CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, câștigător în Turul Municipiului Deva, la contratimp. Clasare bună și pentru Matei Paris (GALERIE FOTO)


 
  • Rutierul originar din Valu lui Traian pornea ca favorit pentru câștigarea turului, în etapa de fond, însă a fost angrenat într-o căzătură, fiind nevoit să abandoneze.
 
Ediția a 11-a a Turului Municipiului Deva, întrecere de ciclism desfășurată în două zile, cu o probă de contratimp individual și una de fond (care a fost oficiată chiar de Ministrul Sportului, Carol-Eduard Novak), le-a adus rezultate valoroase și reprezentanților CSM Constanța.
 
La contratimp, Mihnea Harasim s-a impus detașat, obținând locul întâi la categoria Under-23. El pornea ca favorit pentru câștigarea turului, în etapa de fond, însă a fost angrenat într-o căzătură, fiind nevoit să abandoneze. Aflat la prima lui cursă pe etape, tânărul Matei Paris, având o concurență foarte puternică, a obținut locul cinci la contratimp individual și locul patru în proba de fond, făcând o cursă foarte curajoasă și ambițioasă. În final, s-a clasat pe locul patru la categoria cadeți. „Felicitări, Matei și recuperare rapidă, Mihnea!“, este mesajul CSM Constanța.
 
„Pe lângă zâmbete și selfie-uri, cursele naționale sunt și despre distracție, antrenamente bune și suferință… în toate felurile… Început cu o primă cursă bună, continuând cu o victorie în cursa de contratimp și finalizând doar cu un mare zâmbet și un like în a treia zi… Continuăm!“, a menționat și Mihnea Harasim, care e originar din localitatea constănețană Valu lui Traian.
 
Valorosul rutier i s-a alăturat de curând familiei CSM Constanța, anunțul fiind făcut luna trecută. „Cred că cea mai mare plăcere a unui sportiv este să facă parte dintr-o structură unde se simte cu adevărat acasă, în special atunci când aceasta reprezintă, susține și promovează locul în care el s-a născut, a crescut, a învățat, sau mai bine spus: a devenit sportivul care astăzi tinde spre vârful piramidei. Mă simt extrem de norocos și am plăcerea să anunț că începând de anul acesta voi fi component al CSM Constanța - un club sportiv în care eu, ca și constănțean, mă regăsesc cu adevărat, un club în care pornesc la drum foarte încrezător și ambițios… și, nu în ultimul rând, un club plini de oameni faini… ca mine. Constanța strălucește în sportul național, iar eu sunt extrem de mândru că pot pune o cărămidă în plus la această piramidă! Hai, Constanța!“, a menționat tânărul sportiv, aflat în plină ascensiune în ciclism. „Bine ai venit, Mihnea! O mare de sportivi!“, l-a întâmpinat pe campion CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Ciclism)
 
Citește și:

 
Ciclist din Valu lui Traian
Mihnea Harasim a reușit dubla în Campionatele Naționale de Șosea. „Și nu ne oprim aici!“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța. Ciclistul campion Mihnea Harasim „În cursă, pe lângă strategie și jocuri tactice de echipă, intervine, la un moment dat, suferința“ (GALERIE FOTO)

08 Sep 2023 1446

Ciclism Mihnea Harasim de la CSM Constanța, clasare pe podium la Campionatele Balcanice de Ciclism pe Șosea din Grecia (GALERIE FOTO)

30 Aug 2023 625

Rugby CSM Constanța încheie prima fază a Ligii Naționale cu un meci pe teren propriu

29 Jun 2023 945

CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, campion național pe șosea la categoria Under-23 (GALERIE FOTO)

26 Jun 2023 1075

Calendar săptămânal CSM Constanța Cicliștii iau startul la Campionatul Național de Șosea

22 Jun 2023 914

Vicecampioana României la baschet „CSM Constanța a apărut de nicăieri și și-a lăsat amprenta, ca fiind revelația sezonului“

24 Apr 2023 1204

Ciclist din Valu lui Traian Mihnea Harasim a reușit dubla în Campionatele Naționale de Șosea. „Și nu ne oprim aici!“ (galerie foto)

27 Aug 2021 2898

„O lecție de bunătate” Surpriză pe două roți pentru ciclistul campion Mihnea Harasim, din Valu lui Traian

03 Dec 2020 3043

Ciclistul constănţean Mihnea Harasim participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European (galerie foto)

20 Jul 2019 2888

„Are potenţial şi pedigree de campion“ Ciclistul Mihnea Harasim, pe locul şase la International Belgian Youth Tour

10 Jul 2018 2869

„Mă simt ca un adevărat Kittel“ Ciclistul Mihnea Harasim concurează în International Belgian Youth Tour. „Zboară“ cu o nouă „rachetă“ (galerie foto)

29 Jun 2018 2943

Un constănţean în „Infernul Nordului“ Tânărul ciclist Mihnea Harasim, rezultat excelent în cursa Mini Paris - Roubaix

30 May 2018 3137

Cine a urcat pe podium, astăzi, în prima etapă a Turului Dobrogei la ciclism, ediţia 2018 (galerie foto)

11 May 2018 4050

A ajuns în plutonul internaţional Tânărul ciclist Mihnea Harasim, cooptat în echipa belgiană Cannibal. Va concura la mari competiţii (galerie foto)

25 Jan 2018 5442

Cupa Poiana şi Cupa Cibo Braşov Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, pe podium şi la ciclocros (galerie foto)

01 Nov 2017 2198