CSM Constanța Tânărul Matei Paris, o medalie de aur și patru de bronz la Campionatul Național de Ciclism de Șosea de la Plovdiv

 
 
  • Rezultatele sunt foarte bune, având în vedere că cicliștii constănțeni nu au acces la un velodrom pentru antrenamente, singura pistă de acest gen din țară, veche de peste 50 de ani, aflându-se în București.
 
Tânărul rutier de la CSM Constanța Matei George Paris a încheiat cu un bilanț foarte bun participarea la Campionatul Național de Ciclism de Șosea de la Plovdiv (Bulgaria).
 
Ciclistul antrenat de Victor Bănescu a cucerit medalia de aur și titlul de campion național la Sprint 200 m și patru medalii de bronz, toate la categoria cadeți, Under-15. La Sprint, Matei Paris a obținut cel mai bun timp dintre cei 15 concurenți, 11.91 secunde, în cele șase runde ale probei! Primele două medalii de bronz au fost la Urmărire Individuală 2.000 m și la Time Trial 500 m, în timp ce, în a doua zi a competiției desfășurate pe velodromul din Plovdiv, reprezentantul CSM Constanța a urcat pe treapta a treia a podiumului în proba de Omnium Point Race, dar și în clasamentul general la Omnium.
 
„Rezultatele sunt foarte bune, având în vedere că cicliștii constănțeni nu au acces la un velodrom pentru antrenamente, singura pistă de acest gen din țară, veche de peste 50 de ani, aflându-se în București!“, este mesajul CSM Constanța. 
 
La competiția din Bulgaria, antrenorul Victor Bănescu a îndrumat doi sportivi de la CSM Constanța, Matei Paris și juniorul Alexandru Ulier. 
      
Rezultatele deosebite din Bulgaria se alătură altor evoluții de top ale lui Matei Paris din ultima perioadă. În luna iulie a acestui an, de exemplu, acesta a avut o perioadă plină și cu rezultate remarcabile. Astfel, după ce a ocupat locul al doilea la categoria 15-18 ani și Open masculin la una dintre cele mai titrate curse private din România, Cupa Max Ausnit, desfășurată la Lugoj, a urmat o săptămână de pregătire la Sibiu, finalizată cu participarea la Turul Clujului și Trofeul Ardealului. Au fost două etape și două victorii, la fond și circuit, și implicit ambele trofee câștigate de Matei. Performanță este cu atât mai notabilă cu cât sportivul constănțean s-a impus și în fața juniorilor, deși el este încă la categoria cadeți. 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „CSM Constanța“.

 
Citește și:
 
Ciclism CSM Constanța
Matei Paris, campion național la întrecerea pe pistă din Bulgaria (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța încheie pe primul loc sezonul regular al Ligii Naționale, cu 13 victorii în 14 meciuri (GALERIE FOTO)

29 Feb 2024 277

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 434

Ședință CLM Constanța Se revocă dreptul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța de a folosi gratuit un imobil din municipiu (DOCUMENT)

29 Feb 2024 441

Editorial Toți pentru unul și unul pentru toți! Când o mână ajută pe alta, victoriile vin

28 Feb 2024 615

CSM Constanța Cântărețul Răzvan Drăgan, fratele handbalistului Andrei Drăgan, în Sala Sporturilor, la meciul cu Dinamo. Ce melodie a răsunat în sală (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Feb 2024 1225

LIVE TEXT. Handbal CSM Constanța, învinsă de Dinamo în EHF European League și pe litoral (FOTO+VIDEO)

27 Feb 2024 1181

Handbal Juniorii 3 de la CSM Constanța s-au calificat în Grupa Principală „Speranță“ 1. Victorie în meciul decisiv cu LPS Brăila (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 532

Ședință CLM Constanța Lucrările de intervenție de aproximativ 20 de milioane de lei pentru reabilitarea sălii de sport Badea Cârțan se află în atenția consilierilor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 539

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 986

CSM Constanța Volei Echipa feminină Under-17, dublă victorie cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă vreun set (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 593

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 581

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 795

Meci important la Sala Sporturilor din Constanța! Sunt anunțate restricții

26 Feb 2024 455

Micii voleibaliști de la CSM Constanța, două victorii din trei meciuri la turneul de la Tulcea (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Feb 2024 875

Victorie și calificare în play-off pentru voleibaliștii de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

25 Feb 2024 487