Sport

Ciprian Marica a achiziţionat brandul FC Farul. Reacţia SSC Farul „Vom continua drumul pe care am pornit acum doi ani”

După ce, ieri, fostul fotbalist al echipei naţionale a României Ciprian Marica a câştigat la licitaţie brandul FC Farul, astăzi, SSC Farul, echipa creată acum doi ani de fanii constănţeni pentru a ţine în viaţă spiritul farist, a ieşit cu un punct de vedere, pe pagina de Facebook a clubului din Liga a 2-a fiind postat următorul comunicat:

Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, în urma evenimentelor de ieri, 03 iulie, vă comunicăm următoarele:

1. În acest moment, principala noastră prioritate este asigurarea finanţării din partea autorităţilor locale pentru a putea reprezenta cu cinste oraşul în următorul sezon al Ligii a II-a;

2. Fireşte că suntem dezamăgiţi de faptul că semnele identitare ale clubului nu au fost adjudecate de către noi. Cunoaşteţi situaţia, ştiţi cu ce ne-am confruntat şi care au fost motivele pentru care am decis să nu ne înscriem la această nouă licitaţie. 

3. Astăzi este 4 iulie. Ne mai desparte o lună de startul Campionatului Ligii a II-a, iar lotul va pleca în cantonament la Câmpina. Ne-am fi dorit o atmosferă liniştită, dar se pare că acest lucru nu este posibil. Cel puţin nu la Farul. 

4. Ne bucură faptul că brandul Farul generează în continuare un interes semnificativ. Ne-ar fi fost mult mai uşor să ducem mai departe spiritul farist dacă toţi cei care doresc acum, prin diferite modalităţi, să facă parte din acest proiect ar fi fost alături de noi de la început.

5. Am văzut pe pielea noastră ce înseamnă ca deciziile care influenţează soarta clubului să fie luate de un singur om sau de un grup restâns de indivizi. Echipa pe care am iubit-o a murit încet, în chinuri groaznice, după ani de anonimat. Tocmai de aceea, atunci când am reînviat Farul am decis să nu mai oferim nimănui această posibilitate. Nu ştim care sunt intenţiile d-lui Ciprian Marica, dar să nu uităm că şi Giani Nedelcu a fost întâmpinat la Farul ca un salvator, iar deznodământul îl ştim cu toţii.

6. Noi vom continua pe drumul pe care am pornit acum 2 ani. Am muncit prea mult ca să ne oprim acum. Credeţi în S.S.C. Farul!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Cornel

04 Jul, 2018 15:47

Marica , s-a gândit el la o bere cu "niște amici" că ar ieși niște bani frumoși cuparand brandul FARUL . E mai profitabil decât a investi în aur . Îmi dă ăștia stadion , primăria , consiliul județean, sponsorii îmi vor finanța afacerea și la anul fuzionez cu Viitorul Hagi și devin Salvator al fotbalului constănțean ! S-a trezit el așa într-o dimineață (după amiază?) că el iubește echipa asta !!!?? Personal îmi este scârbă de astfel de specimene ce inspira neîncredere de cum deschide gura .

Articole asemanatoare

SSC Farul Constanța l-a achiziționat și pe Arif Demir

16 Feb 2019 556

SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri. Miercuri, ultimul amical înaintea începerii campionatului (galerie foto)

16 Feb 2019 910

SSC Farul Constanța a anunțat transferul lui Joao Diogo și al lui Rafael Miranda

14 Feb 2019 1064

Cristi Boboc şi Cristina Bujin vor concura la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori

14 Feb 2019 432

Un fotbalist de la Dinamo va juca la SSC Farul Constanţa

13 Feb 2019 1244

SSC Farul Constanţa, victorie în ultimul meci de pregătire din Antalya

13 Feb 2019 784

SSC Farul Constanţa, amical, astăzi, în Antalya, cu FC Ruh Brest

13 Feb 2019 550

Noi medalii Aur și bronz pentru Constanța la Naționalele de tenis de masă (galerie foto)

13 Feb 2019 465

Insolvenţa Rugby Club Judeţean Farul Constanţa merge mai departe. Noul termen, în aprilie

12 Feb 2019 559

SSC Farul Constanța, egal în al patrulea amical din Antalya (galerie foto)

11 Feb 2019 986

SSC Farul Constanţa dispută astăzi un nou meci amical în Antalya

11 Feb 2019 786

Atletul Marian Petre, vicecampion balcanic. David Ciolpan a ratat la mustaţă bronzul! (galerie foto)

11 Feb 2019 536

Finanţări nerambursabile Bani de la bugetul judeţului Constanţa pentru domeniul sport. Detalii despre beneficiari şi proiectele lor

11 Feb 2019 1157

Pedro Celestino, gol pentru SSC Farul Constanța în amicalul cu ȚSKA Moscova Under-21 (galerie foto)

09 Feb 2019 1318

„O cursă care dă speranţe“ Adrian Boldeanu şi Radu Costache, pe podium. Atleţi de la CS Farul, în duel la 60 de metri garduri, la Naţionale

09 Feb 2019 506