

CSM Constanța. Ciclistul campion Mihnea Harasim „În cursă, pe lângă strategie și jocuri tactice de echipă, intervine, la un moment dat, suferința“ (GALERIE FOTO)

08 Sep 2023 1454

CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, câștigător în Turul Municipiului Deva, la contratimp. Clasare bună și pentru Matei Paris (GALERIE FOTO)

12 May 2023 1464

Doi cicliști de la CSM Constanța, medaliați la Naționalele de pistă, desfășurate în Bulgaria (GALERIE FOTO)

22 Nov 2022 1342