Ciclistul constănţean Mihnea Harasim participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European (galerie foto)


La Festivalul Olimpic al Tineretului European, întrecere găzduită de Baku (Azerbaidjan), între 21 şi 27 iulie, din partea Constanţei va participa şi Mihnea Harasim, rutier legitimat la ACS Bike Squad. 

„Un eveniment deosebit, la care poți participa o singură dată în viață! El va alerga în proba de contratimp individual și fond. La start vor fi prezenți cei mai buni trei sportivi din toate țările europene, iar competiția va fi uriașă! Să-i ținem pumnii și să le urăm succes! Baftă Mihnea! Hai, România!“, a fost mesajul antrenorului Filip Grigorescu. Recent, Mihnea Harasim a câştigat titlul de campion naţional la cadeţi, în proba de fond, în faţa lui Edvard Novak şi a lui Alexandru - Andrei Iacob. De asemenea, la contratimp individual, ciclistul din Constanţa  s-a clasat pe locul secund. 

„De când eram și mai tânăr decât sunt acum, îmi doream să am un echipament cu România, voiam să știu că reprezint România și că cineva m-a ales pe mine să fac asta. Eram atât de fascinat de atleţii care purtau tricourile naţionale încât mi-am propus să ajung și eu cândva să îmbrac un echipament naţional. Pentru unii poate nu-i mult, pentru mine însă ar fi însemnat o răsplată a tot ce fac și ce am făcut pentru sport.

Astăzi, mă bucur să vă anunţ că fac parte din lotul olimpic al României pentru Festivalul Olimpic de Tineret European 2019 de la Baku și că îmbrac pentru prima oară același model de echipament pe care l-au mai purtat în trecut nume cum ar fi Cătălina Ponor, Nadia Comăneci sau Camelia Potec. Sunt o groază de sentimente care te pătrund, de la bucurie și mândrie pâna la cele mai intense emoţii pe care le-am simţit vreodată.

Începând de mâine voi fi în Baku, așteptând cu nerăbdare deschiderea festivalului și startul curselor de ciclism. Plec mai încrezător și mai pregătit ca niciodată să dau tot ce e mai bun din mine pentru echipa României.

Pumnii strânși pentru toţi dintre noi! Hagi, România!“, a precizat Mihnea Harasim.

Fotografiile au fost preluat de pe paginile de Facebook ale lui Filip Grigorescu și Mihnea Harasim și de pe cea a Federației Române de Ciclism.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța. Ciclistul campion Mihnea Harasim „În cursă, pe lângă strategie și jocuri tactice de echipă, intervine, la un moment dat, suferința“ (GALERIE FOTO)

08 Sep 2023 1691

Ciclism Mihnea Harasim de la CSM Constanța, clasare pe podium la Campionatele Balcanice de Ciclism pe Șosea din Grecia (GALERIE FOTO)

30 Aug 2023 767

Rugby CSM Constanța încheie prima fază a Ligii Naționale cu un meci pe teren propriu

29 Jun 2023 1180

CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, campion național pe șosea la categoria Under-23 (GALERIE FOTO)

26 Jun 2023 1300

Calendar săptămânal CSM Constanța Cicliștii iau startul la Campionatul Național de Șosea

22 Jun 2023 1096

CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, câștigător în Turul Municipiului Deva, la contratimp. Clasare bună și pentru Matei Paris (GALERIE FOTO)

12 May 2023 1645

Vicecampioana României la baschet „CSM Constanța a apărut de nicăieri și și-a lăsat amprenta, ca fiind revelația sezonului“

24 Apr 2023 1405

Ciclist din Valu lui Traian Mihnea Harasim a reușit dubla în Campionatele Naționale de Șosea. „Și nu ne oprim aici!“ (galerie foto)

27 Aug 2021 3038

„O lecție de bunătate” Surpriză pe două roți pentru ciclistul campion Mihnea Harasim, din Valu lui Traian

03 Dec 2020 3187

„Are potenţial şi pedigree de campion“ Ciclistul Mihnea Harasim, pe locul şase la International Belgian Youth Tour

10 Jul 2018 3049

„Mă simt ca un adevărat Kittel“ Ciclistul Mihnea Harasim concurează în International Belgian Youth Tour. „Zboară“ cu o nouă „rachetă“ (galerie foto)

29 Jun 2018 3087

Un constănţean în „Infernul Nordului“ Tânărul ciclist Mihnea Harasim, rezultat excelent în cursa Mini Paris - Roubaix

30 May 2018 3264

Cine a urcat pe podium, astăzi, în prima etapă a Turului Dobrogei la ciclism, ediţia 2018 (galerie foto)

11 May 2018 4239

A ajuns în plutonul internaţional Tânărul ciclist Mihnea Harasim, cooptat în echipa belgiană Cannibal. Va concura la mari competiţii (galerie foto)

25 Jan 2018 5626

Cupa Poiana şi Cupa Cibo Braşov Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, pe podium şi la ciclocros (galerie foto)

01 Nov 2017 2350